Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › Siteye ne oldu?
- Bu konu 14 yanıt içerir, 7 izleyen vardır ve en son 19 yıl 7 ay önce
faceless tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
29 Mart 2005: 19:56 #176
SzopenKatılımcıDün hiç giremedim, başka arkadaşlarımada link verdin onlarda giremedi, sorun neydi? tamamen düzeldi mi?
-
30 Mart 2005: 08:25 #3416
piyuAnahtar yöneticiSite tumuyla sql database’e baglı calıstıgından ve hsting firmasının yasadıgı bir sorun yuzunden sanırım 1 tam gun site calısmadı…
bende siteye erisim saglamayamadım tabiki…
suanda sorun yok… ama nadirde olsa bazen olabilir… 😉
-
30 Mart 2005: 09:17 #3417
facelessKatılımcıAyrıca benim bir ricam olucak lütfen; klavyenin tuşlarına rastgele basıp bunları forumlara mesaj olarak atmayalım…
-
30 Mart 2005: 12:38 #3404
emrekaanKatılımcıonu yapan arkadaşta rütbe icin yaptı zaten.
-
30 Mart 2005: 13:28 #3405
piyuAnahtar yöneticivalla o rutbelere ulasmak icin sacma sapan mesaj atıldıgını farkedersem, ki sanırım bu hosuma gitmez… o zaman gonderilen mesaj sayısını gostertmem sitede, hiçte birşey ifade etmez…
mesaj sayısı kişilerin forum’lardaki aktifliğini gösterir.
her yazıya yazılacak bir cevap, evet aferimgibi tonla sey var ama yazarken birseyler katalım…
bir soruyu gorunce, yazılmamıs bir not ek bilginiz varsa bunu ekleyin, ama mesela sagol demeyin bence… cunku herkes sagol dese mesajlar bitmez… katı olmayan kurallarımız var…sadece dusunceli davranalım yeter…
-
30 Mart 2005: 13:32 #3406
emrekaanKatılımcıgecen gün cok sinir oldum ona. anlamsz msjler atıyordu. atınız mı o arkadaşı??
-
30 Mart 2005: 13:44 #3407
piyuAnahtar yöneticisiteden bugune kadar kimse banlanmadı(atılmadı)… umarım hicte yapmam ama tabi bu siteyi duzgun kullanmaya baglı… 😉
-
30 Mart 2005: 15:32 #3408
emrekaanKatılımcısanırım atılmış zaten o arkadaş. atılmadıysa uyarı gönderdiniz mi?
-
31 Mart 2005: 17:05 #3409
exonotzorKatılımcımesaj sayisi tamam ama rütbe olayina karsiyim
-
31 Mart 2005: 21:50 #3410
piyuAnahtar yöneticibiliyorum… belki daha sonra değiştiririm…ama simdilik bir esprisi var diye düşünüyorum…
-
31 Mart 2005: 22:28 #3411
ozzKatılımcıbeyler bu forum olaylna aclk itiraf, ben bu son bi kac gundur inanln forumlardan yILmls durumdaydlm, cunku bilen arkadaslar biliyor, gece 12 yada 1 arasl dukkanlml kapatlp eve gelip geciyorum bilgisayar baslna ama her foruma cvp yazlLlnca takip edemiyorum, yada baklyorum tek bir kelime yada cumle yazlLmls , o zamanda diger forumlarda oyledir diye bakmlyorum..sonucta belli bir zamandlr bu sitedeyim, AA arabalarlnl seviyorum hepimiz gibi,hatta AA almadan basladlm bu siteye,bayagl zaman oldu,hala CIRAK diye gozukuyorum.ama bunu klrmak icin herseye cvp yazarsamda olmaz, birde herseye cvp yazmak yerine ilgili kisilere ozel msjda atabilirsiniz, yada o an siteye bagLI olan insanlara ozel msj atlp msn yada icq kullanabilirsiniz?
birde sevgili ADMINler, acaba cok eski forumlarl da kapatsanlzml? yada son mesajlarln saylslnl mi azaltsak?yada son msjlar klsmlnlda ml basLIKlar(yani genel, bilgi vs) halinde aylrsak?
yada herkes duyarLI olsun, forum kirliligi onlenir..umarlm bunlarl yazdlm ama bende forum kirliligi yapmadlm -
1 Nisan 2005: 06:17 #3412
piyuAnahtar yöneticidun aksam rutbe kalsın diyordum ama exonotzor’un tecrubelerine ek olarak baska tepki de gelince rutbe olayını kaldırdım…
bundan sonra biraz daha katı olmaya karar verdim… forum bilinci olusturmak zor fakat guzel giden bir forum’dan insanları sogutmak istemiyorum…
-
1 Nisan 2005: 12:56 #3413
Chevy_Killer_89Katılımcı[quote:dfda182b03=”ozz”]beyler bu forum olaylna aclk itiraf, ben bu son bi kac gundur inanln forumlardan yILmls durumdaydlm, cunku bilen arkadaslar biliyor, gece 12 yada 1 arasl dukkanlml kapatlp eve gelip geciyorum bilgisayar baslna ama her foruma cvp yazlLlnca takip edemiyorum, yada baklyorum tek bir kelime yada cumle yazlLmls , o zamanda diger forumlarda oyledir diye bakmlyorum..sonucta belli bir zamandlr bu sitedeyim, AA arabalarlnl seviyorum hepimiz gibi,hatta AA almadan basladlm bu siteye,bayagl zaman oldu,hala CIRAK diye gozukuyorum.ama bunu klrmak icin herseye cvp yazarsamda olmaz, birde herseye cvp yazmak yerine ilgili kisilere ozel msjda atabilirsiniz, yada o an siteye bagLI olan insanlara ozel msj atlp msn yada icq kullanabilirsiniz?
birde sevgili ADMINler, acaba cok eski forumlarl da kapatsanlzml? yada son mesajlarln saylslnl mi azaltsak?yada son msjlar klsmlnlda ml basLIKlar(yani genel, bilgi vs) halinde aylrsak?
yada herkes duyarLI olsun, forum kirliligi onlenir..umarlm bunlarl yazdlm ama bende forum kirliligi yapmadlm [/quote:dfda182b03]ozz un dediklerine katılıyorum
ayrıca piyu rutbeleri kaldırmakla iyi etmissin bence daha iyi oldu
-
1 Nisan 2005: 13:19 #3414
emrekaanKatılımcıvalla bence de iyi olmuş. ama birşey soracağm. [color=red:a272821cbc]ozz:ben bu son bi kac gundur inanln forumlardan yILmls durumdaydlm, cunku bilen arkadaslar biliyor, gece 12 yada 1 arasl dukkanlml kapatlp eve gelip geciyorum bilgisayar baslna ama her foruma cvp yazlLlnca takip edemiyorum, yada baklyorum tek bir kelime yada cumle yazlLmls , o zamanda diger forumlarda oyledir diye bakmlyorum..sonucta [/color:a272821cbc] burada bahsettiğin kişi ben miyim???
: -
1 Nisan 2005: 14:41 #3415
facelessKatılımcıEmre Kaan ben öbür forum’u kilitliyorum tartısma cıkmasın SADECE AMERıKAN ARABA(LARI) hakkında konusalım diye sen hala benmiyim diyorsun..Yeter ama ya lütfen RıCA EDıYORUM…ayrıca evet seni kastediyorlar…Bu konuda piyu veya benimle muhattap ol..Arkadaslarda haklı ayrıca….Dağılmaya basladı konular….Sorun değil bütün sacma mesajları silerim eski haline getiririm…Ama olmasın iste böyle seyler…..Biliyorsan yaz bilmiyorsan oku öğren ……..
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.