Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › 1962 Thunderbird
- Bu konu 16 yanıt içerir, 8 izleyen vardır ve en son 18 yıl 8 ay önce
W_Viper tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
3 Ocak 2006: 22:39 #438
HOTCARKatılımcıArkadaşlar selam.Bu aralar 62 T Bird’ün modelini yapmaya başlayacağım fakat stock’mu yoksa custom’mu olsun karar veremedim.Siz ne dersiniz.Resimlere bakıp karar vermeme yardımcı olabilirmisiniz acaba.
Teşekkürler.
-
4 Ocak 2006: 00:23 #7086
Chevy_Killer_89KatılımcıKesinlikle Custom….
4 Ocak 2006: 02:00 #7087
piyuAnahtar yöneticiKesinlikle standart
saka tabi… tbird cok ilginc bir arac…esasında bu yıllar cok tipsiz ama custom’ı da cok custom oluyor… herturlu fantazi yapılabiliyor… upuzun tek kapı… ben bu custom’ı pek sevmedim ama daha guzellerini gormustum… bulursam gonderirim fikir olur (altın rengi gibi bisi vardı)
bakıcam gece…
-
4 Ocak 2006: 02:58 #7088
cetinsarfKatılımcıhep amerikan model mi yapıorsun?
modelleri nereden ve kaça temin ediyorsun?
biraz bilgi verebilir misin? -
7 Ocak 2006: 01:24 #7089
W_ViperKatılımcıhakan abi kesinlikle custom
merakla bekliyoruz abi elini çabuk tut bizi meraklandırma -
7 Ocak 2006: 12:06 #7090
emrekaanKatılımcıbence de custom.. daha bi canlı duruyor.. fakat rengi kırmızı-siyah olsa daha da süper olur (kırmızı ateşli winly siyah ana renk)
-
7 Ocak 2006: 20:17 #7091
Tümer ARCANKatılımcıabi cusom olana bittim. ama kıyma ne olur. boşver büyüklük sende kalsın.hem bu nadir bulunana bi araç bence stock yap. custom yapacak başka arabalar da var. bence daha rahat bulunabilecek bi aracı custom yapmak daha iyi. walla içim acır yoksa
-
11 Ocak 2006: 17:52 #7092
HOTCARKatılımcıArkadaşlar ilginize çok teşekkürler.Gördüğüm kadarı ile custom ağırlıkta.O halde karar verilmiştir.Custom olacak.Hemde emrekaan’ın istediği kombinasyonda yani kırmızı siyah olacak.
Cetinsarf’a cevaben;Bu kitleri çeşitli model mağazalareı yada büyük oyuncakcılardan temin ediyorum.Fiyatlarıda 20 ila 40 milyon arasında değişiyor.Bazen çeşitlilik olsun diye avrupa arabada yapıyorum.Ama ağırlık amerikan klasikleri.
Sizleri fazla merakta bırakmam en kısa zamanda post ederim. -
13 Ocak 2006: 23:11 #7093
HOTCARKatılımcı
Umarım beğenirsiniz.
-
13 Ocak 2006: 23:38 #7094
piyuAnahtar yöneticitasarım sana mı ait HOTCAR? yoksa chip foose mu?
ellerine sağlık…
-
16 Ocak 2006: 15:48 #7095
HOTCARKatılımcıChip FOOSE abime saygılarımla.Keşke yanına çırak olarak alsa beni.Dünyalar benim olur valla.
Ben fazla bişi yapmadım.Sadece kamyon camına benzeyen orjinal ön çerceveyi iptal edip daha sportif görünüm kazanmasını istedim.Birde jantlar orjinal olmasına rağmen çok kötü idi,onları değiştirdim.Başka bişi yapmadım valla.Makine muhteşem ne taksan yakışıyor. -
17 Ocak 2006: 03:18 #7096
piyuAnahtar yöneticidiscovery’de seyrediyorum…
adam arabaya uzun uzun bakıp kafamda bisi olustu dedi… kocaman bir kagıt ve keceli kalemlerle basladı… boyadı boyadı boyadı ve bitirdi…. ortaya cıkan bir saheser ve adam silmeye, tekrar cizmeye bile calısmadı… inanılır gibi degil… adam sanatkar, zanaatkar denen cinsten… (bu arada adam tursu bir amerikana bakıp baba bir hotrod yapıyor)
valla o cizdigini alsam, poster, tshirt, sweatshirt filan yaptırırım hemde muşis satar
))) -
18 Ocak 2006: 16:00 #7097
MemoKatılımcıBeyler yaa ben pek maketler ile ilgili değilim ancak önceden kullandığım arabalarım 1:18 die castlerini toplamaya çalışıyorum en son Datsun 240Z (turuncu) ve Mazda Miata (Gri) aldım ancak tabiki renkleri benim kendi arabalarım iile tutmuyor. Bunları söküp istediğim renklere boyama/atma gibi bir şey söz konusu olabilir mi?
-
21 Ocak 2006: 14:39 #7098
emrekaanKatılımcıgüzel olmuş ama yayları az kessymişsiniz yere 0 olsa daha süper olurdu
-
29 Ocak 2006: 17:53 #7099
HOTCARKatılımcıMemo wrote:Beyler yaa ben pek maketler ile ilgili değilim ancak önceden kullandığım arabalarım 1:18 die castlerini toplamaya çalışıyorum en son Datsun 240Z (turuncu) ve Mazda Miata (Gri) aldım ancak tabiki renkleri benim kendi arabalarım iile tutmuyor. Bunları söküp istediğim renklere boyama/atma gibi bir şey söz konusu olabilir mi?Die cast modellerde her şey mümkündür.Size bu konuda yardımcı olabilirim.Kontak kuralım.
-
2 Şubat 2006: 00:05 #7100
Tümer ARCANKatılımcıhehehe ben gerçek şunderbird yapacan sanmıştım.okuyamamışım yazını tam olarak.hehehe güzel bişi
-
14 Şubat 2006: 06:10 #7101
W_ViperKatılımcıhakan abi yokmu şöyle yeni bitirdiğin görmediğimiz modellerin
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.