Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) 1962 Thunderbird

16 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      HOTCAR
      Katılımcı

ArkadaşŸlar selam.Bu aralar 62 T Bird’ün modelini yapmaya başŸlayacağım fakat stock’mu yoksa custom’mu olsun karar veremedim.Siz ne dersiniz.Resimlere bakıp karar vermeme yardımcı olabilirmisiniz acaba.
      TeşŸekkürler.

Chevy_Killer_89
      Katılımcı

Kesinlikle Custom….

piyu
      Anahtar yönetici

Kesinlikle standart

saka tabi… tbird cok ilginc bir arac…esasında bu yıllar cok tipsiz ama custom’ı da cok custom oluyor… herturlu fantazi yapılabiliyor… upuzun tek kapı… ben bu custom’ı pek sevmedim ama daha guzellerini gormustum… bulursam gonderirim fikir olur (altın rengi gibi bisi vardı)

bakıcam gece…

cetinsarf
      Katılımcı

hep amerikan model mi yapıorsun?
      modelleri nereden ve kaça temin ediyorsun?
      biraz bilgi verebilir misin?

W_Viper
      Katılımcı

hakan abi kesinlikle custom
      merakla bekliyoruz abi elini çabuk tut bizi meraklandırma

emrekaan
      Katılımcı

bence de custom.. daha bi canlı duruyor.. fakat rengi kırmızı-siyah olsa daha da süper olur (kırmızı ateşŸli winly siyah ana renk)

Tümer ARCAN
      Katılımcı

abi cusom olana bittim. ama kıyma ne olur. boşŸver büyüklük sende kalsın.hem bu nadir bulunana bi araç bence stock yap. custom yapacak başŸka arabalar da var. bence daha rahat bulunabilecek bi aracı custom yapmak daha iyi. walla içim acır yoksa

HOTCAR
      Katılımcı

ArkadaşŸlar ilginize çok teşŸekkürler.Gördüğüm kadarı ile custom ağırlıkta.O halde karar verilmişŸtir.Custom olacak.Hemde emrekaan’ın istediği kombinasyonda yani kırmızı siyah olacak.
      Cetinsarf’a cevaben;Bu kitleri çeşŸitli model mağazalareı yada büyük oyuncakcılardan temin ediyorum.Fiyatlarıda 20 ila 40 milyon arasında değişŸiyor.Bazen çeşŸitlilik olsun diye avrupa arabada yapıyorum.Ama ağırlık amerikan klasikleri.
      Sizleri fazla merakta bırakmam en kısa zamanda post ederim.

HOTCAR
      Katılımcı

Umarım beğenirsiniz.

piyu
      Anahtar yönetici

tasarım sana mı ait HOTCAR? yoksa chip foose mu?

ellerine sağlık…

HOTCAR
      Katılımcı

Chip FOOSE abime saygılarımla.KeşŸke yanına çırak olarak alsa beni.Dünyalar benim olur valla.
      Ben fazla bişŸi yapmadım.Sadece kamyon camına benzeyen orjinal ön çerceveyi iptal edip daha sportif görünüm kazanmasını istedim.Birde jantlar orjinal olmasına rağmen çok kötü idi,onları değişŸtirdim.BaşŸka bişŸi yapmadım valla.Makine muhteşŸem ne taksan yakışŸıyor.

piyu
      Anahtar yönetici

discovery’de seyrediyorum…

adam arabaya uzun uzun bakıp kafamda bisi olustu dedi… kocaman bir kagıt ve keceli kalemlerle basladı… boyadı boyadı boyadı ve bitirdi…. ortaya cıkan bir saheser ve adam silmeye, tekrar cizmeye bile calısmadı… inanılır gibi degil… adam sanatkar, zanaatkar denen cinsten… (bu arada adam tursu bir amerikana bakıp baba bir hotrod yapıyor)

valla o cizdigini alsam, poster, tshirt, sweatshirt filan yaptırırım hemde muşŸis satar )))

Memo
      Katılımcı

Beyler yaa ben pek maketler ile ilgili değilim ancak önceden kullandığım arabalarım 1:18 die castlerini toplamaya çalışŸıyorum en son Datsun 240Z (turuncu) ve Mazda Miata (Gri) aldım ancak tabiki renkleri benim kendi arabalarım iile tutmuyor. Bunları söküp istediğim renklere boyama/atma gibi bir şŸey söz konusu olabilir mi?

emrekaan
      Katılımcı

güzel olmuşŸ ama yayları az kessymişŸsiniz yere 0 olsa daha süper olurdu

HOTCAR
      Katılımcı
      Memo wrote:
      Beyler yaa ben pek maketler ile ilgili değilim ancak önceden kullandığım arabalarım 1:18 die castlerini toplamaya çalışŸıyorum en son Datsun 240Z (turuncu) ve Mazda Miata (Gri) aldım ancak tabiki renkleri benim kendi arabalarım iile tutmuyor. Bunları söküp istediğim renklere boyama/atma gibi bir şŸey söz konusu olabilir mi?

Die cast modellerde her şŸey mümkündür.Size bu konuda yardımcı olabilirim.Kontak kuralım.

Tümer ARCAN
      Katılımcı

hehehe ben gerçek şŸunderbird yapacan sanmışŸtım.okuyamamışŸım yazını tam olarak.hehehe güzel bişŸi

W_Viper
      Katılımcı

hakan abi yokmu şŸöyle yeni bitirdiğin görmediğimiz modellerin

16 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version