Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) 4. Levent civarı kapalı garaj

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Memo
      Katılımcı

Ya 4. Levent civarı kapalı otopark var mı aylık antlaşŸabiliceğim?

Anonim
      Ziyaretçi

4. levent te oldugunu sanmiyorum ama en yakin etilerde var…
      biri tam kapali bogazici universitesinin spor tesisinin otoparki aylik 80ytl ama cok ilgisizler yani bekcilerin beni tanimamasina ragmen her saatte elimi kolumu sallayarak buyuk bi rahatlikla girebiliyodum. bu yuzden arabami aldim ordan.. araba calinmasi fln gibi bi risk yok bariyer var ama teybin ve ic aksam icin garanti vermem… bide garanti mah. nin altinda var ustu kapali AKGUN OTOPARK. guvenilir otopark. 3 arabamda orda duruyo benim yaklasik 3 4 senedir hic bi zarar yada bisiy olmadi tevsiye ederim guvenli…. baska bildiim bide cengiz topel cad. var ERDEM HOLDING e ait orasi acik ama…. tam adresini ogrenmek istersen haber ver

Lowrider
      Katılımcı

bikaç tane de seyrantepe tarafında var. 4. levent metro son durağın ilerisinde yan yol var lc waikikiye giden yol orada var 2 tane kapalı garaj birde sanayi mahallesine girip aşŸşŸaya inerken ilkokulun yanında var.

Anonim
      Ziyaretçi

DarüşŸşŸafaka ya gel istersen benim araba orda hatta benlen bereber yaklaşŸım 50 amerikan daha orada uyuyor aylık 100 milyon.Maslakda sanyiye çok yakın.

Memo
      Katılımcı

Herkese ilgisi için teşŸekkürler.

Seyrantepedekiler çok yakın ama güvenilir olurmu emin olamadım?

Etiler biraz uzak kalıyor, DarüşŸafaka olabilir en azından malah ev-işŸ güzerhım üstünde.

Pontiac301
      Katılımcı

darüşŸşŸafaka tamamdır!!! doğru hareket!!!

Lowrider
      Katılımcı

sanayi mahallesindeki okulun yanındaki yere şŸirketin arabalarını bırakıyoruz ayrıca patronun 325ci ile jaguar’ı da orda bi sorunla karşŸılaşŸmadık bugune kadar .

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.