Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) 1949 MERCURY CUSTOM

11 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      HOTCAR
      Katılımcı

Selam arkadaşŸlar.Nihayet bunuda bitirebildim.Uzun zamanımı aldı ama değdi galiba.Umarım beğenirsiniz.

piyu
      Anahtar yönetici

enfes olmus…. siyahta enfes…

aklıma hemen slyvester stallone cobra filmi geldi… ondan isterim )

W_Viper
      Katılımcı

😯 harika ellerinize sağlık
      şŸimdi bunlar plastikmi?

piyu
      Anahtar yönetici

bu arada biraz evvel farkettim… en alttaki fotoda ozel zemin var… kaldırım tası gibi (yoksa alakasız mı?)

detay olayı super oluyor…ellerin dert gormesin

emrekaan
      Katılımcı

abi siper yapıyorsun yaa..senden ir maket alamadım ya.. gözüm açık gidecem

faceless
      Katılımcı

oy oy oy çok güzel valla ellerine sağlık…

acmecamaro
      Katılımcı

Dogan sanirim o kumas ama tam da kaldirim tasi deseninde cok guzel bulmus

HOTCAR
      Katılımcı

TeşŸekkürler arkadaşŸlar.Beğenmeize sevindim.Adminim bahsettiğin detay arnavut kaldırımı görüntüsü verilmişŸ kağıtdır.Diaromacılar kullanır.Bende efekt olsun diye kullandım.Tekrar teşŸekkürler.

HOTCAR
      Katılımcı
      W_Viper wrote:
      şŸimdi bunlar plastikmi?

TeşŸekkür.Kesinlikle plastik.

piyu
      Anahtar yönetici

valla acmecamaro (burak) yazınca yaw harbiden de kumasa da benziyor diye dusundum ama haklı cıktıgıma cok sevindim… gercekten asırı detay diye dusundugum bolumler harbiden asırı detaymıs…

biraz daha güzel ceken bir dij.makine ile önden neredeyse orjinal araba gibi fotolar cıkabilir… bu arada bu fotolarda ozenle cekilmis o da dikkatimden kacmıyor

Szopen
      Katılımcı
      HOTCAR wrote:
      W_Viper wrote:
      şŸimdi bunlar plastikmi?

TeşŸekkür.Kesinlikle plastik.

Ben bugün BeşŸiktaşŸ ta bi yer gördüm Z Racing ti galiba, (Barkın Bayoğlu) direk daldım içeri, sağolsun arkadaşŸlar baya bir bilgi verdiler bize hatta RC kullandırdılar. Bende 64 Impala, 124 kasa merso, ve Corsa B Gsi ısmarladım birinden birini bulurlarsa getiricekler, bende yapmaya çalışŸçam. (elime yüzüme bulaşŸtırmam inşŸallah )

HOTCAR
      Katılımcı

Barkınla çok iyi tanışŸırız.Aynı kulüpteyiz.Kendiside iyi bir modelcidir.Yeni yer açtığını duymuşŸtum ama henüz ziyaret firsatım olmadı.En kısa zamanda uğrayacağım kendisine.
      Bu arada hiç merak etmeyin.BulaşŸtırmazsınız.Her şŸeyin bir ilki vardır.Kendiside bu konularda size yardımcı olacağından hiç şŸüphem yok.Kolay gelsin.

11 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version