her Camaro ve her Amerikan işe yarar. Ne beklediğine bağlı değişir. Araç şuanda satılık mı? özellikleri nedir? iletirsen alıp almaman konusunda belki yorum yapabiliriz. Plaka değişmiş olabilir, önceki plakasını bilenler olabilir.
Elimde resmi yok. Bu bizim pederin tanidiginin bir arabasi satilikta degil henuz ama satiliga cikicak bildigim kadari ile sahibi once benim gormemi istiyormus, bende adami bekletmek istemiyorum isin dogru.
Ozellik olarak bildiklerim
Header, manifold, egzantirik ve shifter i oldugu ayrica Elektirikli fan ve elektronik atesleme…
Elimde resmi yok. Bu bizim pederin tanidiginin bir arabasi satilikta degil henuz ama satiliga cikicak bildigim kadari ile sahibi once benim gormemi istiyormus, bende adami bekletmek istemiyorum isin dogru.
Ozellik olarak bildiklerim
Header, manifold, egzantirik ve shifter i oldugu ayrica Elektirikli fan ve elektronik atesleme…
gümrükç ahmetin arabası.motoru ve eikpmaları çok iyidir.kaportasında ciddi işlem.var fiyatı uygunsa alınır hemen sökülüp toparlanır.ama sıkı arabadır.
Ayni arabadan bahsediyor olsak keske senin dedigin arabayi biliyorum galba dergiye falan cikmisti motor bayagi yukluydu, plaka AB 3044 tu. Benim dedigim mutevazi bir araba ama pederin doyledigi baloncuklar olusmus 3-5 yerinde yani bununda kaportaya ihtiyaci olucak
SE 750 şuan caddebostanda duruyor.Çzsütün sokağında….bir kaç yıldırda barlar sokağında duruyordu.ıskeleti düzgün bir araba…Sahibide keyfe keder almıştı arabayı.ıçi miçi düzgün.Hatlarıda gayet güzel…helalinden 6000 dolar verilir…