13 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      aboww
      Katılımcı

merhaba arkadaşŸlar yeni katıldım aranıza… ben 67 Camaro arıyorum…
      türkiyede warmıdır… netten her yere baktım ama bulamadım…. yardımcı olursanız sevinirim…

birde esas istedigim gerçekten güçlü bi araba… 5000 7000 cc camarolar gordum ama iyi ce kafam karışŸtı…. gerçekmi deilmi anlamadım bile….

yuvarlak hatlı 5000 üstü bi araba arıyom… camaroyu buldum… başŸka onerisi olan warsa dinlerim… ama 67 Camaro warsa bu ulkede bi bakamk isterim…

illetyus
      Katılımcı

Hosgeldin……

67 Camaro Turkiyede var….
      Convertible olanida var ancak, 67 cok cok az (Bulunamayacak kadar) sayida ve sahipleri genellikle onu ortaliga cikarmaz… 😆

Yuvarlak hatli 305 Cu.Inch (5002Cc.) ve uzeri bir Amerikan ariyorsan 70 – 79 arasi Camaro yada Trans-Am – FireBird araman lazim……

Gordugun yada duydugun motor hacimleri dogru.
      5000 ve uzeri dedigin icin saymaya oradan baslarsak :

Small Block (kucuk motor)’ lardan itiben
      305 Cu.
      307 Cu.
      327 Cu.
      350 Cu.
      383 Cu.
      400 Cu. diye giderki…..burdan itibaren Big Block (buyuk motor) baslar.
      ..
      ..
      ..
      ..
      ..
      500 Cu

350 Cu.Inch x 16.4 = 5740 Cc. = 5.7 Lt.

aboww
      Katılımcı

satan biri warmıdır ki yada bu forumda olan biri…. 67 72 arası fena deil gibime geliyo…. dediğin araçalıda incelicem…

illetyus
      Katılımcı

Bu forumda 67 – 72 arasi Camaro’ su olan varmidir bilmiyorum ama, hemen soyliim 70 Camaro Turkiyede sadece 9 adettir ve bunun sahibi olan kisilerde satarmi bilmem… 😉
      67 Camaro yu ise, ben duyduklarimin haricinde simdiye kadar dogru duzgun sadece 1 tane gordum ve 5 adeti gececeginide sanmam…..

Bu yillar arasindaki bir Camaro yu almak icin ayirdigin butceye ve arabanin sahibine bagli…..

piyu
      Anahtar yönetici

http://www.Rsmotors.org sitesini inceleyebilirsin. en azından 1 tane kesin var…

Pontiac301
      Katılımcı

ortalama 25 doların varsa 67 -73 arası camaro alabilirsin!!!

illetyus
      Katılımcı

Cok iyimsersin Mehmet……. 😆

Bana sorarsan daha ustlerde bir rakam lazim….. 🙄

Gerci son donemde pek fiyatlardan haberim yok kis sezonu filan diye bir iki inme olabilir ama, o seneler icin cok fazla bisey oynamaz gibi geliyor.

aboww
      Katılımcı

5000 uzeri her hangi bi camaroya razıyım… 67 79 arası… telefon mail… kim satıyosa yazarsanız seviniim…

Pontiac301
      Katılımcı

ıstemediğin kadar var!! paradan ve ne kadara kadar aradığından bahset!!! 10 milyarada var 60 milyarada!!!

piyu
      Anahtar yönetici

forum’lara ilan ekleyemiyoruz maalesef. Alternatiflerin…

1. http://www.rsmotors.org ve internetten bulabilecegin siteler
      2. internet üzerinden bulabilecegin arabalar
      3. gazetelerden arayabilirsin

yani bir araba almak istiyorsan önce araman lazım… param hazır araba gelsin dersen olmaz

72camaro
      Katılımcı

67-69 camaro ülkemizde 12 adet civarında var.isterseniz tek tek sayabilirim.şŸuanda hazır satışŸta olan benim bildiğim 4 adet var.70-73 model ise sadece 9 adet var.bunlardan şŸuanda satışŸta olan sadece 1 adet.

Lowrider
      Katılımcı

Burçakta 71 sport coupe var Ankaradan izmite getirdi şŸimdi arabayı

68CmR
      Katılımcı

1.gen camaro lar türkiye’de sadece 13 tane var.BU sayı kesin eksik veya fazla değil.türk plakalı olanlar yanlız ma,mb,mc,md,me plakalı da 2 tane türkiyede gözüküyor kayıtlarda.bende 68 ı var ve temenni ederim en temiz+performanslı olanıdır. 1967 cabrıo kırmızı var izmirden istanbula gitti 7 yıl once o araçta hala cok temiz 1998 yılında amerikada toplanmışŸtı ve 327 motor 330hp bi tane 69 bordo var satılığa çıkmışŸ olması lazım ıstanbulda sorarsan bulursun oda orjinal 350cu tertermiz bi araba 25$k dolara falanda bulacağını tahmin etmiyorum onun yerine balta kafa bakabilirsin daha hesaplı olur hem interior’u daha modern daha muscle tarzdadır.

piyu
      Anahtar yönetici

68CmR aramıza hoşŸgeldin… arabana ait foto ve hikayesini paylasırmısın? siteye eklemek isterim… az bulunan ve cok sevdigimiz bir arac…gormek isteriz… admin@amerikanaraba.com

13 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version