Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) 84 transam icin sofor tarafı cam…

24 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      piyu
      Anahtar yönetici

Arkadaslar bizim transam’a hırsız (serefsiz) girip benim eski camaro’daki gibi yapmıs… sofor tarafı cam patlak…cd player yok…

sofor tarafı camı nereden nasıl buluruz… bildiginiz var mı? sanırım aynı yıl veya benzer yılların camları aynıdır… Hakan senin arba nerede duruyor… kapı acık mı? camı soksek farkedermisin? ehueheuhe

espri biryana yagmurlar baslayacak arkadaslar sıfır getirmeden buradan ucuz yollu halletmem guzel olur… 1.secenek cıkma 2.secenek buradan sıfır 3.secenek as performans olacak sanırım

Chevy_Killer_89
      Katılımcı

GecmişŸ olsun Dogan abi üzüldüm…

gtagucu
      Katılımcı

Camcılar boyutları aldıktan sonra kolayca yapabiliyormuşŸ orjinali gibi. ıcabında benim arabadan kalıp aldırıp yaptırabiliriz mesela.

Birde Angelus ön camını 0’dan yaptırmışŸtı galiba ona bir sor onun yaptırdığŸı yer yan camda yapıyordur heralde.

piyu
      Anahtar yönetici

goztepe’de bana cok yakın bir cam ureticisi var konusucam…ama ondan once bildik cıkma varmı diye ogrenmek istedim… birde olimpia cok cam uretirdi amerikanlarında camları oluyordu…bi arıyım onları…

teklif icin sagol ozgur umarım gerekmez…

illetyus
      Katılımcı

Oncelikle gecmis olsun…..!

Cam konusunda isciligine guvenebilecegim biri var ama buradan adres yazmamda bir sakinca varmi……?

Ataturk sanayi 2. kisimda.

Aklina gelebilecek her tur ve modelin camini temin edebilir sayet yoksa bile yapar…..Hatta birlikde gidersek daha iyi olur.

Anonim
      Ziyaretçi
      illetyus wrote:

Cam konusunda isciligine guvenebilecegim biri var ama buradan adres yazmamda bir sakinca varmi……?

Aklina gelebilecek her tur ve modelin camini temin edebilir sayet yoksa bile yapar…..Hatta birlikde gidersek daha iyi olur.

Gülcan abi ben hep oralardayım seni nasıl göremedim yaw

piyu
      Anahtar yönetici
      illetyus wrote:

sagolasın… teyp cok baba bisi de degildi…salak herif maks 50-100ytl’ye satar belki o bile olmaz da esas stres yaptıgımız deri dosemeler yepyeni…ustu komple cam olmus… kesmesin diye ugrasıyoruz…yarısn sabah komple temizliycez ve yagmurdan etkilenmeyecek biryere alıcaz…sonra da yenisini bulmak lazım…

camcının bilgilerini email veya özel mesaj göndersene…bi arayıp konusayım… bakalım bisi cıkar mı?

illetyus
      Katılımcı

Mesaj kutuna bak….

illetyus
      Katılımcı
      Eleanor68 wrote:
      illetyus wrote:

Bilmem belkide karsilastik…..olabilir……
      Ama yakin zamanlarda yolum seyrek dusuyor.
      Sen bogazda nerdesin peki, Yenikoy Shell’ e yakinmisin ?

Anonim
      Ziyaretçi
      illetyus wrote:
      Eleanor68 wrote:
      illetyus wrote:

Bilmem belkide karsilastik…..olabilir……
      Ama yakin zamanlarda yolum seyrek dusuyor.
      Sen bogazda nerdesin peki, Yenikoy Shell’ e yakinmisin ?

üf hemde nasıl yakınım beni sor orada kırmızı mustang diye kızlara hemen tanırlar.Abi ben gazeteciler sitesi varya oradayım maxi filan var darüşŸşŸafaka

Pontiac301
      Katılımcı

Göztepe semha şŸakirin ordaki sımglass a bir sorun ellerinde yoktur ama belki kalıp vardır… Allah sabır versin zor işŸ..hele 2, gen bulmak çok zor… amerikaya talim….

piyu
      Anahtar yönetici

sim glass fabrika’da degisiklik var…pazartesi baska biryer var oraya bakıcaz… camda 2 acı varsa (hem yatay hem dikey o zaman kesin asperformans, yok 1 dikey acı varsa yapılabiliyor…)

illetyus
      Katılımcı

[/quote]
      üf hemde nasıl yakınım beni sor orada kırmızı mustang diye kızlara hemen tanırlar.Abi ben gazeteciler sitesi varya oradayım maxi filan var darüşŸşŸafaka[/quote]

Shell’ in sag tarafindan iceri giren sokakda halam (yaklasik 55 yil filan)oturuyor……
      Daha dogrusu bogaz benim baba memleketi, dedigin siteyi bilmiyorum ama…..

Anonim
      Ziyaretçi
      illetyus wrote:

üf hemde nasıl yakınım beni sor orada kırmızı mustang diye kızlara hemen tanırlar.Abi ben gazeteciler sitesi varya oradayım maxi filan var darüşŸşŸafaka[/quote]

Shell’ in sag tarafindan iceri giren sokakda halam (yaklasik 55 yil filan)oturuyor……
      Daha dogrusu bogaz benim baba memleketi, dedigin siteyi bilmiyorum ama…..[/quote]çok mesafe yok borusan varya bmw hani otokoç filanda var ben oların biraz ilersindeyim abi senin dediğŸin yere 1,5 km filan bi mesafem var oturduğŸum yerden.

illetyus
      Katılımcı

Himm….O tarafa yolum dustugunde ararim, denk duserse gorusuruz….
      Ama telefonun bende yok…. 😆

Angelus
      Katılımcı

Sildim mesajı…

Telefonu buldum fakat yan camları yapmıyorlarmışŸ. Ya orijinal getirmen lazım yada kalıp aldırıp yaptırmanız Piyu.

Anonim
      Ziyaretçi
      illetyus wrote:

Gürcan abi özel mesajlarına attım benim cep no yu

acmecamaro
      Katılımcı

Dogan Sukruye sorsana bi o biryerlerden buluyor…

illetyus
      Katılımcı
      Eleanor68 wrote:
      illetyus wrote:

Gürcan abi özel mesajlarına attım benim cep no yu

OK…

piyu
      Anahtar yönetici

cam bulunamadı… alternatifleri arastırıyorum…

ilgilenenlere tşŸkler… (burak o secenek olmuyor )

acmecamaro
      Katılımcı

ben soriim mi? bi arkadasima lazim diyerek?

melekyuzluseytan
      Katılımcı
      Quote:
      üf hemde nasıl yakınım beni sor orada kırmızı mustang diye kızlara hemen tanırlar.Abi ben gazeteciler sitesi varya oradayım maxi filan var darüşŸşŸafaka

Yeniköy klübü lokali yakınlarında görmüşŸtüm senin arabayı yanılmıyorsam

Anonim
      Ziyaretçi
      melekyuzluseytan wrote:
      Quote:

Yeniköy klübü lokali yakınlarında görmüşŸtüm senin arabayı yanılmıyorsam

Evet olabilir benim güzergahım sahil yolu.

faceless
      Katılımcı

piyu ben bizim bi arkadaşŸa söyledim bakıcak o, olmazsa ankaradan getiriyorlarmışŸ araşŸtırcak.. olumlu bi sonuç çıktımı ben seni telefonla arıycam.

piyu
      Anahtar yönetici

ben siparis verdim bosver arama… yola bile cıkıyor neredeyse… ugrasma… iptal mumkun degil artık

eyvallah…

24 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version