Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) ses canavarı mustang

18 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      emrekaan
      Katılımcı

[img:840e5cf876]http://img286.echo.cx/img286/5381/mut18zm.jpg[/img:840e5cf876]
      [img:840e5cf876]http://img286.echo.cx/img286/9950/must29lz.jpg[/img:840e5cf876]
      [img:840e5cf876]http://img286.echo.cx/img286/7226/must39ua.jpg[/img:840e5cf876]
      [img:840e5cf876]http://img286.echo.cx/img286/1463/must42qn.jpg[/img:840e5cf876]
      [img:840e5cf876]http://img286.echo.cx/img286/7456/mut59jn.jpg[/img:840e5cf876]

bu nasıl arabadır ya… bunun içinde ya sağŸır olursun yada deli..
      nasıl buldunuz?? yorumlarrr??

Qurny
      Katılımcı

bence abartı olmus.ǖn tamponu da pek sevmedim.Ama emek harcanmıs ugras var,helal olsun denir..Bu woofer ve hoparlörlerin hepsi calısıo mu?Calısıosa bi sürü akü lazım
      Bizde var 2 tane 38lik Kicker solo X Kare…ona akü yetiremiyoruz yani

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

hoşŸuma gitmedi

tekerlekli pavyon gibi olmuşŸ seyyar

faceless
      Katılımcı

Bence güzel olmus. Ciddi diyorum sonucta bu bi demo arabasi bence yapilacak en güzel sistemi kurmuslar.. Acik konusmak gerekirse gaz basmak yerine bu arabayla yavas yavas dolasmayi tercih ederim..Milletin ne dedigide hic mi hic umrumda olmaz ..

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

sana saygı duyuyorum böle bi arabaya bi daha pavyon demcem üzgünüm klavyemden kaçtı.

faceless
      Katılımcı

yok TEMPEST senin lafina karsilik olsun diye demedim ben onu..O senin görüsün; saygi duyarim.. Herkezin görüsü farklidir.. Aman yanlis anlama sakin sana karsilik verdim gibisinden…

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

öle anlamadım da yazdıklarımdan pişŸman oldum 😳

Anonim
      Ziyaretçi

yazıktır yahu bir kaç tane güzel şŸey kaldı onlarıda mahvediyorlar.Mustang efsane ,racon ,delikanlı arabadır bu ne böyle beyoğŸlunun arka sokaklarındaki tavernalar gibi YAZIK 😡

atay
      Katılımcı

Elestirmek ne kadar da kolay dimi arkadaslar…

Qurny
      Katılımcı

[quote:e6dd913a38=”atay”]Elestirmek ne kadar da kolay dimi arkadaslar…[/quote:e6dd913a38]

kesinlikle dogru..O arabaya o woofer ların vs. yerlestirilmesinin zahmetini o mdf yapılırkenki emegi gözardı etmeyelim lütfen

Szopen
      Katılımcı

[quote:ca342ab754=”Qurny”][quote:ca342ab754=”atay”]Elestirmek ne kadar da kolay dimi arkadaslar…[/quote:ca342ab754]

kesinlikle dogru..O arabaya o woofer ların vs. yerlestirilmesinin zahmetini o mdf yapılırkenki emegi gözardı etmeyelim lütfen [/quote:ca342ab754]

Ne emeğŸi yaa paradan başŸka bişŸey var mı orda?

piyu
      Anahtar yönetici

ses sistemleri ile ilgili cok bir bilgim yok ama muhtemelen adam o tesisatı yaptı ise ucuk kalitelidir…

illaki ses acmak gerekmiyor… esas abartı sistemlerde sesi cok acmana gerek olmadan tam kalitede dinleyebilirsin… istedigin sesleri istedigin sekilde duyarsın…

bana da on bolum abartı geldi biraz ama muhtemelen yakından gorunce dibimiz duser sanırım… 😯

Qurny
      Katılımcı

[quote:01208f053f=”Szopen”][quote:01208f053f=”Qurny”][quote:01208f053f=”atay”]Elestirmek ne kadar da kolay dimi arkadaslar…[/quote:01208f053f]

kesinlikle dogru..O arabaya o woofer ların vs. yerlestirilmesinin zahmetini o mdf yapılırkenki emegi gözardı etmeyelim lütfen [/quote:01208f053f]

Ne emeğŸi yaa paradan başŸka bişŸey var mı orda?[/quote:01208f053f]

bunların hepsi elde yapılıyor abi..
      Onları oraya oturtmak bile zor..
      Bizim bagajda 2 tane 38lik Solo X var yapılırken yanlarındaydım..Ve bizimkini yaparken o kdr ugrastılar ki öyle emek sarfettilerki..
      Ve mustang de bizimkinin en az 10 katı emek vardır

faceless
      Katılımcı

Ya zaten bu araba demo arabasi degilmi ? Ayrica sonucta Mustang icindeki müzik sistemi olmadanda kendini belli ediyor..Ayrica zaten bu arabalarin bu kadar müzik tesisati ile yüklenmesinin sebebi müsterinin ilgisini çekmek.. Onun için aracIn müzik tesisati 10 numara bastada söyledim Mustang sonuçta adi yeter gerisi hikaye.. Sizlerinde söyledigi gibi verilen emekde cabasi…

+ Olarak bir müzik sirketi tanitimini yapmak icin 2 tane woofer 2 amfi koyacak hali yok arabaya.. ilgi ceken normalinden çok farkli bir sistem kurucak ki herkezin ilgi noktasi olsun… Bu arabayi elestirmek bence saçma olur öyle olmus böyle olur diye.. Alirim abicim anahtari basarim marsa aslanlar gibi gezerim tabir yerindeyse o tesisat olmasada olur aslinda Mustang sonucta ADI YETER.. 😆

horatio
      Katılımcı

o kadar hoparlörü bana taksalar bende çıkmışŸtım haberlere yuh ki ne yuh!!

HOTCAR
      Katılımcı

[quote:20ebe783ff=”TEMPEST”]hoşŸuma gitmedi

tekerlekli pavyon gibi olmuşŸ [/quote:20ebe783ff]

Kesinlikle katılıyorum.Bencede hoşŸ değŸil.

Pontiac301
      Katılımcı

Bizim sokakta dursa belediye çöp diye kamyona atar…..

dj_blind182
      Katılımcı

ooooooooooooo yeri iyiymişŸ

toprak
      Katılımcı

dostum bu araba deyil ilah ilah

18 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version