2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Asln
      Katılımcı

ǖncelikle herkese merhaba yeni üye oldum 1995 model transam ram air almayı düşŸünüyorum. ortalama ne yakar.servisi,bakımı,ustası falan sorun olurmu yada satmam gerekirse çok zorlanırmıyım.En önemlisi genel olarak tavsiye edilen bi araçmıdır.Vergi konusunda 1995 model araç vergiden muaf olurmu sadece bi yerden 10 yaşŸ üstünün muaf olduğŸunu duymuşŸtumm böle bişŸey varmı.
      Şimdiden teşŸekkür ederim…

1967mustangfastback
      Katılımcı

ben yenı 1994 camaro aldım ıkısının benzıın sarfıyatı bıldıım kadarıyla aynı sehır ıcı gazlamadan 16-17 lt gazlarsan 20lt cıvarı 1995 model araba alacaksanseneye vergısı yarı yarıya dusecek temmuz dan sonra alkı bu senenın vergısını odememıs ol benımkı 12 16yas grubuna gırıyor seneye muhtemel vergısı en fazla 800 mılyon cıvarı sen bır sene daha beklemen ıcap edecek kolay satılırmı ya gelınce temız araba alırsan her araba gıbı kolayca alırsın ama cok dıkkat et parcası cok pahalıdır hurda bır araba alma

faceless
      Katılımcı

Asln aramiza hosgeldin ilk basta…. Sana söyle yardimci olmaya calisayim..: Asagida verdigim linke tiklarsan orada gerekli bilgiler var…Transam icin degil ama genel olarak aklinda biseyler olusturabilirsin..

http://www.amerikanaraba.com/modules.php?name=News&file=article&sid=32&mode=&order=0&şŸold=0

2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.