Ortak paydamız olan vefakar klasik otomobil dostlarımızla gelenekselleşen şenliklerimiz bünyesinde bir kez daha bir araya geliyoruz.Yaza merhaba diyeceğimiz organizasyonda,doğanın cömert olduğu yeşil bir ortamda,ailelerimizle,dostlarımızla,yeni diyalog kuracağınız diğer klasik otomobil severlerle ve tabi ki olmazsa olmazımız klasik otomobillerimizle bol bol zaman geçireceğiz.Bu sevgiye gönül vermiş tüm dostları aramızda görmeyi dileriz.
Sevgili Klasik Otomobil Severler,
"ıstanbul Klasik Otomobilciler Derneği" çatısı altında düzenlediğimiz etkinlikte bizleri yalnız bırakmayarak,ıstanbul içinden ve yurdumuzun bir çok köşesinden katılarak aramızda olan tüm dostlara ayrı ayrı teşekkür eder,yeni organizasyonlarda tekrar birlikte olabilmeyi dileriz…
zaten böyle organizasyonlar ya sınav tarihine denk gelir, ya işlere gömülürsün birkaç gün haberin olmaz ya da arkadaş düğünü gibi etkinliklere satamazsın… katılan şanslı arkadaşları kıskandım.fotoğraflar için teşekkür ediyorum
bu resimlerdeki 69 chevelle ss in sahibini tanıyan varmı ? sanırım ben bu arabayı yıllar evvel bir dergide okumuştum auto show, dergi şu an yayında değil galiba hurdalıktan hayata dönen ender amerikanlardan
Yazar
Yazılar
5 yanıt dizini görüntüleniyor
Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.