Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) amerikan oto festivali

8 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      cceylan
      Katılımcı

24 temmuz 2005 pazar günü Amerikan Oto Festivali

Kulübümüz üyesi Taner sahibi bulunduğŸu BahçeşŸehir Atlı Spor kulübünde, bir çok sponsor ile görüşŸerek müşŸişŸ bir organizasyon hazırlıyor. Amerikan oto sahiplerine bir çok sponsor firmadan ikramlar, içecekler, yiyecekler, canlı müzik, barkovizyon ile çeşŸitli amerikan otolar ile ilgili videolar, resimler, maketler gibi Amerikan otolar ile dopdolu bir gün organize ediyor. Ayrıntılı program, yol krokisi, mekanın fotoğŸrafları, sponsor firma ve ikram listesi, yer alacak aktiviteler çok yakın zamanda sitemizde (www.klasikoto.net , http://www.amerikanaraba.com) yayınlanacaktır. Tüm dargınlıkları, kızgınlıkları, rekabeti bir yana bırakıp amerikan oto seven herkesi bu organizasyona canıgönülden davet ediyoruz.
      Cihan ceylan

HOTCAR
      Katılımcı

Amerikan otosu severlermi?Amerikan otosuna sahip olanlarmı?
      EğŸer ikinci seçenek doğŸru ise ben kendimi davetli sayıyor ve sabırsızlıkla tarih ve yeri bekliyorum.
      Umarım AA sahibi arkadaşŸlar araç bazında (AA) cimri davranmazlar 😆

cceylan
      Katılımcı

Sadece araçların katılacağŸı değŸil, amerikan oto sevenlerin katılacağŸı organizasyonlar yapmaya çalışŸıyoruz. Bu sevgiyi taşŸıyan herkesi de bekliyoruz. Şu ana kadar 50 nin üzerinde araç sahibi ve amerikansever bu organizasyona katılacağŸını bildirmişŸtir. Ve adı amerikanaraba.com olan bir siteden kimsenin cevap vermemesi çok üzücüdür.

Angelus
      Katılımcı

[quote:854788fe8b=”cceylan”]Sadece araçların katılacağŸı değŸil, amerikan oto sevenlerin katılacağŸı organizasyonlar yapmaya çalışŸıyoruz. Bu sevgiyi taşŸıyan herkesi de bekliyoruz. Şu ana kadar 50 nin üzerinde araç sahibi ve amerikansever bu organizasyona katılacağŸını bildirmişŸtir. Ve adı amerikanaraba.com olan bir siteden kimsenin cevap vermemesi çok üzücüdür.[/quote:854788fe8b]

Tamam gelelim…. Aksiyon olur.. (kendi adima)

piyu
      Anahtar yönetici

[quote:5c3a2461c9=”cceylan”]Sadece araçların katılacağŸı değŸil, amerikan oto sevenlerin katılacağŸı organizasyonlar yapmaya çalışŸıyoruz. Bu sevgiyi taşŸıyan herkesi de bekliyoruz. Şu ana kadar 50 nin üzerinde araç sahibi ve amerikansever bu organizasyona katılacağŸını bildirmişŸtir. Ve adı amerikanaraba.com olan bir siteden kimsenin cevap vermemesi çok üzücüdür.[/quote:5c3a2461c9]

Cihan acıkcası yazdıklarına çok kızdım ama konuyu uzatmıycam…

Forum’a aktif olarak üye olan kişŸilerin senin planladığŸın organizasyona katılma zorunlulukları yok. ǜyeler benim sitemin üyeleri oldukları halde benim organize ettiğŸim yarışŸlara dahi gelmeyebiliyorlar. ǜyeleri bırak benim tanıdığŸım amerikanı olan arkadaşŸlarımın da yarışŸlara gelmediğŸi oluyor. Gelip gelmemek herkesin hür iradesine kalmışŸ. Herkesin kendi isteğŸi, arzusu, tercihi, aynı gün canı başŸka birşŸey yapmak isteyebilir.

Neden cevap verilmemesini yadırgıyorsun ki?

Senin ve benim organize etmek için uğŸraşŸtığŸımız şŸeyler öyle herkesin cesaret edebileceğŸi şŸeyler değŸil, destek görüp görmeyeceğŸi ise duruma göre değŸişŸiyor. Hiç beklemediklerin gelip banko gelir dediklerin gelemeyebilir.

Mesela sen benim yarışŸ organizasyonuma gelmedin, ama sana neden gelmedin demedim? senin tercihin, ister gelmek isteme, ister gelmek iste ama bir problem cıkmıs olsun farketmez… bu iste darılma gucenmece yok… Ayrıca senin organizasyona katılımın az olması halinde kaybedeceğŸin birşŸeyde yok… benim yarışŸlarda az gelen olursa gün rezil olur, anlamsız olur… Basın çağŸırıyorum…adamlar 3 kişŸiyi görürlerse .ıçıyla gülerler bana…

yani demek istedigim benim korkacak tonla şŸeyim varken birkez sitem etmiyorum, senin korkacak hiçbirşŸeyin yokken sitem ediyorsun…

cceylan
      Katılımcı

Kulübümüz üyesi Taner’in sahibi bulunduğŸu BahçeşŸehir Atlı Spor kulübünde düzenleyeceğŸimiz organizasyon maalesef iptal olmuşŸtur. Çünkü Geçen gece kulübe hırsızlar girmişŸ ve elektronik eşŸyalar dahil olmak üzere yakın bir zamanda yerine konulamıyacak kadar çok malzeme çalınmışŸtır. Organizasyonun iptal olmasından dolayı çok üzgün olduğŸumuzu ve Taner arkadaşŸmıza büyük geçmişŸ olsun dileklerimizi bildiririz.

piyu
      Anahtar yönetici

telefonda konustugumuzda da iletmistim ama buraya da yazmak istedim valla cok yazık olmus…

Taner bey’e büyük geçmişŸ olsun…

ozz
      Katılımcı

beyler oncelikle gelemeyecek olsamda boyle bi organizasyonun iptal olmaslna cok uzuldum..
      taner beye cok cok gecmis olsun.. cihan sanada.. butun amerikanclLarada

HOTCAR
      Katılımcı

Çok üzüldüm.GeçmişŸ olsun. 😥

8 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.