Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) 350 cu Version 3 motorlar

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Angelus
      Katılımcı

Beyler

Version 3 350 cu motorlar hakkında bilgisi olan varmı?

gtagucu
      Katılımcı

LS1 motor 3. nesil sbc motor oluyor. Tasarım açısından eski nesillere göre komple değŸişŸmişŸ bir motor. Tamamen aliminyum ve plastikten üretiliyor bu sayede çok hafif+geç ısınıyor, bu yüzden yüksek sıkışŸtırma oranlarında çalışŸabiliyor rahatça = yüksek güç ve düşŸük benzin tüketimi (c5 corvette’ler şŸehir dışŸı 7.0lt yakabiliyormuşŸ) oluyor.

Kendi araban için düşŸünüyorsan, hurdacıdan ucuza bulmak dışŸında pek tavsiye etmem, o motoru getirtme parasına çok daha performanslı motorlar alınabilir.

Angelus
      Katılımcı
      gtagucu wrote:
      LS1 motor 3. nesil sbc motor oluyor. Tasarım açısından eski nesillere göre komple değŸişŸmişŸ bir motor. Tamamen aliminyum ve plastikten üretiliyor bu sayede çok hafif+geç ısınıyor, bu yüzden yüksek sıkışŸtırma oranlarında çalışŸabiliyor rahatça = yüksek güç ve düşŸük benzin tüketimi (c5 corvette’ler şŸehir dışŸı 7.0lt yakabiliyormuşŸ) oluyor.

Kendi araban için düşŸünüyorsan, hurdacıdan ucuza bulmak dışŸında pek tavsiye etmem, o motoru getirtme parasına çok daha performanslı motorlar alınabilir.

Selam Gtagucu,

Kendi arabam için düşŸünmüyorum benim motor numarasını dün check ettim 350 cu Version 3 sınıfında gözüküyor… Acaba version 3 ün farkı nedir diye merak ettim bayaa bir araşŸtırdım internette lakin bir bilgi bulamadum.. Motor 2001 de değŸişŸmişŸ acaba LS1 mi dedim kontrol ettim babalar gibi çelik kullanmışŸlar aliminyum yok…..

Umarım yarın gelirsin yarışŸa görüşŸürüz …..

gtagucu
      Katılımcı

Ben Gen3’le versiyon3’ü karışŸtırmışŸım o zaman. Senin motoru görmedim ama genelde Amerika’dan getirtilen motorların çoğŸu goodwrench motor oluyor fiyat performans açısından. LS1 motor olsaydı zaten enjeksiyonlu olurdu.

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version