Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › amerikan oto festivali
- Bu konu 8 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 19 yıl 3 ay önce
HOTCAR tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
6 Temmuz 2005: 10:19 #289
cceylanKatılımcı24 temmuz 2005 pazar günü Amerikan Oto Festivali
Kulübümüz üyesi Taner sahibi bulunduğu Bahçeşehir Atlı Spor kulübünde, bir çok sponsor ile görüşerek müşiş bir organizasyon hazırlıyor. Amerikan oto sahiplerine bir çok sponsor firmadan ikramlar, içecekler, yiyecekler, canlı müzik, barkovizyon ile çeşitli amerikan otolar ile ilgili videolar, resimler, maketler gibi Amerikan otolar ile dopdolu bir gün organize ediyor. Ayrıntılı program, yol krokisi, mekanın fotoğrafları, sponsor firma ve ikram listesi, yer alacak aktiviteler çok yakın zamanda sitemizde (www.klasikoto.net , http://www.amerikanaraba.com) yayınlanacaktır. Tüm dargınlıkları, kızgınlıkları, rekabeti bir yana bırakıp amerikan oto seven herkesi bu organizasyona canıgönülden davet ediyoruz.
Cihan ceylan -
10 Temmuz 2005: 17:23 #5304
HOTCARKatılımcıAmerikan otosu severlermi?Amerikan otosuna sahip olanlarmı?
Eğer ikinci seçenek doğru ise ben kendimi davetli sayıyor ve sabırsızlıkla tarih ve yeri bekliyorum.
Umarım AA sahibi arkadaşlar araç bazında (AA) cimri davranmazlar 😆 -
12 Temmuz 2005: 06:40 #5305
cceylanKatılımcıSadece araçların katılacağı değil, amerikan oto sevenlerin katılacağı organizasyonlar yapmaya çalışıyoruz. Bu sevgiyi taşıyan herkesi de bekliyoruz. Şu ana kadar 50 nin üzerinde araç sahibi ve amerikansever bu organizasyona katılacağını bildirmiştir. Ve adı amerikanaraba.com olan bir siteden kimsenin cevap vermemesi çok üzücüdür.
-
12 Temmuz 2005: 06:42 #5306
AngelusKatılımcı[quote:854788fe8b=”cceylan”]Sadece araçların katılacağı değil, amerikan oto sevenlerin katılacağı organizasyonlar yapmaya çalışıyoruz. Bu sevgiyi taşıyan herkesi de bekliyoruz. Şu ana kadar 50 nin üzerinde araç sahibi ve amerikansever bu organizasyona katılacağını bildirmiştir. Ve adı amerikanaraba.com olan bir siteden kimsenin cevap vermemesi çok üzücüdür.[/quote:854788fe8b]
Tamam gelelim…. Aksiyon olur.. (kendi adima)
-
12 Temmuz 2005: 08:55 #5307
piyuAnahtar yönetici[quote:5c3a2461c9=”cceylan”]Sadece araçların katılacağı değil, amerikan oto sevenlerin katılacağı organizasyonlar yapmaya çalışıyoruz. Bu sevgiyi taşıyan herkesi de bekliyoruz. Şu ana kadar 50 nin üzerinde araç sahibi ve amerikansever bu organizasyona katılacağını bildirmiştir. Ve adı amerikanaraba.com olan bir siteden kimsenin cevap vermemesi çok üzücüdür.[/quote:5c3a2461c9]
Cihan acıkcası yazdıklarına çok kızdım ama konuyu uzatmıycam…
Forum’a aktif olarak üye olan kişilerin senin planladığın organizasyona katılma zorunlulukları yok. Çyeler benim sitemin üyeleri oldukları halde benim organize ettiğim yarışlara dahi gelmeyebiliyorlar. Çyeleri bırak benim tanıdığım amerikanı olan arkadaşlarımın da yarışlara gelmediği oluyor. Gelip gelmemek herkesin hür iradesine kalmış. Herkesin kendi isteği, arzusu, tercihi, aynı gün canı başka birşey yapmak isteyebilir.
Neden cevap verilmemesini yadırgıyorsun ki?
Senin ve benim organize etmek için uğraştığımız şeyler öyle herkesin cesaret edebileceği şeyler değil, destek görüp görmeyeceği ise duruma göre değişiyor. Hiç beklemediklerin gelip banko gelir dediklerin gelemeyebilir.
Mesela sen benim yarış organizasyonuma gelmedin, ama sana neden gelmedin demedim? senin tercihin, ister gelmek isteme, ister gelmek iste ama bir problem cıkmıs olsun farketmez… bu iste darılma gucenmece yok… Ayrıca senin organizasyona katılımın az olması halinde kaybedeceğin birşeyde yok… benim yarışlarda az gelen olursa gün rezil olur, anlamsız olur… Basın çağırıyorum…adamlar 3 kişiyi görürlerse .ıçıyla gülerler bana…
yani demek istedigim benim korkacak tonla şeyim varken birkez sitem etmiyorum, senin korkacak hiçbirşeyin yokken sitem ediyorsun…
-
12 Temmuz 2005: 14:48 #5308
cceylanKatılımcıKulübümüz üyesi Taner’in sahibi bulunduğu Bahçeşehir Atlı Spor kulübünde düzenleyeceğimiz organizasyon maalesef iptal olmuştur. Çünkü Geçen gece kulübe hırsızlar girmiş ve elektronik eşyalar dahil olmak üzere yakın bir zamanda yerine konulamıyacak kadar çok malzeme çalınmıştır. Organizasyonun iptal olmasından dolayı çok üzgün olduğumuzu ve Taner arkadaşmıza büyük geçmiş olsun dileklerimizi bildiririz.
-
12 Temmuz 2005: 20:18 #5309
piyuAnahtar yöneticitelefonda konustugumuzda da iletmistim ama buraya da yazmak istedim valla cok yazık olmus…
Taner bey’e büyük geçmiş olsun…
-
13 Temmuz 2005: 21:09 #5310
ozzKatılımcıbeyler oncelikle gelemeyecek olsamda boyle bi organizasyonun iptal olmaslna cok uzuldum..
taner beye cok cok gecmis olsun.. cihan sanada.. butun amerikanclLarada -
14 Temmuz 2005: 09:42 #5311
HOTCARKatılımcıÇok üzüldüm.Geçmiş olsun. 😥
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.