Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › yeni kara kalem çizimlerim(design by emre kaan)
- Bu konu 15 yanıt içerir, 9 izleyen vardır ve en son 18 yıl 7 ay önce
emrekaan tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
7 Ocak 2006: 21:23 #442
emrekaanKatılımcı
nasaıl olmuş?
yorumlarınız lütfen
(araya bir anadol karışmış ama olsun o da türk malı ) -
8 Ocak 2006: 18:39 #7121
W_ViperKatılımcıbravo çok güzel olmuş
değerlendir bu yeteneğini -
9 Ocak 2006: 21:32 #7122
emrekaanKatılımcısağol.. ama nasıl nerede değerlendirecem.. kafam çook karışık..
-
10 Ocak 2006: 03:22 #7123
piyuAnahtar yöneticibu konu daha once konusulmustu… tasarımcı olmak tr’de zor ama olmaz degil… dunyaca unlu tasarımcılarımızda var (sadece otomobil degil) sende bir ilk olabilirsin… egitimi nasıl alabilirsin arastırman lazım… olay orada bitecektir sanırım… tr’de egitim yoksa… yurtdısına gitme imkanın da yoksa bir hobi olarak kalacaktır…
-
10 Ocak 2006: 13:24 #7124
emrekaanKatılımcıewet doğan bi.. bende ondan korkuyorum.. ama en azından yarışmalarda kendimi gösterebilirsem beni keşfedebilirler yani eğitimimde gelişmeler olabilir..
-
10 Ocak 2006: 22:06 #7125
oldsmobileKatılımcıemrekaaan cizimlerini hep goruyorum mesaj yazamamistim hic cok guzeller eline saglik herhalde guzel sanatlar fakultesi yolcususun oyle gozukuyor ne yapacaksin ne dusunuyorsun
-
11 Ocak 2006: 12:25 #7126
emrekaanKatılımcıben endüstriyel tasarım düşünüyorum.. yani tasarımcı olmak istiyorum…. ama hiç bir şey sandığım gibi kolay değil
-
11 Ocak 2006: 15:17 #7127
oldsmobileKatılımcıtabiki kolay olmayabilir ancak sende davandan vazgecme umudun yuksek olsun boyle zor felan diye gecistirme…. cok istersen eninde sonunda olacaktir…
-
13 Ocak 2006: 23:52 #7128
urazKatılımcıemre selamlar end-tas Türkiyede okumanı önermem imkanın varsa italyaya git.ilgilenirsen link verebilirim.bu arada çizimlerin için dediklerimi yaparsan tahminimce daha kararlı durur çizimlerin.Bastır biraz:)
-
14 Ocak 2006: 20:10 #7129
emrekaanKatılımcısağolun ark.lar..
italya mı????
ben amerika düşünüyordum??
amertikada eğitim kötü mü? gerçi gm batacak gibi ama -
15 Ocak 2006: 06:41 #7130
piyuAnahtar yöneticiamerika’da egitim iyi…iyi olmaz olur mu? ama acıkcası uraz yazınca aklıma geldi, tv’de programlarda tasarımcıların italya’da egitim aldıgından filan bahsediyordu…
programda sadece egitim degil yapılar binalar filan falan anlatılıyordu ve egitimin yanında gozunde surkeli sanatsal urunler gormesinden bahsediyor ve italya özellikle vurgulanıyordu…
bana da cok mantıklı geldi…
-
15 Ocak 2006: 17:59 #7131
XLR-VKatılımcıGuigaro firmasiyla kontak kurulabilirse olabiir bir de Murat Gunak var su an bildigim kadariyla aktif olarak dizayn isleriyle ilgileniyor . Bu ikisi saniyorum yardimci olacaktir
-
31 Mart 2006: 09:23 #7132
DeSerTKatılımcıSevgili emre, çizimlerinden yetenekli olduğun anlaşılıyor fakat unutmaman gereken şey yetenekten daha önemli olan şeyin doğru yöntemlerle çok çalışmak olduğu. Resim ve özellikle tasarım konusunda başarılı olmanın yolu çok geniş bir vizyona sahip olmaktır. Bol bol araştırıp çok çalışmak gerekir. Çncelikle resim için gerekli olan teknik altyapıyı sağlamlaştırıp daha sonra yaratma ve tasarım yapma kısmında uzmanlaşabilirsin. Sana tavsiyem emule den Gnomon how to draw şeklinde search edip bulduğun bütün videoları download edip en az 10 ar kere izlemen. Emin ol sana çok büyük ufuklar açacak ve vizyonunu genişletecek şeyler bulacaksın.. Nacizhane tavsiyelerimi ukalalık olarak algılamaman dileğiyle..
-
3 Nisan 2006: 03:04 #7133
firrebirdKatılımcıöle kolay diil diye umutusuzluğa kapılmak çok yanlış bi hareket emre kaan
aksine, kolay olmaması seni amacına daha çok odaklasın, kendini bu şekilde motive etmeye çaba gösterpiyu’nun da dediği gibi bu olay, eğitimi nasıl alacağın noktasında çözümlenecektir.. şu an kaç yaşındasın kaçıncı sınıftasın bilemiyorum ama direk araştırma olayına gir. bu eğitime -imkanlarının ölçüsünde- en kolay ve en sağlıklı şekilde nasıl ulaşabilirsin, yurt içinde ve yurt dışında ne tarz alternatifler var ve sen bunlardan hangilerine ulaşabilirsin hepsinin ön çalışmasını yapmanı öneririm naçizane tavsiyem.
evet doğru, tasarım olayının kalbi italya’da atar. Ancak yurt dışında eğitim maalesef ucuz bi olay diil.. End. tas. anlamında türkiyenin büyük üniversitelerini de hiç yabana atmamalısın bence, bir boğaziçi yada itü de oldukça şık olur.
ben bu çizimlerini yeni gördüm, kenworş acayip başarılı olmuş, diğerleri de çok hoş.. ama 63’de perspektif biras kaymış gibi
umarım bu hayalini gerçekleştirir ve mesleğini severek yapan azınlığın mutlu bi üyesi olursun
emrekaan wrote:ben endüstriyel tasarım düşünüyorum.. yani tasarımcı olmak istiyorum…. ama hiç bir şey sandığım gibi kolay değil -
4 Nisan 2006: 16:16 #7134
BoogeymanKatılımcıBir tane modifiyeli 124 rica edebilirmiyim ?
Benim ilk arabamdı da.
-
4 Nisan 2006: 19:09 #7135
emrekaanKatılımcısağolun tüm yorumlar için
kafam çok karışık
ben daha sınav dertlerinden yanıyorum :'(
ilk olarak üzel sanatlara gitseydim işim daha kolaydı
öff yaa!!! çok sıkıldım!!
içimden bi ses diyo ki bırak resmi mesmi git çöpçü ol
diğeri de diyo ki bırak bu düşünceleri hayalini yaşa MUTLU OL!!
ama 2. diyen ses de şansımın ne kadar olduğunu bilmiyor. çok şey kaçırmadım ama ne bileyim!! şu anda hangi üniv. hangi meslek onu bile kafam almıyo.. artık bıkmış durumdayım!! okul , öğretmenler dersler olaylar mahvediyo beni. psikoloji denen varlık bende kalmadı artıııkk!! delirceeeeeeeeeeeeeemmmmmbu arada biraz sert çıktım ama size değil cidden piskolojimi bozdular yaa.. tüm yorumlar için tşk. ederim.
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.