Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › 10 KASIM
- Bu konu 8 yanıt içerir, 6 izleyen vardır ve en son 18 yıl 12 ay önce acmecamaro tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
10 Kasım 2005: 13:37 #393AnonimZiyaretçi
Yüce önderimiz ATATÇRK’Ç saygı ile anıyoruz.
Sen rahat uyu ATAM bekçisiyiz biz CUMHURıYETıN. -
10 Kasım 2005: 16:39 #6482AngelusKatılımcı
ATAM ıZıNDEYıZ!!!
-
10 Kasım 2005: 19:54 #6483illetyusKatılımcı
Bu günleri ve şu anda sahip olduklarımızı borçlu olduğumuz, ATAMIZ,Bizler, senin yolundan ve fikirlerinden ayrılmayız, AYRILAMAYIZ….!
Bir kez daha en derin ve içten saygılarımızla……
-
11 Kasım 2005: 05:32 #6484piyuAnahtar yönetici
yaptıklarını bırak söylediklerini bile düşündüğün zaman nasıl bir ileri görüşlülük, nasıl bir bilgelik aklım almıyor. 70-80 yıl önce söylediklerinden 1 tanesini bile günümüzde biri söyleyemiyor, hiç yakın zamanda bir siyasetçi hatırladığınız bir özlü söz var mı?
-
11 Kasım 2005: 05:46 #6485Pontiac301Katılımcı
dini siyasallaştıran bu gerizekalılardanmı akıllı söz çıkıcak…hasbel kadar iş adamları derneğinin toplatısından kocaeli milletvekili ve orman bakanıyla tanışma fırsatı buldum…hey gidi dedim ülkemiz kimlerin elinde…hakikaten bakın görün bizden sonraki nesiller ayvayı yiycek…. neyse konumuz amerikan arabaları nerden uzattım ya kusura bakmayın…
-
11 Kasım 2005: 06:00 #6486illetyusKatılımcı
70 – 80 yil once O’ nun soyledigi seyleri idrak edebilecek ve O’nun karakterinin 4/1′ ne bile sahip olan birini gorebiliyormusunuz ortalikda…..? Ben goremiyorum acikcasi.
Ozelikle son 10 yildir, kalin ve buyuk harflerle belirttigim bolumler hic aklimdan cikmiyor…….
Baska soze de gerek yok zaten, Ata’m 1927′ de bugunki senaryoyu aynen anlatmis……..GENÇLıÐE HıTABE
Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklÇ¢lini, Türk Cumhuriyeti’ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegÇ¢ne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. ıstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek DAHILI ve HARICI bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklÇ¢l ve Cumhuriyet’i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkÇ¢n ve şerÇ¢itini düşünmeyeceksin! Bu imkÇ¢n ve şerÇ¢it, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. ıstiklÇ¢l ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerÇ¢itten daha elÇ®m ve daha vahim olmak üzere, MEMLEKETIN DAHILINDE, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalÇ¢let ve hattÇ¢ hıyanet içinde bulunabilirler. HattÇ¢ bu iktidar sahipleri, şahsÇ® menfaatlerini, müstevlÇ®lerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bÇ®tap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlÇ¢dı! ışte, bu ahval ve şerÇ¢it içinde dahi vazifen, Türk istiklÇ¢l ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!Gazi Mustafa KemÇ¢l ATATÇRK
20 Ekim 1927 -
11 Kasım 2005: 06:50 #6487piyuAnahtar yönetici
acıkcası bende konu amerikan harici konulara gitsin sevmiyorum ama o kadar yazıyoruz ediyoruz… 10 kasım hakkında birşeyler yazmassak dogru olmazdı…konuyu baslatan ve yazanlara tşkler…
-
11 Kasım 2005: 23:34 #6488Chevy_Killer_89Katılımcı
ATAM ıZıNDEYıZ.
12 Kasım 2005: 04:58 #6489acmecamaroKatılımcı
10 kasim gunu cnn de bir belgesel seyrettim…esir dusen askerler hakkinda…cok guzel hazirlanmisti….
Ermani doktorlarin ingilizlerin elindeki esir Turk askerlerinin sag gozlerine bir damla damlattigini ve iki uc gun once gozlerinin eridigin iduymusmuydunuz? ( tekrar cepheye gidi savasamsinlar diye – nisan alamsin silah kullanamasinlar diye)….
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.