Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › Camaro Z 28 & Hayabusa
- Bu konu 57 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 16 yıl 6 ay önce
skyce tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
15 Nisan 2008: 23:40 #1065
rikoKatılımcı -
16 Nisan 2008: 14:45 #15144
skyceKatılımcıRiko, Busa yalan mı olmuş, yoksa Tavşan Adammı olmuş
-
16 Nisan 2008: 19:44 #15145
rikoKatılımcıskyce, aslında Busa’ya bişey olmamış ama Busa pilotu rezil olmuş. Gerçi adamın kalkış zamanlamasıda iyi, ilk atak ondan geliyor ama sonra vites mi kaçırıyor yahut gözümü kesmiyor noluyorsa bırakıyor ipin ucunu.
Yalnız Z 28 de top fuel gibi kalkmış mübarek :ohmy: -
16 Nisan 2008: 22:10 #15146
AnonimZiyaretçiriko,
vites kacırıyor dedigin yerde camaro nos basıyor… arka bolumde beyaz dumanımsı birsey oluyor…
ayrıca camaro modifiye edilmis alenen belli… sesi bile baska…
-
16 Nisan 2008: 23:00 #15170
skyceKatılımcıSn. Gönderiler baş rakibim Riko:P
Hani atletizm yarışmalarında rekor kırması beklenen atletleri
gaza getirsin diye koşan
‘sahte ama bu işten inanılmaz para kazanan ve
gerçekten yarışsa 1. olma ihtimali yüksek’ atletler vardır ya….
Hani tam gaz giderken bir anda pisti terkederler; lakapları tavşan adamdır ya hani…
ışte bende bu busanın amacının, camaro derece yapsın diye olduğunu düşündüğümden öyle demiştim…
Yaw hacivatla karagöze döndük yine:laugh:
Ama camaronun kalkışı timsah gibi olmuş bak :woohoo:
-
16 Nisan 2008: 23:11 #15147
rikoKatılımcıskyce, sevgili nebahat aplam, tavşan adam deyince bende bir çizgi film kahramanından falan bahsediyorsun sandım valla, senin dediğine tavşan veya tavşan atlet derler, atletizmde tavşanın cinsiyeti olmaz çünkü mesela bayanlar 400 mt. de koşan bayan tavşana tavşan adam desen olmaz , tavşan kadın desen olmaz, playboy tavşanı da olmaz heralde yani ne biliim konuyu dağıttım galiba bıy bıy bıy kara gözüüüm :laugh:
-
16 Nisan 2008: 23:26 #15171
skyceKatılımcıriko yazan:
Quote:skyce, sevgili nebahat aplam, tavşan adam deyince bende bir çizgi film kahramanından falan bahsediyorsun sandım valla, senin dediğine tavşan veya tavşan atlet derler, atletizmde tavşanın cinsiyeti olmaz çünkü mesela bayanlar 400 mt. de koşan bayan tavşana tavşan adam desen olmaz , tavşan kadın desen olmaz, playboy tavşanı da olmaz heralde yani ne biliim konuyu dağıttım galiba bıy bıy bıy kara gözüüüm :laugh:Neyse timsaha bişey demedin onda bari anlaştık galiba
Haklısın ama ‘tavşan atlet’ desem daha anlaşılır olacakmış, ağız alışkanlığı işte, erkek-kız ne fark eder, benzetme boşa gitti ben ona yandım…
Konuya döneceğim ama çok yalan olmuş be Riko bu kapışma..
-
16 Nisan 2008: 23:32 #15148
rikoKatılımcıHakkaten ben timsah olayını atlamışım ya, neyse dur bakiim bi
düşüneyim, eeee,:unsure: üüüü,:dry: tamam diyecek bişey bulamadım,
timsah konusunda anlaştık
-
17 Nisan 2008: 21:20 #15172
AnonimZiyaretçiskyce yazan:
Quote:riko yazan:Quote:skyce, sevgili nebahat aplam, tavşan adam deyince bende bir çizgi film kahramanından falan bahsediyorsun sandım valla, senin dediğine tavşan veya tavşan atlet derler, atletizmde tavşanın cinsiyeti olmaz çünkü mesela bayanlar 400 mt. de koşan bayan tavşana tavşan adam desen olmaz , tavşan kadın desen olmaz, playboy tavşanı da olmaz heralde yani ne biliim konuyu dağıttım galiba bıy bıy bıy kara gözüüüm :laugh:Neyse timsaha bişey demedin onda bari anlaştık galiba
Haklısın ama ‘tavşan atlet’ desem daha anlaşılır olacakmış, ağız alışkanlığı işte, erkek-kız ne fark eder, benzetme boşa gitti ben ona yandım…
Konuya döneceğim ama çok yalan olmuş be Riko bu kapışma..
tavsan olayını bende anlamadım… dusundum ama olmadı… bu arada nasıl becerdiniz aynı sayıda mesaj göndermis olmayı onu anlamadım….
-
17 Nisan 2008: 23:34 #15149
XLR-VKatılımcıBende 1sey anlasam kendimi Izlandali falan ilan etmeyi dusunuyorum
-
18 Nisan 2008: 19:40 #15190
skyceKatılımcıXLR-V yazan:
Quote:Bende 1sey anlasam kendimi Izlandali falan ilan etmeyi dusunuyorumYaw niye anlatamadım ben bu sefer kendimi yahuu:huh:
Çok uzak bir benzetme değildi aslında, ama öyle olmuş demek ki..
Şöyle o zaman, bi özetleyeyim de, ızlanda’ya vatandaş kaptırmayalım:P
Bence bir aracın, (ki bu ekstra+ekstra özelliklere bile sahip olsa da), bir motosikleti (ki bu hayabusa gibi güçlü mü güçlü bir canavarsa) geçme şansı yoktur diye düşünürüm her zaman..
Düşüncem böyle olunca, zaten bir önyargıyla açtım bu kapışma videosunu ki zaten ciddi bir yarış olmamış diye de yorum yaptım sonunda..
Ve Riko’nun da ‘Busa yalan olmuş’ yorumunu okuyunca duramadım olayı esprili bir benzetmeye dönüştürüp anlatayım dedim kendimce…
Ve aklıma hemen ‘Tavşan atletler’ geldi, ama ben o zamana kadar hep ‘tavşam adam’ derdim.. Cinsiyeti hiç aklıma gelmemişti onların, taa ki Riko uyarana kadar :unsure:
Halbuki cinsiyetlerinden de öte, ne amaçla yazdığım anlaşılmamış sanırım..Busa’nın camaroyu gaza getirip, tam geçecekken gazı kesmesini ‘tavşan atletler’ gibi yorumladım ne hikmetse..
Ama bana sorarsanız, pişmanım valla:woohoo:
Çok derin de düşünmem genelde ama bu sefer öyle olmuş…
Discovery, Nat.Geo. izlemekten oldu galiba:blush:Yaw, WD 40’la Jüpitere gitti millet, onu anladınız da bunu niye anlamadınız hayretsiniz valla:lol:
Hep ara verdik diye oluyo bunlar bencePiyu, bende Riko’yla aynı mesaj sayısına nasıl ulaştığımızı anlamadım ama en azından fark ettim, o daha uyanamadı işe:lol:
Tavşan atlet: bknz yukarıdaki msjlar..
-
18 Nisan 2008: 23:56 #15150
rikoKatılımcıSözlerime tavşan adam olayını anlayamama konusunda yalnız olmadığımı bilmenin dayanılmaz rahatlığını hissettiğimi belirterek başlayayım:laugh:
Nebiş apla, orda busa yalan olmuş ama gerçekten yalan olmuş, yalandan yere değil yani.
Gerçi pilotaj hatasıda var ama, sanırım o Camaroda 1000 + Hp. lerde falandır,üstelik Piyu’nun dediği gibi Nos ta açmış , bence ağırlık ve Hp dengesini iyi kurabilmiş bir araba iyi bir pilotla çoğu motosiklete 400 Mt. de nal toplatır.
Şu videoyada bir bakın, böyle kalkan bir Chargera hangi motor naapsın
-
19 Nisan 2008: 21:58 #15192
skyceKatılımcıBeni de anlayan biri çıkar nasılsa Riko, güzelim esprinin güme gitmesinin dayanılmaz hafifliğini bende hissederim, bak gör o zaman ben nasıl varolurum :angry:
… Güzel filmdi beaa…Olmaz Riko, yapma gözünü seveyim, bunu sen deme bari:ohmy:
Bir kere erkekçe bir yarış değil bu…(Amaan cinsiyete takılma yine, tabir böyledir diye dedim:) )Motorun Nos takma şansı olsa, o zaman anlarım bak…Ama ne olursa olsun yine de bir arabanın, motosikleti geçmesine inanmam çok ama çok zor olur.
Pilot dalga geçiyo yahu, baksana…
Ne fizik, ne kimya, ne spor, ne de teknoloji ne de bilumum bilime uyduramıyorum..
Uçan halı olsa camaronun yerine, yine de beni ikna etmen zor…Baktım, düşündüm, yine olmadı
riko yazan: -
20 Nisan 2008: 00:28 #15151
AnonimZiyaretçiskyce,
el elden ustundur diye bir atasozu var…
camaroyu gececek motorsikletlerde var… drag bike… 1 sn’de 100km’ye cıkıyorlar… :cheer:
-
20 Nisan 2008: 00:32 #15152
AnonimZiyaretçibuyrun…
http://www.youtube.com/watch?v=VKe74wWwteMama gene el elden ustundur…
Top Fuel Dragster: Lex Joon 4.76sec@481.9Kmh
-
20 Nisan 2008: 01:01 #15153
rikoKatılımcıNe demişler, nerde drag orda bırak :cheer:
Bu da başka bir 4 teker, iki teker kapışması, F-1 ve moto gp
http://www.youtube.com/watch?v=4uXO2eRW8X0&feature=related
Burada da Viper,gsxr 1000 e karşı (üstelik Viper de NOS falanda yok)
http://www.youtube.com/watch?v=g0P6JaDlXXk&feature=related
( Nebahat aplayı ikna etmeden bana uyku yok ):side:
-
20 Nisan 2008: 09:15 #15193
skyceKatılımcıPiyu yazan:
Quote:buyrun…
http://www.youtube.com/watch?v=VKe74wWwteMama gene el elden ustundur…
Top Fuel Dragster: Lex Joon 4.76sec@481.9Kmh
http://www.youtube.com/watch?v=lm5RkeuKC1Q&feature=relatedPiyu, ‘istisnalar kaideyi bozmaz’ diye de bir atasözü vardır…
Bu duruma daha uygun bir atasözü sanırım…1. videodaki motosikletlikten çıkmış, resmen trafo takmışlar yazık garibana yahuu…Pilotun durumu daha da yazık, 2 gün sonra bel fıtığı kesin..
Ben adil, kısasa sısas, saflığını kaybetmemiş, evrim geçirmemiş, aynı sınıflarda bir motosiklet ve arabanın, aynı oranda tecrübeli 2 pilot tarafından kullanıldığında, arabanın şansı olmadığını inatla savunacağım…
Aksini düşünemiyorum bir türlü:silly: -
20 Nisan 2008: 09:22 #15194
Quote:Ne demişler, nerde drag orda bırak :cheer:Bu da başka bir 4 teker, iki teker kapışması, F-1 ve moto gp
http://www.youtube.com/watch?v=4uXO2eRW8X0&feature=related
Burada da Viper,gsxr 1000 e karşı (üstelik Viper de NOS falanda yok)
http://www.youtube.com/watch?v=g0P6JaDlXXk&feature=related
( Nebahat aplayı ikna etmeden bana uyku yok ):side:
Riko, sana daha çoook uykusuz geceler o zaman..:laugh:
Bana ancak 3-5 tane yarış bulursun böyle, bir istatistik yaptın mı, dün gece kaç video açtın, kaç tanesinde araba, kaç tanesinde motosiklet geçmiş:laugh:Bak aynı yolladığın gibi motor tek teker giderse olur bak bu dediğin;)
Gerçi zencilerin kas yapısı motor kullanmaya müsaitmi, bir de onu araştırmak lazım yaa, onu geçtim artık:P -
20 Nisan 2008: 11:16 #15154
rikoKatılımcıskyce, bizim mesajları okuyanda beni motosikletlere gıcık, motor karşıtı biri zannedecek, halbuki tam tersi fanatik sayılacak bir motorcuyum ama muhabbet bu şekilde gelişti nedense :laugh:
Yok valla öyle bir sürü video açıpta içinden seçmece yapmadım, videonun başlığından anlaşılıyo zaten beğenmediğime hiç dokunmuyorum
Fabrikasyon bir Busa, R 1, Cbr 1000 RR veya GSX R falan zaten son sürat olarak 300 km leri görüyorlar, ben son süratten bahsetmiyorum ama makinası işi bilen birileri tarafından biraz yüklenmiş iyi bir arabanın yahut bir muscle carın, 400 mt.de rahatlıkla bu tip motorları dikiz aynasından görebileceğini söylüyorum
-
20 Nisan 2008: 17:43 #15197
Quote:skyce, bizim mesajları okuyanda beni motosikletlere gıcık, motor karşıtı biri zannedecek, halbuki tam tersi fanatik sayılacak bir motorcuyum ama muhabbet bu şekilde gelişti nedense :laugh:Yok valla öyle bir sürü video açıpta içinden seçmece yapmadım, videonun başlığından anlaşılıyo zaten beğenmediğime hiç dokunmuyorum
Fabrikasyon bir Busa, R 1, Cbr 1000 RR veya GSX R falan zaten son sürat olarak 300 km leri görüyorlar, ben son süratten bahsetmiyorum ama makinası işi bilen birileri tarafından biraz yüklenmiş iyi bir arabanın yahut bir muscle carın, 400 mt.de rahatlıkla bu tip motorları dikiz aynasından görebileceğini söylüyorum
Riko, beni de camaroya niye biniyosa bu, niye gidip bir motosiklet almamışsa zannedebilirler ama boşveeer.. Ben AA’lara hastalık derecesinde bağlı ve de aynı zamanda da motosiklet tutkunu olduğum gerçeğini saklayamam ki:)
Çocukluğum FZR-ZZR-GPZ tekerlemesini en hızlı söyleme yarışmalarıyla geçtiğinden ve de hali hazırda ilgim büyüyerek devam ettiğinden, 2 yıl önce kendi kullandığım motorumla bir acemi şöförün ön camına garfield olduğum halde, hala camaronun yanına hep istediğim R6’yı alma hayalimde içimi kemirdiğinden gören görmeyen ne anlarsa anlasın boşveeer..Bu arada bir zamanlar discovery’de bir sürat motoru, bir GSX-R, bir de F1 yarıştırmışlardı.. Sürat motoru kanal gibi bir yerdeydi ve kalkış için ona avans verilmişti.. Mesafesini filan hatırlamıyorum ama F1 birinci olmuştu..
Ama yine söylüyorum ben F1’i de arabadan saymıyorum..
Zaten bir tek F1’in geçebileceğine aklım eriyor, başka türlü imkansız diyorum hatta… -
20 Nisan 2008: 21:54 #15155
rikoKatılımcıSkyce, o yarışı bende seyrettim, sürat motoru, F 1 ve motosiklet hepsi Honda idi
Vay be demek R 6 ha, ınşallah olur be Skyce, işte o zamana kadarda ben bi Mach 1 düşürürsem, üzerine bide 428 CJ taktımmıydı, bi 400 mt. yaparız senle anahtarına :cheer:
-
21 Nisan 2008: 18:59 #15202
Quote:Skyce, o yarışı bende seyrettim, sürat motoru, F 1 ve motosiklet hepsi Honda idiVay be demek R 6 ha, ınşallah olur be Skyce, işte o zamana kadarda ben bi Mach 1 düşürürsem, üzerine bide 428 CJ taktımmıydı, bi 400 mt. yaparız senle anahtarına :cheer:
Sorma Riko, R 6 evet…
ınşallah sende bi Mach 1 yaparsın kendine en kısa sürede..Anahtarına yarış… Anlaştık o zaman…Bak hatırlatırım bunu sana, hayatta unutmam ona göre, söz ağızdan çıktı, yazılara döküldü bi kere…
-
21 Nisan 2008: 20:03 #15156
rikoKatılımcıEeee şeyy, yalnız ben 428 cobrajet koyabilirsem demiştim,yani 351 haliyle dememiştim kem küm :unsure:
( çok kıvırgan gördüm kendimi ) :laugh:
Valla ben o teklifi geyik olsun diye yapmıştım, Mach 1 i alayımda 428 kusur kalsın
-
21 Nisan 2008: 20:13 #15212
Quote:Eeee şeyy, yalnız ben 428 cobrajet koyabilirsem demiştim,yani 351 haliyle dememiştim kem küm :unsure:( çok kıvırgan gördüm kendimi ) :laugh:
Valla ben o teklifi geyik olsun diye yapmıştım, Mach 1 i alayımda 428 kusur kalsın
Hakkaten Riko, ne oldu bi anda sana acaba:laugh: Kıvırgan da ne demekse, ısırgan gibi:P
Tamam kabul, 428,429… 500’e kadar izin:) de gel sende kabul et, bırak inadı bak anahtar gidecek durduk yere…
Bindirmem bak, satmamda, hergün kapının önüne gelir burn out yaparım, twingonun arkasına takılır, sellektör atarım, senin anlayacağın çok feciii dalga geçerim… -
21 Nisan 2008: 22:26 #15213
rikoKatılımcıSkyce, benle iddiaya var mısın, bırak mach 1 i falan, kurbağa kılıklı twingoyla bile bir R6 yı çok rahat geçebilirim ..
( yalnız bi şartım var, R6 park halinde olacak )
-
21 Nisan 2008: 22:42 #15218
Quote:Skyce, benle iddiaya var mısın, bırak mach 1 i falan, kurbağa kılıklı twingoyla bile bir R6 yı çok rahat geçebilirim ..( yalnız bi şartım var, R6 park halinde olacak )
:laugh: :laugh: ..
Riko ne alemsin yahuu, hep bi şart, hep bi yeni fikir…
Bak cümlenin sonundaki fiil bile kendinden emin olmadığının kanıtı..geçe-bilirim…mi? – rim….mi?!geri vites sesi duyuyorum sanki senden…dııııııt, dıııııt, dııııt:laugh:
-
21 Nisan 2008: 23:47 #15157
rikoKatılımcı -
22 Nisan 2008: 00:18 #15225
Quote:oradaki bilirim yani eğer istersem anlamında, yani istemem tabiki o ayrı ama istersem geçebilirim gibi falan anlamına gelmesi için şeyettirmiştim :S
( net bir açıklama oldu dimi )Bu arada demin burnout falan demiştin galiba, şöyle birşeymi oluyor
Riko, bak sana bi fikir o zaman:ohmy:
Bu da kabul olsun hadiB)http://www.youtube.com/watch?v=v9uhfWJHqso
Hatta abart bunu da kabul edeceğim, daha napiiim:laugh:
-
22 Nisan 2008: 01:59 #15158
rikoKatılımcıOhhaa şey yani öhhöö öhö öhö :woohoo: pardon öksürük tuttu birden. :blush:
Birinci videoya çok güldüm, o kadar abartılı bi şeye gerenk yokmuş
ya, hani bayramlarda satılan fişekler varya kız kaçıran diyolardı
galiba, bi tane ondan bağlasalar yeter o arabaya aslında
( bak bu iyi fikir, önümüzdeki bayram denemek lazım )
Ama ikincisi süper olmuş,o daha parlak fikirler verdi bana, v 8
twingo, :huh: acaba mach 1 aldığımda onun motorunu buna, bununkini ona
taksam nasıl olur, hem mach 1 fazla yakmaz sürekli kullanabilirim,
hemde V 8 twingo ağırlık avantajıyla R 6 yı hamm yapar, onunda
anahtarını alırız, süpermiş valla sağol skyce, neyse ben yatayım
artık galiba uykum gelmiş kanımca :side:
-
22 Nisan 2008: 20:43 #15226
skyceKatılımcıBende çok şaşırdım valla bunları görünce:)
Ama konuyu dağıtma Riko;) Ben önümüzdeki bayrama kadar R6’yı hazırlarım..Sen?
ıstersen üstüne bi de teke tek basket maçı yapalım oldu olacak:laugh: Çdeşmecesine…Çok cesaretli gördüm kendimi:(
-
24 Nisan 2008: 08:37 #15229
Mustafa YÜKSELKatılımcıbasket maçı iyimiş
-
24 Nisan 2008: 17:09 #15242
skyceKatılımcıTemPest yazan:
Quote:basket maçı iyimişŞşşşşş
-
24 Nisan 2008: 20:32 #15246
rikoKatılımcıskyce yazan:
Quote:TemPest yazan:Quote:basket maçı iyimişŞşşşşş
Noluyo ya, şüpheli hareketler bunlar, kumpasa mı alınıyorum yoksa, skyce bayan milli basketbol takımında falan mı oynuyo…:dry:
-
24 Nisan 2008: 21:46 #15159
AnonimZiyaretçiriko korkunun ecele faydası yok…..
-
24 Nisan 2008: 22:59 #15247
rikoKatılımcıPiyu yazan:
Quote:riko korkunun ecele faydası yok…..Piyu, ne demek istedin, bildiğin birşey mi var, basket maçı bir şifre
miydi, infaz anlamına falanmı geliyo, skyce ve tempest polat ve
memati’nin amerikan versiyonumu, ölecek miyim açık konuşun yaa :ohmy:
( Kurtlar vadisini seyretmeyeceğim bi daha, psikloljim bozulmaya başladı iyice ):S
-
25 Nisan 2008: 13:49 #15248
skyceKatılımcıPiyu yazan:
Quote:riko korkunun ecele faydası yok…..+1000
-
25 Nisan 2008: 17:36 #15160
skyceKatılımcıParsayı topladığımızda elimizde ne var bi bakiiim:dry:
Camaro ve R 6’ı bende kalsa…
Mach1’i Tempest’e veririm, Twingo’yu da sitemize bağışlarım…
Sevdim ben bu işi, hehehe, iyiymiş valla…O değil de..
Riko Terminatörmüş mesela, bi geliyomuş karşıma dev gibi, görecem ben günümü zaten az kaldı da meydanı boş bulduk sallayıp duruyoruz işte… -
25 Nisan 2008: 20:06 #15250
rikoKatılımcıValla pek o kadar dev gibi olmasamda en azından boy 1.86 yani , basket maçı olayını bi daha düşün bence skyce, tabi basket maçı kod adı altında başka bir tezgah kurmuyorsanız Tempestle :dry: :cheer:
Bu arada parsayı toplama hayallerin beni tebessüm ettirdi, gelişmiş hayal gücüne her zaman saygı duymuşumdur :laugh:
-
26 Nisan 2008: 00:25 #15251
Mustafa YÜKSELKatılımcıbasket maçında karar kılın bence
hem sen daha uzunsun riko kolay yenersin )))))tezgah falanda yok hatta lisanslı hoca bulurum ben o hakemlik yapar
-
26 Nisan 2008: 09:11 #15254
skyceKatılımcıTemPest yazan:
Quote:basket maçında karar kılın bence hem sen daha uzunsun riko kolay yenersin )))))tezgah falanda yok hatta lisanslı hoca bulurum ben o hakemlik yapar
Yaaa, Riko da senin bulduğun hakeme güvenir artık, emin ol Tempest:laugh:
-
26 Nisan 2008: 09:20 #15252
Quote:Valla pek o kadar dev gibi olmasamda en azından boy 1.86 yani , basket maçı olayını bi daha düşün bence skyce, tabi basket maçı kod adı altında başka bir tezgah kurmuyorsanız Tempestle :dry: :cheer:Bu arada parsayı toplama hayallerin beni tebessüm ettirdi, gelişmiş hayal gücüne her zaman saygı duymuşumdur :laugh:
Riko, sen cidden o diziyi izlemeyi bırak:laugh:
Ne tezgahı yahuu, kodlar filan yok öyle bişey…
Ama ortalamalara göre uzunmuşsun bak:(Şu tebessüm kelimesi çok tehlikeli göründü gözümeB)
Piyu bu duruma en uygun atasözü, ‘Son gülen iyi güler’i ‘ buldum, uygundur dimi:laugh:
Ne olcak Riko, Piyu’ya rica ederiz, bizim sitenin yarışlarında bi start’da biz alırız…
Değişiklik olur:) -
26 Nisan 2008: 20:16 #15161
rikoKatılımcı:woohoo: anaaaa, biliyordum bi şeyler döndüğünü, işte ikinizde yetkili olmuşsunuz, nasıl bir yetki bu, ne, niçin , nayıııırrr…:S
Arkadaşlar yetkileriniz hayırlı olsun, mavi açmış ikinizide, tebrikler, başarılarrrr :laugh:
-
26 Nisan 2008: 21:34 #15162
skyceKatılımcı:laugh: :laugh:
Offf Riko yaa, alemsin…
Ben atılmayı beklerken, Piyu rütbe vermiş
Artık maaşım da arttığından R 6’yı rahat alırım, hehehe..
ıyi dileğin için çok Teşekkür ederim, ben acemi bir yetkiliyim daha panik yapma dur:laugh:
-
29 Nisan 2008: 20:10 #15163
skyceKatılımcıRikooo,
Yetkili oldum diye bana küstün mü yoksa:P
Bak aramızda kalsın sana bişey söyleyeceğimB)
Büyük holdinglerin Bilgi ışlem Merkezlerini ele geçirmeye çalışan hackerlar varya..Sabancı bu hackerları acayip maaşlarla işe alıp sorunu kökten çözme yöntemini uygularmış..
Piyu da bu amaçla beni işe aldı..:laugh: Bizim çeteyi çökertmek için…
Ama bil ki Nebaat değişmez, arkadaşlarını satmaz, yetkiyi kötü kullanmaz…
Amerikanlar ve Amerikancılar için çabalar durur..ıçime dert oldu niye sustun birden:(
-
29 Nisan 2008: 21:28 #15164
LowriderKatılımcıÇok fena torpil var bu işte.
Kahveye takılan herkes yetkili olmuş ) -
29 Nisan 2008: 21:58 #15165
rikoKatılımcıSkyce, ne küsmesi Nebahat abla ya olurmu öyle şey, aksine çok memnun oldum, yani kaave sahibemiz yetkili olmuş, bu milletvekili yakini olmak gibi bişey yavv :laugh:
Senin hikayenin bir versiyonuda şöyle, camide sürekli ayakkabılar çalınıyormuş, çalanı gizlice tespit edip camiye bekçi olarak almışlar ama bu seferde adam işe gitmemeye başlamış.
Arkadaşları sormuş "sen bekçi değilmisin niye işe gitmiyorsun" diye, o da "zaten çalan bendim gitmeme ne gerek varki" demişYani bu moderasyon işi seni fazla yormaz bence, çünkü çetebaşı sayılırsın zaten :laugh:
lowrider, bu arada sanada hayırlı olsun, başarılar
-
30 Nisan 2008: 13:47 #15274
skyceKatılımcıLowrider yazan:
Quote:Çok fena torpil var bu işte.
Kahveye takılan herkes yetkili olmuş )Söyleyene bak:laugh: :laugh: :laugh:
Seni de tebrik ederim Lowrider…
-
30 Nisan 2008: 13:59 #15278
LowriderKatılımcı
teşekkürler size de tebrikler arkadaşlar. -
30 Nisan 2008: 14:01 #15166
skyceKatılımcıohhhhh içim rahatladı şimdi be Riko:)
Senin hikaye de güzelmiş bak:dry:
Ama bizim patron fecii, kaç gündür fazla mesaiyle çalışıyorum bi bilsen..
Çnümde bir sürü dosya..
Elinde krikoyla dolaşıyo valla…:angry:
Geçen günde birini uyurken yakalamış, yağ çubuğu batırarak uyandırmış…:laugh:
Neyse…Riko sana bişey sorcam ben..
Yetkili olunca şöyle bişey oldu…
Çnünde bir sürü yeni kurcalanacak düğmelere kavuşuyosun…:cheer:
Onlardan biri de ‘SıL’ diye bişey.. Diğerlerini kurcaladım da bunu anlayamadım..
Acaba bu düğme, ‘Riko’yu pistlerden SıL’ anlamına mı geliyo ki:laugh: -
30 Nisan 2008: 19:38 #15279
rikoKatılımcıskyce yazan:
Quote:Riko sana bişey sorcam ben..
Yetkili olunca şöyle bişey oldu…
Çnünde bir sürü yeni kurcalanacak düğmelere kavuşuyosun…:cheer:
Onlardan biri de ‘SıL’ diye bişey.. Diğerlerini kurcaladım da bunu anlayamadım..
Acaba bu düğme, ‘Riko’yu pistlerden SıL’ anlamına mı geliyo ki:laugh::laugh:
Yok, oradaki sil " riko’yu silmek gibi komik bir düşünceyi aklından sil" anlamına geliyo.:laugh:Şşşt, skyce kızmıyorsun dimi..
( yav artık Nebahat ablayı kızdırmaya da gelmez valla, baksana sil mil bi şeyler diyo ) :dry: -
30 Nisan 2008: 20:31 #15167
skyceKatılımcıNe kızması Riko, tam tersi çok eğleniyorum:laugh: :laugh:
Sana çok sataşıyorum, asıl senin kızman lazımdıValla bu SıL: Wd40 ben sana diiim;)
En sevdiğim düğme, ama bi söküp taksam, bi kere bassam sonunda ne olacak çok merak ediyorum:unsure:
Bi deneyelim mi kimse görmeden ne dersin? -
30 Nisan 2008: 22:20 #15168
rikoKatılımcıPiyu okuyorsa panik içindedir kesin, valla senin için üzgünüm Piyu ama çok geç artık :laugh:
O düğmeyi bende merak ettim şimdi, istersen bir iki üç diyip basıp kaçalım
Ya da en temizi bilgisayarın fişini çekip öyle bi dene, bişey olmazsa sonrada takılıyken bi daha dene, hala site duruyorsa sonucu buraya yaz ama, merak ederim ben .
Eğer site gümlerse bişey yazmana gerenk yok zaten, ben anlarım :cheer:
-
1 Mayıs 2008: 08:22 #15286
Mustafa YÜKSELKatılımcısite gümlemez heralde bence gece dene
tabi önce üye varmı diye kontrol et -
1 Mayıs 2008: 13:46 #15287
LowriderKatılımcıkesin yedek almıştır Piyu, deneyin istediğiniz tuşa basın
-
1 Mayıs 2008: 14:02 #15288
Quote:kesin yedek almıştır Piyu, deneyin istediğiniz tuşa basınVayy beee, Lowrider kırmızı olmuşsun şimdide:laugh:
Korkulur senden valla:)
Bi tebrik daha sana o zamanB) -
1 Mayıs 2008: 14:42 #15289
LowriderKatılımcıYükselişim engellenemez
haftayada Mor olurum heralde -
1 Mayıs 2008: 20:04 #15290
Quote:Yükselişim engellenemez
haftayada Mor olurum heraldeSende ne biçim düğmeler vardır şimdi, vayy be..:ohmy:
Mor olursan artık Piyu’yu bağlar o iş, albay oldun daha ne olsun:cheer:
ıyi oldu iyi…Riko, artık başbakan bi tanıdığımız var dimi:)
-
1 Mayıs 2008: 21:48 #15169
rikoKatılımcıskyce valla senin kaavede bi keramet var heralde, kaave müdavimleri tek tek mebus oldu, millet meclisine döndü kaave.
Yalnız lowrider bukalemun gibi sürekli renk değiştiriyo, siz mavide kaldınız tempestle
lowrider, tekrar hayırlı olsun.
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.