Ana Sayfa › Forumlar › AA Club › Plan ve Projeler › Amerikanlary hayata döndürmek
- Bu konu 7 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son 16 yıl 2 ay önce
poweroto tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
5 Eylül 2008: 11:38 #1130
Ogulcan öðütKatılımcısamalıkta hurdada bekleyen klasik amerikanların sahiblerinin arabalarını satısa koyabilcegi bi site açmayönı düşünüyorım hem amerikanlar hayata döner hemde sahipleri para kazansın olurmuu sizce
-
5 Eylül 2008: 13:43 #15914
ömer çemenKatılımcıGüzel fikir ama siteyi iyi duyurmak gerek bir de şu varki insanlar bunun ticaretine kalkışır bilmeyen kişilerden ucuza alıp sitede satmaya kalkar hiç bi değişiklik yapmadan :S
-
5 Eylül 2008: 13:49 #15918
Ogulcan öðütKatılımcıbi amerikan araba dostuna ihtiyacım var msn den eklermisin Keep.on.rising_@hotmail.com yada msn ver ben ekliyiöm
-
5 Eylül 2008: 19:44 #15915
rikoKatılımcıTürkiye’de artık öyle çiftlikte, bahçedeki sundurmada yatan amerikan kalmamıştır, olanların hepsi 80 li yıllarda ülke dışına çıkartıldı, çoğu Amerikaya geri döndü.
Yirmi sene kadar önce, daha askere gitmeden Acıbadem’de tanıştığım Çetin isimli bir arkadaş ( soyadı Akyeldi galiba, yine doğru hatırlıyorsam öğretmendi aynı zamanda ) şehir şehir dolaşıp bu yatan amerikanları bulup fotoğraflıyordu, baya araba keşfetmişti o zamanlar, ayrıca bu arkadaş bana göre özellikle 55-56-57 chevyleri Türkiye’de en iyi bilen kişilerden biridir ,Tri Chevy diye çok güzel ve detaylı bir yazısını okumuştum bir dergide.
Her neyse, sonra o yıllarda birileri Türkiye’deki yatan klasikleri tek tek toplayıp yurt dışına işal etmişler, o yılların otomobil dergileri bundan bahsetmişlerdi sürekli, yani pek bişey kaldığını sanmıyorum
-
5 Eylül 2008: 19:56 #15916
Ogulcan öðütKatılımcıtüh ya
bende böle bişiler bakıcaktım kendime -
5 Eylül 2008: 19:59 #15917
rikoKatılımcıSamanlıktaki arabalar diye bir konu açmıştım, bu senin projenin yabancı versiyonu
oradan girip bir gez o siteyi de gör bak neler yatıyo neler bee -
5 Eylül 2008: 22:47 #15920
Ogulcan öðütKatılımcıallah kahretsin neelr var birde ben bi 69 dodge chargeri türkiyeye abd den ne kadara sokarım
-
13 Eylül 2008: 00:34 #15921
powerotoKatılımcırikoya katılıyorum artık pek kalmadı öyle samanlıkta falan amerikan. kıyıda köşede yatan araçlarıda amerikanla uğraşan çoğu kişi biliyor. tr.de amerikan sayısı gitgide azaldı artık milletin yüzüne bakmadığı bazı modeller bile yollarda görülünce farklı bakınır oldu. sonuçta bişey ne kadar azsa o kadar değerlenir. amerikadan araç getirme durumu ise biraz pahalı bence. tabiki amerikadaki araçların fiyatları için değil. gümrüğü vergisi aracın kaydı vs… mesela arabayı 10 dolara aldın onun tr.ye gelmesi bunlarla birlikte 25 doları bulur gibi geliyor. kısacası bu içte problem arabayı almak değil. gümrük ve tr. ye girmesi aracın. (69 charger olunca tabi fiyatda değişir) :dry:
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.