Evet gençler size Tarantinodan bol Amerikanlı ve kanlı bir film seyredin pişman olmazsınız…… Ama sağlam bi mide gerekiyor özellikle nova ss in elektrikli testere olduğu bölümde… ışin ilginç tarafı bu filmi anlamak için iyi bir 70 ‘ler,araba ve Amerikan kültürü gerekiyor .. Çzellikle VANISHING POINT … 😆 Neyse olayı başka yerde 2 kişi anladı ve seyretmiş filmi… Hoş birisinde charger diğerindede nova ss var 😆
tarantıno artık eğleniyor, bizide daha çok eğlendiriyor… sinema da izledim, geçen gecede evde izledik.. kurt russell’ın ilk kızı götürdüğü an, nova ya binmeden, kameraya dönüp attığı bakış ve ikinci bölümde kızların markette cep telefonu melodisi olarak kill bill’in müziklerinden birini çaldığı sahneler muhteşemdi…
Convoy filmini seyredenler hatırlar, orada Kris Kristofferson ,lastik ördek ( rubber duck ) diye bir karakteri oynuyordu ve kullandığı Mack tırın önünde bir ördek figürü vardı.
Aynı ördek Nova’nın ve Chargerin kaputundada var. Bu arada ben bu filmle ilgili iki üç ay kadar önce bir topik açmıştım ama topik ertesi gün kayboldu, o zaman üzerinde durmamıştım ama aklıma geldi şimdi ???
vizyondayken bi türlü seyretmek kısmet olmamıştı..
şimdi lime wire’dan indiriyorum 😈
progress en son %50deydi, hasretle bekliyorum download’un bitmesini..