Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › 96-97 Alfa 145 1.6 vs 94-95 Civic Si HB
- Bu konu 19 yanıt içerir, 8 izleyen vardır ve en son 19 yıl 8 ay önce
ozz tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
2 Mart 2005: 19:43 #135
SzopenKatılımcıBeyler yaza araba alacam, araba öğrenci arabası olucak ve hem benzinden hemde bir eve iki Amerikan olmayacağından yukardaki arabalardan birini alıcam. Bunu buraya yazmamın nedeni siz Amerikancı kardeşlerimin karşılaştırmada objektif olacağına inanmam. Evet hangisini almalıyım, yedek parça, servis ağı, sağlamlık, vs.. Ayrıca en fazla 13 milyara başka önerebileceğiniz araba varsa onuda yazın.
Not: Gönül isterdiki 4 kapı direksiz 454 otomatik klimalı bir amerikan alayım ama benzin işte ahhh 😥
-
2 Mart 2005: 19:56 #2531
Chevy_Killer_89KatılımcıBence alıcaksan honda al alfa alma cunku alfanın parcaları pahalı ve turkiyede hondanın parcası oldugu kadar yok honda daha mantıklı 😉
-
2 Mart 2005: 20:00 #2532
facelessKatılımcıBence kesinlikle ve kesinlikle honda ALMA!!!!!!!!!!!! arkadaşda var 96 veya 97 si satmak istiyor benim bildiğim 5 ay oldu hala satamıyor.ve araba köfte arabası gibi oluyor az bastığı zaman. arabayı sıkıştırmıyor bile.. alfa alıcaksanda son sahibi olursun bence araba almadan sadece fiyatına değil elinden nasıl cıkartıcağınıda düşün.. sonuçta dünya hali..!!
-
2 Mart 2005: 22:54 #2533
ozzKatılımcıillaki honda yada alfa alacaksan..hondayl oneririm..parca-servis ve satls olarak alfadan daha mantlkLl ama..dersen ki baska ne araba alabilirim(amerikan harici) renault, tofas fiat yada mercedes daha antlkLI..cunku tofas ve renault..cumhuriyet altlnl gibi, parca vs. ucuz.. ama yurdum insanl mercedes manyagl, duzgun bi araba bulursan hem sana tofas yada renault gibi her sene sorun clkarmaz, hemde her zaman satarsln malum yurdum insanl sewiyor(ha bu arada parca pahaLI dersen diger arabalardan daha az baklm ve parca ister, ayrlca clkma parca deli gibi izmirde iztanbulda yada ankaradaysan hic sorun olmaz.. ama gel sen dogru yolu bul..al temiz bi nova concours bak keyfine
-
3 Mart 2005: 05:07 #2534
Pontiac301KatılımcıBen olsam 2000 model citroen saxo dizel alırım.Kilometrede 70,000 tl yakıyor. Benim Hondam vardı problemsiz bir araba ama servisi ve parçası çok pahalı!!! Alfaya hiç bulaşma…Ama Lpgli bir nova concours alman çok çok daha mantıklı….
-
3 Mart 2005: 19:35 #2535
SzopenKatılımcıBeyler fiyat 15 Milyara çıktı. 5 milyara gündelik kullanacağım bir araba 10 milyarada amerikan alsammı diye düşündüm ama 10 milyara güzel amerikan bulunsada 5 milyara gündelik araba bulamam bulsamda masraf çıkartır..
15 milyarlık civarı arabalar önerin, genelde herkez Alfa alma diyor o yüzden ondan vazgeçtim. Peki Honda Civic HB EX veya SI mı alsam yoksa tek kapı poloda alabiliyorum onu mu alsam.. Seçenekler çoğaldı Ford KAlarda var ama onlarda çok küçük, imzamdaki araba ile yanyana düşünemiyorum bile onları. Çnerin bişiler işte..
-
3 Mart 2005: 19:36 #2536
SzopenKatılımcııki kere gönderdim sorry… 😳
-
3 Mart 2005: 19:55 #2537
exonotzorKatılımcıkesinlikle mazda lantis al
1.8 115 beygir gözüküyor ama tam bir spor araba , motor sesi süper , camlar çerçevesis , koltuklar omuzdan tutuyor , hele açık hava filitresi ile mütiş bir motor sesi var ,,
motoru 7600 çeviriyor , 2. vites 115km/s
13 15 arası çok temiz birtane bulursun
daha yeni abimin arabsının baskı balatasını degiştirdim 100 milyon parça fiyatı ,, çok degişen parçaları tofaş parçası gibi ucuz ,, fren balataları 20 milyon ,, ki bunlar en pahalı parçalar
mazda lantis ,, amerikan dışındaki tek tercihim olur
-
3 Mart 2005: 19:59 #2538
Pontiac301KatılımcıÇçüncü jenerasyon camaro veya transam alabilirsin…. rahatlıkla gündelikte binebilirsin…. ama ben senin yerinde olsam dizel alırım…. ne honda ne alfa….ama ford ka çok eğlenceli bir araba ve müşiş yol tutuyor…. kaldıki fiesta öneririm… ama twingo o segmentteki favorim….kaldıki son kararı sen vericeksin…ama benim cebimde 15 milya olsa amerikan almıycaksam gider 92-93 E-36 Bmw alırım…
-
3 Mart 2005: 20:45 #2539
piyuAnahtar yönetici[quote:2a8fce260c=”Szopen”]ıki kere gönderdim sorry… :oops:[/quote:2a8fce260c]
ben arada temizlik yapıyorum…sorun degil…
-
3 Mart 2005: 22:54 #2540
SzopenKatılımcı[quote:057a681e89=”exonotzor”]kesinlikle mazda lantis al
1.8 115 beygir gözüküyor ama tam bir spor araba , motor sesi süper , camlar çerçevesis , koltuklar omuzdan tutuyor , hele açık hava filitresi ile mütiş bir motor sesi var ,,
motoru 7600 çeviriyor , 2. vites 115km/s
13 15 arası çok temiz birtane bulursun
daha yeni abimin arabsının baskı balatasını degiştirdim 100 milyon parça fiyatı ,, çok degişen parçaları tofaş parçası gibi ucuz ,, fren balataları 20 milyon ,, ki bunlar en pahalı parçalar
mazda lantis ,, amerikan dışındaki tek tercihim olur[/quote:057a681e89]
Hiç bakmadım bakıcam..
[quote:057a681e89=”Pontiac301″]Ççüncü jenerasyon camaro veya transam alabilirsin…. rahatlıkla gündelikte binebilirsin…. ama ben senin yerinde olsam dizel alırım…. ne honda ne alfa….ama ford ka çok eğlenceli bir araba ve müşiş yol tutuyor…. kaldıki fiesta öneririm… ama twingo o segmentteki favorim….kaldıki son kararı sen vericeksin…ama benim cebimde 15 milya olsa amerikan almıycaksam gider 92-93 E-36 Bmw alırım…[/quote:057a681e89]
15 milyara temiz bulabileceğimi sanmıyorum e-36 kasa… Amerikan almayacağım (duygularımın esiri olmuyorum, kalbimin sesini dinlemiyorum 😥 ayrıca evde bi tane var zaten) Alternatifler, Honda, Ford Fiesta, Ford KA, Wosvos Polo. Bu arada polodan çok var satılık, böyle olması iyimi kötü mü? yani arabanın iyimi kötümü olduğunu gösteriri..?
-
4 Mart 2005: 01:14 #2541
DoDoKuSuKatılımcışimdi bu düşündüğün arabalar içinde bir öğrenciye en iyisi bence honda
bende vardı bir ara 92 model ex 1500 cc 90 bg 8 ay kullandım, 193 000 km de sattım, araba hem az yakıyodu hemde masraf çıkarmıyodu ve parçalarıda pahalı falan değil örneğin 30 milyon fren balatası zaten başka bi parçasınıda değişmeme gerek kalmadı 8 ay içinde bir kerede radyatör tıkandı onu temizlettim
tabi az masraflı diyorum ama önceki sahibinin kullanımıylada alakalı
bişey ,bu her marka için geçerli ama genel olarak bakarsan honda bunların arasında en uygun olanı bencehondayı almadan önce alfa yı bende araştırdım tasarımı gerçekten güzel motor sesi de ama duyduklarım hoş değildi bu ikisi arasında bana honda dediler zaten kafamda honda vardı
alırken iyi baktır arabayı temizini bul asla pişman olmazsın hondadan -
4 Mart 2005: 01:21 #2542
SzopenKatılımcıUlan Dodo benide sonunda inceden Hondacı yaptınya… Tez vakit bende sana bir Amerikan aldırıcam…
-
4 Mart 2005: 01:26 #2543
DoDoKuSuKatılımcıÇnce sen hondayı al sonra bende amerikan alırım 😆
ehehe
-
5 Mart 2005: 19:23 #2544
Pontiac301KatılımcıBenim 98 Hondam tek kapı 1,4 ıs di… güneşte Çn camı çatladı 2002 yılında 1,100YTL ödedim mutluhanda.ımmobiliser arızalandı 2002 yılında 650 milyon ödedim…Allahın belası 100,000 bakımı için 850 milyon verdim.Gerizekalı katalitik konvertörü için gene 2002 yılında 700 milyon ödedim.Şanzımanında sensörmüdür ne bi zımbırtı var araba park konumunda olduğu halde beynine drive komutunu veriyodu o yüzden çalışmıyordu 1250 ytl ödedim gene 2002 yılında…hiç boyası bile olmayan arabamı satmak için 7 ay bekledim.En sonunda beladan kurtuldum.Allah belasını versin hondanın ve honda servislerinin….
-
5 Mart 2005: 19:33 #2545
Pontiac301KatılımcıKuzenimde polo sportline vardı memnundu…. Ama kaza yaptı araba turşu olunca kendine 57 Chevrolet pick up aldı.O paraya düzgün e 36 nın kralı alınır.Ayrıca babamda bende 3 amerikan var.Hepsine gündelik biniyorum.Bahsettiğin arabalardan daha az masraflı!!!olayatek yönlü benzin açısından bakma…Ama dediğimi saçma sapan avrupa araba alıcağına üçüncü jenerasyon camaro veya transam al hem bakımı ucuz hem vergisi ucuz hem parçaları var hemde karizmatik….yıllarca problemsiz binersin….
15 milyara temiz bulabileceğimi sanmıyorum e-36 kasa… Amerikan almayacağım (duygularımın esiri olmuyorum, kalbimin sesini dinlemiyorum 😥 ayrıca evde bi tane var zaten) Alternatifler, Honda, Ford Fiesta, Ford KA, Wosvos Polo. Bu arada polodan çok var satılık, böyle olması iyimi kötü mü? yani arabanın iyimi kötümü olduğunu gösteriri..?[/quote]
-
15 Mart 2005: 08:52 #2546
SzopenKatılımcıPeder illada Ford Focus diye tutturdu kendide 3-4 milyar para ekliycek gibi gözüküyor. Bi sorun olursa büyük ihtimal parça parasını o vereceğinden onun dediğini yapmak zorundayım, parçası pahalı olduğundan ve çürük olduğunu düşündüğünden başka araba istemiyor.. (Ona göre Amerikan ve Merso dışında sağlam araba yok zaten
) -
15 Mart 2005: 08:58 #2547
Pontiac301KatılımcıNissan da düşünebilirsin….
-
15 Mart 2005: 09:10 #2548
SzopenKatılımcıBu parça fiyatlarının markalara göre listesini nerden bulucam ben? merak ettim Ford diğerlerine göre ne kadar ucuz? O listeye göre bakardım…
-
16 Mart 2005: 14:32 #2549
ozzKatılımcıabi ford parcasl hicte ucuz degil..burada ford bayiisi arkadaslm var,seneler once klyaslamlstlk, inan mercedesden pahaLl parcalar
o zaman arka cam koselerindeki chia yazlsl 25 milyon falandl?
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.