Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › stringray hakkında bilgi rica ediyorum
- Bu konu 30 yanıt içerir, 8 izleyen vardır ve en son 18 yıl 10 ay önce
acmecamaro tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
23 Aralık 2005: 22:55 #424
stringrayKatılımcıevet stringray arıyorum ama hiç amerikan arabalara binmedim bilmiyorum nasıl aletler sorunları neler ustalardan bilgileri istiyorum
-
24 Aralık 2005: 02:08 #6944
piyuAnahtar yöneticiselam,
stingray öncelikle aramıza hoşgeldin. Gönderdiğin mesajı biraz değiştirdim. Forum’larda araba almak veye satmak hakkında yazışmıyoruz çünkü bu amaça hizmet eden ilan tahtalarımız var.
Bilgi için ise tam yerindesin. Herkes 3-5 bilgisini aktarır ve aklındakş birseyler cevaplanır. Çncelikle stingray dedigine göre özel bir corvette arıyorsun diye dusunuyorum cunku bilgim beni yanıltmıyorsa 1963 yılı gibi baslıyor (arastırmadan aklımdakini soyledim yanlıs olabilir) ilk olarak fizik olarak iri isen çok zor olacaktır. Ayrıca gerçekten temizi muhtemelen 40.000usd ve ustudur…
bunun dısında kaportası fiberdir(tum corvette’lerin)
motorları genelde güçlüdür, inanılmaz bir karizması vardır. En spor Amerikan desek yanılmayız sanırım…
ustu t-top olan hardtop olup komple cabrio olanları ve coupe tarzı acılmayan tavanları mevcut…
simdilik benden bu kadar…
-
24 Aralık 2005: 15:21 #6945
acmecamaroKatılımcıStingray hosgeldin,
Bulursan bana da haber veririmisin?
69 stingray cop haldeki arabaya 30bin$ istiyorlardi… camaro+6bin$ verdim herif dandik bi kamyonet+15bin $a verdi arabayi onun disinda 40-45bin$ den asagi yok…ilk amerikanin olacaksa allah kolaylik versin…
-
25 Aralık 2005: 01:07 #6946
Pontiac301Katılımcıne kadar cebinde canlı var,önemli olan o!!!
-
25 Aralık 2005: 03:49 #6947
stringrayKatılımcıöncelikle çok teşekkür ederim piyu verdiğin bilgiler için gerçekten içimde amerikan kullanmak isteyen bir his var ve yaşamak istiyorum araştırdım en çok hoşuma gidende stingray oldu sonrada camaro tabi ikiside 70li modelleri fakat stingray çok zor bulunan bir model olanıda 45000 usd den aşağı değil fakat camarolar daha çok ve ucuz bulunabiliyor ama şunuda anladım herkes kafasına göre fiyat biçiyor ben alırsam satmam o yüzden ii olanı almak istiyorum ama çok da bilgim yok örneğin bu arabaların motoru çok güçlü diyorlar tutamazsın felan diyorlar ne bileyim bir dünya şey ama şunu biliyorum kesin birisini alacağım birde bu işi yapan caddebostan da stingray ve ersözlü ve rs motor varmış onlarlada konuşacağım ve bilgi alacağım bakalım ne diyecekler onlarda da var bu arabalar hemde mukemmel olanları 25000usd teklif ederimde verirse artık
-
25 Aralık 2005: 04:38 #6948
piyuAnahtar yöneticistingray kapandı… arabaların bircolumu rsmotors’ta adresi biliyorsun sanırım http://www.Rsmotors.org
bence 25000’e mumkun degil hicbisi alamazsın… (emin ol)
motor gucu buyuk tutamazsın kısmen dogru… eger 18-19 yasında ve yeni ehliyet aldıysan ve henuz orta seviyede bir arabada gercek soforluk ogrenmediysen tehlikeli olabilir… genelleme yapmak dogru olmaz ama 300-350hp civarıdır ve hafiftirler… ama zaten 4-5 yıldır araba kullanıyor ve hatta guclu araba da kullandıysan cok sorun olmaz, yavas yavas alısırsın…
ama sunu soyliyim duvara girenleri de duymadık degil
dikkat etmen gereken diger bir konu ise bu tip aracların mekanikleri yeni arabalar gibi olmayacaktır, belkide bazı parçaları 30-35 yıllık olacaktır ve bu parcaların ne zaman kırılacagı hic belli olmaz… gaza asıldıgında motor-sanzıman-saft-diferansiyel-lastikler tumu zorlanıyor ve bunlardan biri sorun cıkartabiliyor… yani soforlugun yanında arabaya da dikkat etmek lazım… ama bunlar arabayı aldıktan sonra tabiki…
ek: sadece 2 kisi seyahat edeceksin… bagaj yerin cok kısıtlı olacaktır…
-
25 Aralık 2005: 04:46 #6949
acmecamaroKatılımcıhaha bir de corvette parca fiyatlari camaro yada nova ya gore 2 veya 3 kati… ayni parca yearone da 100$, ecklers de 230$
araban ne diye sormuyorlar direk katalogdan listeden geciriyorlarcamaro dusunursen ozelden mesaj atabilirsin bende satilik bir tane var…
-
25 Aralık 2005: 04:52 #6950
Pontiac301Katılımcıcorvette kol böreği maalesef
-
25 Aralık 2005: 04:56 #6951
Pontiac301Katılımcıayrıca araştırırsan tek tük düşebilr beyaz 69 u geçen sene 29 dolara sattı bir abimiz,harbi stingray, ama piyasayı iyi tanımadan bu tür arabalara ulaşılmaz….
-
25 Aralık 2005: 05:00 #6952
acmecamaroKatılımcıbig block kapaklari catlak olan mi?
-
25 Aralık 2005: 05:02 #6953
Pontiac301Katılımcısmall block 350 düz vites….big block 69 görmedim…hep gördüklerim 350 idi…. bir tanede yazın satıldı 27 dolara sarı renk 350
-
25 Aralık 2005: 05:06 #6954
acmecamaroKatılımcıyazin satilan ile biz pazarlik ettik uzun cure…bizim Kubilay daki kamyonet arti 15 aldi…totalde 25 e geldi araba…ben camaro arti 6 bin verdim…
beyaz bigblock olanin kapagi catlak cikti sonra 350 yi bilmiyorum hangisi oldugunu… baska cikarsa haber ver bana…
-
25 Aralık 2005: 05:08 #6955
Pontiac301Katılımcıbir tanede çöp 69 yada 68 vardı ahmet abilerde o ne oldu bilmiyorum, abi o paralara 69 bulursam haber veremem ben alırım bu ara otel iyi çalışıyor şükür allahımıza:)
-
25 Aralık 2005: 05:12 #6956
acmecamaroKatılımcıahmet abi kim?
-
25 Aralık 2005: 05:13 #6957
Pontiac301Katılımcıamerikan oto servis göstepe,,,,
-
25 Aralık 2005: 20:25 #6958
stringrayKatılımcıcamaro mu? yoksa stingray mı? aralarında ki fark nedir? birde amerikan oto servis göztepeye bir gidelim ersözlü de de birçok camaro var ora ile görüşmek nasıl olur sizce?
-
25 Aralık 2005: 23:46 #6959
acmecamaroKatılımcıgit git ellerini bi ovustursunlar bakalim
ooo hos geldin tadinda
Ersozlu etiket fiyati x %50 den almak gerek
-
25 Aralık 2005: 23:56 #6960
acmecamaroKatılımcıcamaro ve stingray farkini sorduguna gore yeni baslayanlar tadindayiz demek….
Camaro Chevroletin pony car sinifindaki aracidir, corvette ise sports car diye gecer…. stingray corvette in yuklu bir versiyonudur…
-
26 Aralık 2005: 03:24 #6961
gtagucuKatılımcıstringray wrote:camaro mu? yoksa stingray mı? aralarında ki fark nedir? birde amerikan oto servis göztepeye bir gidelim ersözlü de de birçok camaro var ora ile görüşmek nasıl olur sizce?Bence bu bilgiyle ilk Amerikan araban olarak ille corvette istiyorsan C5 corvette al. Bütçen rahatlıkla yeter güzel bir C5 corvette’e. Basit bakımlarını yaptırıp sorunsuzca binersin. Hem teknoloji,performans ve konfor olarak stingray’e göre çok daha üstündür. Corvette olayına iyice alışıp bu konudaki bilgini yeterli hale getirince icabında bir stingray’le değiştirirsin. Bu halde direk stingray aldın mı sanayilerde sürünme ihtimalin çok yüksek.
-
26 Aralık 2005: 03:42 #6962
acmecamaroKatılımcıc5 4-45 bin Euro dan acagia yok malesef…
-
26 Aralık 2005: 04:27 #6963
piyuAnahtar yöneticistringray wrote:camaro mu? yoksa stingray mı? aralarında ki fark nedir? birde amerikan oto servis göztepeye bir gidelim ersözlü de de birçok camaro var ora ile görüşmek nasıl olur sizce?bu soruyu soruyorsan ben sana oncelikle hemen DURRRR derim…. basına bela almak uzeresin… acık konusmak gerekirse bu soruyu sorman amerikan bilgin yok demek ama bunu ukalalık olsun diye soylemiyorum basında patlamasın diye soyluyorum….
bence ingilizce biliyorsan otur internette surekli arastırma yap fotolara bak modeller ozellikler parca satan firmalar filan yani once bir genel bilgin olsun… sen suanda kotu niyetli kisiler icin bicilmez kaftansın… acayip somururler seni… bilgi seviyeni biraz arttırmadan acele edip alma, suanda alacagın temiz bile olsa seni amerikandan sogutabilir… kotu ustalarla da ugrastıgında artık nefret derecesine gelebilir… biraz zaman tanı kendine…
hemen alma durumundan arastırma durumuna gec… 😉
-
26 Aralık 2005: 08:23 #6964
transamumutKatılımcıAbim çok haklı araştırmadan girme bu işlere vede araba alırken aceleci olma sakın eline çok fırsatlar geçebiliyor.Bana kalırsa camaro derim corvette ilk etapta alınacak araba deyil amerikancı için.Camaro 350 makinalı yavaş zamanla paran oldukçada parmaklarsın motoru öle gaza gele gele tecrübe edine edine corvetteye atla.
-
26 Aralık 2005: 08:29 #6965
transamumutKatılımcıBu arada ersözlü deyilde cevremizde garajlarda gizlenmiş yada uzun seneler yatmiş çok arabalar var yada piyasada olmayan arabalar bunlari bulmaya çaliş mümkünse oynanmamış olsun sen kafana göre oyna onla.
-
26 Aralık 2005: 19:24 #6966
illetyusKatılımcıSoruyu soran arkadasa fikir vermesi acisindan kendi dusuncemi aktarayim….
Corvette mutlaka ki mukemmel bir Amerikan ve her Amerikancinin gonlunde bir Corvette vardir…
Ama isin aslina bakarsak, hele hele ilk baslangic asamasinda uzak durulmasi gereken bir araba !
Acikcasi, 3 adet Camaro yu ayni anda rahatca idare edebilecek duruma gelmeden Corvette’ e yaklasmamak en iyisi….
Cunki ;
Yetersiz bilgi ve deneyim Camaro yu uzer, ama Corvette bu konumda olan sahibini uzer….. -
26 Aralık 2005: 19:31 #6967
Pontiac301Katılımcıkesinlikle katılıyorum, mesela çok düzgün camarolar var tek tük,onları almak işi öğrenmek anlamında çok çok daha mantıklı,corvette muhimdir ama önce amerikan hadisesini kavramak gerekir,bu yüzden camaro doğru adım,
-
26 Aralık 2005: 21:47 #6968
acmecamaroKatılımcıben de soyledim bak benim camarodan iyisini mi bulcan diye dinlemiyor
hahaha saka bir yana ben de camaro yu satip corvette almak istiyorum…69-73 arasi yada 93-96 arasi…. -
26 Aralık 2005: 22:44 #6969
Pontiac301Katılımcıankaradaki goodwrench makinalı 76 camaro lt okeydir hiç ellenmemiş…abi senin terfi zamanın geldi,artık doktora yapıcan:)
-
26 Aralık 2005: 23:26 #6970
acmecamaroKatılımcıhem makinesi degismis hemde ellenmemis nasil oluyor?
Alacagin camaroda en az 5-6 bin$ masraf cikar soyliyim… jantlari kac paralik jant, aluminium radiator varmi? ha goodrwench makina getirmis iyi etmis oradan kurtarir biraz…
-
27 Aralık 2005: 00:18 #6971
Pontiac301Katılımcıcengiz arsayın annesinin arabası,müzenin garajında duruyordu benim komşum aldı arabayı,makinası radyatörü şanzımanı jantları vs hepsi amerikadan geldi,bir süre bindikten sonra arabayı ankaraya sattı,hakikaten sıfır hata,geçen sene alıcaktım ama alamadım,,ç, filan kumaş ama harbiden broşür gibi,kesin tanıyosun arabayı abi,
-
27 Aralık 2005: 00:31 #6972
Chevy_Killer_89KatılımcıGecenlerde sahibinden.com da 69 Corvette Stingray vardı.Orjinal,beyaz 45bin$ gibi bi fiyat ittiyorlardı…Cevdet Ozgur un.
27 Aralık 2005: 00:37 #6973
acmecamaroKatılımcıbiliyorum…ama pahali biraz… yani etiket fiyati… ben 28-30 gibi birseyler dusunuyorum..
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.