Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › 84 transam icin sofor tarafı cam…
- Bu konu 24 yanıt içerir, 9 izleyen vardır ve en son 18 yıl 11 ay önce
piyu tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
12 Kasım 2005: 00:19 #396
piyuAnahtar yöneticiArkadaslar bizim transam’a hırsız (serefsiz) girip benim eski camaro’daki gibi yapmıs… sofor tarafı cam patlak…cd player yok…
sofor tarafı camı nereden nasıl buluruz… bildiginiz var mı? sanırım aynı yıl veya benzer yılların camları aynıdır… Hakan senin arba nerede duruyor… kapı acık mı? camı soksek farkedermisin? ehueheuhe
espri biryana yagmurlar baslayacak arkadaslar sıfır getirmeden buradan ucuz yollu halletmem guzel olur… 1.secenek cıkma 2.secenek buradan sıfır 3.secenek as performans olacak sanırım
-
12 Kasım 2005: 00:43 #6534
Chevy_Killer_89KatılımcıGecmiş olsun Dogan abi üzüldüm…
12 Kasım 2005: 01:09 #6535
gtagucuKatılımcıCamcılar boyutları aldıktan sonra kolayca yapabiliyormuş orjinali gibi. ıcabında benim arabadan kalıp aldırıp yaptırabiliriz mesela.
Birde Angelus ön camını 0’dan yaptırmıştı galiba ona bir sor onun yaptırdığı yer yan camda yapıyordur heralde.
-
12 Kasım 2005: 02:21 #6536
piyuAnahtar yöneticigoztepe’de bana cok yakın bir cam ureticisi var konusucam…ama ondan once bildik cıkma varmı diye ogrenmek istedim… birde olimpia cok cam uretirdi amerikanlarında camları oluyordu…bi arıyım onları…
teklif icin sagol ozgur umarım gerekmez…
-
12 Kasım 2005: 04:20 #6537
illetyusKatılımcıOncelikle gecmis olsun…..!
Cam konusunda isciligine guvenebilecegim biri var ama buradan adres yazmamda bir sakinca varmi……?
Ataturk sanayi 2. kisimda.
Aklina gelebilecek her tur ve modelin camini temin edebilir sayet yoksa bile yapar…..Hatta birlikde gidersek daha iyi olur.
-
12 Kasım 2005: 04:53 #6538
AnonimZiyaretçiilletyus wrote:Oncelikle gecmis olsun…..!Cam konusunda isciligine guvenebilecegim biri var ama buradan adres yazmamda bir sakinca varmi……?
Aklina gelebilecek her tur ve modelin camini temin edebilir sayet yoksa bile yapar…..Hatta birlikde gidersek daha iyi olur.
Gülcan abi ben hep oralardayım seni nasıl göremedim yaw
-
12 Kasım 2005: 06:03 #6539
piyuAnahtar yöneticiilletyus wrote:Oncelikle gecmis olsun…..!Cam konusunda isciligine guvenebilecegim biri var ama buradan adres yazmamda bir sakinca varmi……?
sagolasın… teyp cok baba bisi de degildi…salak herif maks 50-100ytl’ye satar belki o bile olmaz da esas stres yaptıgımız deri dosemeler yepyeni…ustu komple cam olmus… kesmesin diye ugrasıyoruz…yarısn sabah komple temizliycez ve yagmurdan etkilenmeyecek biryere alıcaz…sonra da yenisini bulmak lazım…
camcının bilgilerini email veya özel mesaj göndersene…bi arayıp konusayım… bakalım bisi cıkar mı?
-
12 Kasım 2005: 06:13 #6540
illetyusKatılımcıMesaj kutuna bak….
-
12 Kasım 2005: 06:15 #6541
illetyusKatılımcıEleanor68 wrote:illetyus wrote:Oncelikle gecmis olsun…..!Cam konusunda isciligine guvenebilecegim biri var ama buradan adres yazmamda bir sakinca varmi……?
Bilmem belkide karsilastik…..olabilir……
Ama yakin zamanlarda yolum seyrek dusuyor.
Sen bogazda nerdesin peki, Yenikoy Shell’ e yakinmisin ? -
13 Kasım 2005: 00:56 #6542
AnonimZiyaretçiilletyus wrote:Eleanor68 wrote:illetyus wrote:Oncelikle gecmis olsun…..!Cam konusunda isciligine guvenebilecegim biri var ama buradan adres yazmamda bir sakinca varmi……?
Bilmem belkide karsilastik…..olabilir……
Ama yakin zamanlarda yolum seyrek dusuyor.
Sen bogazda nerdesin peki, Yenikoy Shell’ e yakinmisin ?üf hemde nasıl yakınım beni sor orada kırmızı mustang diye kızlara hemen tanırlar.Abi ben gazeteciler sitesi varya oradayım maxi filan var darüşşafaka
-
13 Kasım 2005: 03:43 #6543
Pontiac301KatılımcıGöztepe semha şakirin ordaki sımglass a bir sorun ellerinde yoktur ama belki kalıp vardır… Allah sabır versin zor iş..hele 2, gen bulmak çok zor… amerikaya talim….
-
13 Kasım 2005: 08:46 #6544
piyuAnahtar yöneticisim glass fabrika’da degisiklik var…pazartesi baska biryer var oraya bakıcaz… camda 2 acı varsa (hem yatay hem dikey o zaman kesin asperformans, yok 1 dikey acı varsa yapılabiliyor…)
-
13 Kasım 2005: 23:37 #6545
illetyusKatılımcı[/quote]
üf hemde nasıl yakınım beni sor orada kırmızı mustang diye kızlara hemen tanırlar.Abi ben gazeteciler sitesi varya oradayım maxi filan var darüşşafaka[/quote]Shell’ in sag tarafindan iceri giren sokakda halam (yaklasik 55 yil filan)oturuyor……
Daha dogrusu bogaz benim baba memleketi, dedigin siteyi bilmiyorum ama….. -
14 Kasım 2005: 00:21 #6546
AnonimZiyaretçiilletyus wrote:üf hemde nasıl yakınım beni sor orada kırmızı mustang diye kızlara hemen tanırlar.Abi ben gazeteciler sitesi varya oradayım maxi filan var darüşşafaka[/quote]
Shell’ in sag tarafindan iceri giren sokakda halam (yaklasik 55 yil filan)oturuyor……
Daha dogrusu bogaz benim baba memleketi, dedigin siteyi bilmiyorum ama…..[/quote]çok mesafe yok borusan varya bmw hani otokoç filanda var ben oların biraz ilersindeyim abi senin dediğin yere 1,5 km filan bi mesafem var oturduğum yerden. -
14 Kasım 2005: 10:08 #6547
illetyusKatılımcıHimm….O tarafa yolum dustugunde ararim, denk duserse gorusuruz….
Ama telefonun bende yok…. 😆 -
14 Kasım 2005: 13:46 #6548
AngelusKatılımcıSildim mesajı…
Telefonu buldum fakat yan camları yapmıyorlarmış. Ya orijinal getirmen lazım yada kalıp aldırıp yaptırmanız Piyu.
-
14 Kasım 2005: 14:03 #6549
AnonimZiyaretçiilletyus wrote:Himm….O tarafa yolum dustugunde ararim, denk duserse gorusuruz….
Ama telefonun bende yok…. 😆Gürcan abi özel mesajlarına attım benim cep no yu
-
14 Kasım 2005: 16:49 #6550
acmecamaroKatılımcıDogan Sukruye sorsana bi o biryerlerden buluyor…
-
14 Kasım 2005: 20:27 #6551
illetyusKatılımcıEleanor68 wrote:illetyus wrote:Himm….O tarafa yolum dustugunde ararim, denk duserse gorusuruz….
Ama telefonun bende yok…. 😆Gürcan abi özel mesajlarına attım benim cep no yu
OK…
-
16 Kasım 2005: 02:41 #6552
piyuAnahtar yöneticicam bulunamadı… alternatifleri arastırıyorum…
ilgilenenlere tşkler… (burak o secenek olmuyor
) -
16 Kasım 2005: 03:33 #6553
acmecamaroKatılımcıben soriim mi? bi arkadasima lazim diyerek?
-
3 Aralık 2005: 17:06 #6554
melekyuzluseytanKatılımcıQuote:üf hemde nasıl yakınım beni sor orada kırmızı mustang diye kızlara hemen tanırlar.Abi ben gazeteciler sitesi varya oradayım maxi filan var darüşşafakaYeniköy klübü lokali yakınlarında görmüştüm senin arabayı yanılmıyorsam
-
3 Aralık 2005: 21:58 #6555
AnonimZiyaretçimelekyuzluseytan wrote:Quote:üf hemde nasıl yakınım beni sor orada kırmızı mustang diye kızlara hemen tanırlar.Abi ben gazeteciler sitesi varya oradayım maxi filan var darüşşafakaYeniköy klübü lokali yakınlarında görmüştüm senin arabayı yanılmıyorsam
Evet olabilir benim güzergahım sahil yolu.
-
4 Aralık 2005: 18:15 #6556
facelessKatılımcıpiyu ben bizim bi arkadaşa söyledim bakıcak o, olmazsa ankaradan getiriyorlarmış araştırcak.. olumlu bi sonuç çıktımı ben seni telefonla arıycam.
-
5 Aralık 2005: 01:42 #6557
piyuAnahtar yöneticiben siparis verdim bosver arama… yola bile cıkıyor neredeyse… ugrasma… iptal mumkun degil artık
eyvallah…
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.