Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › Obsidian CoupeR
- Bu konu 16 yanıt içerir, 9 izleyen vardır ve en son 17 yıl 3 ay önce
zimazima tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
9 Temmuz 2007: 02:54 #1007
facelessKatılımcıÇ¢â¬şObsidian,Ç¢â¬Â a 900-horsepower beast built by Matt Couper of CoupeR Design / Autoworks International. The twin-supercharged, 900-horsepower 392-cubic-inch V-8 breaşes via a very mean-looking (and mean-acting) hood scoop. The design modifications on şe car are extensive, as well. Over eighteen unique mods were made to şe body.
– RRS coil over suspension
– 5-speed manual Tremec transmission
– 18Ç¢â¬Â³ and 20Ç¢â¬Â³ CoupeR wheels
– 13.7Ç¢â¬Â³ brake rotors wiş four piston calipers
– Doug Thorley Obsidian 1 7/8Ç¢â¬Â³ headers wiş NASCAR oval tubing
– Tube chassis wiş aerodynamic belly pan -
9 Temmuz 2007: 02:59 #14751
AngelusKatılımcıEskiden 25. yüzyıl diye bir dizi vardı TRT de.. Sanki onlardan fırlamış gibi.. Çok sanal vede banal…
-
9 Temmuz 2007: 02:59 #14752
Mustafa YÜKSELKatılımcıo süper charger gibi görünen zımbırtılar turboya daha çok benziyo inter cooler bile var . amazonda elektrik charger görmüştüm en iyi ihtimal buda kayışlı charger dinamo gibi
ama intercooler neden adam ister istemez turbo bu diyo ama neysebide markayı yanlış yazmışlar FORD olcak kikikiki
ben bu tarz şeylere daha alışmadım yada sevmiyorum orcinal kalsın
-
9 Temmuz 2007: 03:29 #14753
fehmiKatılımcısadece iç konsol hoşuma gitti gerisi yalan boş işler
-
9 Temmuz 2007: 19:21 #14754
the_judgeKatılımcıdeişik bişiy ama uyarlama hataları gözümden kaçmadı.ama ön farlar biraz daha düzeltilir,daha farklı tamponlar taklır ve metal teller atılırsa daha iyi olabilir.bide o çift turbonun yerine supercharger olcak
-
9 Temmuz 2007: 23:11 #14755
facelessKatılımcıaraba kendi dalında Sema Autoshow da birinci oluyor.. siz neler diyorsunuz
sizden onay alamadı ya -
9 Temmuz 2007: 23:26 #14756
fehmiKatılımcısevgili moderatörüm aslında bana itici gelen yeri motur kaputu oldu fazla abartılmış diye düşünüyorum ama hoşumada gitmedi değil en çok içi hoşuma gitti (mustang olsun çamurdan olsun) ne diyeyim 😆
-
9 Temmuz 2007: 23:37 #14757
fehmiKatılımcıbide ön ve arkadaki ızgaralar çok hoş göründü gözüme
-
10 Temmuz 2007: 00:00 #14758
AngelusKatılımcıfaceless wrote:araba kendi dalında Sema Autoshow da birinci oluyor.. siz neler diyorsunuz sizden onay alamadı yaKendi dalı BATCAR larmı 😆 Hilkat garibesi bişi bu yaw.
-
10 Temmuz 2007: 00:20 #14759
rikoKatılımcıAngelus,sema’da derece alan arabalar genelde öyle zaten, güzelim klasiklerden dönüştürülüp hesapta eşsiz hale getirilmiş ucubeler.
Discovery’de Rıdes programında rastlarsın. -
10 Temmuz 2007: 00:31 #14760
fehmiKatılımcıbir zamanlar bir film vardı 7 dalda oscar filan alan son imparator diye ama seyreden herkes bilr o kadar sıkıcı bir filmdiki yanii ödül almış ama nasıl almış bilmiyom bu arabada semada nasıl birinci gelmiş (AMERıKAN ARABA ÇYELERıNDEN PEK PUAN ALAMADI) 😆 hehehe
-
10 Temmuz 2007: 01:05 #14761
rikoKatılımcıGerçi bunların çoğunu hurdalardan falan yapıyorlar ama,bazende yürür halde ve oldukça iyi durumda olan arabalarıda harcıyorlar, zaten bu arabalar tekrarı mümkün olmayan bir otomobil kültürünün az sayıda kalmış örnekleri, yani bunları orjinaline sadık kalarak ,kendine has ruhunu koruyarak hayata döndürmek çok daha güzel olur bence.
Aslında bu klasiklerde, nesli tükenmeye yüz tutmuş hayvanların falan koruma altına alındığı gibi korunmalı, böyle çarçur edilmemeli.Hele bir programda adamlar neredeyse tamamen orjinal bir Ford T buldular, kesip Hot Rod yaptılar arabayı, resmen cinayet.
-
10 Temmuz 2007: 02:28 #14762
piyuAnahtar yöneticikaput filan abartılı ama inanılmaz bir iscilik var… radyatore dikkat ettiniz mi… muşis detay…
-
10 Temmuz 2007: 02:42 #14763
zimazimaKatılımcıvalla ben çok beğendim ama çekindim biras söylemeye.
-
10 Temmuz 2007: 02:58 #14764
fehmiKatılımcıyaa arkadaşlar beğenenin çok fazla olduğundan eminim hani bir laf vardırya zevkler ve renkler diye yanii herkesin göz zevki ayrı olabiliyor bende beğendim ama 10 üzerinden 10 değil eğer motor kaputu öyle olmasa idi benimde beğenimi kazanmıştı her güzelin bir kusuru misali mesela deniz akkaya 4 4lük kız heryeri güzel diyelim ama düşünsene patlıcan gibi burnu olsaydı geriye kalan tüm güzelliği beş para etmezdi kimse demezdiki çok güzel kız ama burnu çok kötü diye derlerdiki hiç güzel değil çirkinmiş derlerdi bide yapılan bir çalışmada ikl söylenen şeyin yönlendirici olduğu kanıya varmışlar örnek olarak bir yemeğe gidelim 8 kişi aslında çok normal olan bir yemeğe siz bir kusur bulun tuzu az olmuş diye hiç şüpe yokki sizden sonra öylesinede olsa size katılanlar çoğunlukta olacaktır çünkü beyni o yememeğin tuzunun az olduğu yönde düşünmeye sevk edecektir (olaya biraz bilimsel yaklaşim dedim 😳 )
-
10 Temmuz 2007: 03:00 #14765
-aLicaN-Katılımcıtamamıyla korku filimi gibi
-
10 Temmuz 2007: 03:07 #14766
zimazimaKatılımcıyani araba güzel.ama yönlendirme var diyosun
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.