Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Motor (Engine) › Hangi Su Pompası ?
- Bu konu 24 yanıt içerir, 9 izleyen vardır ve en son 18 yıl 5 ay önce Tümer ARCAN tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
1 Haziran 2006: 21:26 #612gtagucuKatılımcı
Merhaba Arkadaşlar ;
Arabamın su pompası damlatıyor bu yüzden değiştirecem. Edelbrock Victor serisi mekanik su pompası almayı düşünüyorum
Bu pompadan deneyen varmı? Güzel soğutur mu? Bunun dışında tavsiye edebileceğiniz pompa varmı? Bu civarda fiyatı olan?
Birde elektrikli pompa almaya değer mi? Yoksa mekanik pompa yeterlimi?
Cevaplar için Teşekkürler
-
1 Haziran 2006: 21:41 #9769transamumutKatılımcı
(mekanik)–WEIAND–Action +plus- 90 yada 100 dolar civarı olması lazım.Zaten bu marka çok kaliteli manifold filan üretiyor yani buna bi göz at derim.
-
1 Haziran 2006: 21:45 #9770AngelusKatılımcı
Edelbrock victor derim başka bir şey demem.
-
1 Haziran 2006: 21:56 #9771AYBARSKatılımcı
Ben Gm derim.
Bu arada Angelus özel mesajlarına bir bak. 🙄
Aybars -
1 Haziran 2006: 22:02 #9772acmecamaroKatılımcı
muhum olan islevi
weiand, flowkooler, eddy iyi markalardir, summit de alabilirsin… -
1 Haziran 2006: 22:04 #9773gtagucuKatılımcı
Angelus sende Edelbrock’mu var? Varsa taktığında sıcaklıkta bir düşüş hissettin mi?
-
1 Haziran 2006: 22:07 #9774gtagucuKatılımcıtransamumut wrote:(mekanik)–WEIAND–Action +plus- 90 yada 100 dolar civarı olması lazım.Zaten bu marka çok kaliteli manifold filan üretiyor yani buna bi göz at derim.
Buna baktımda Weiland’ın serpentine belt sistemler için ürettiği pompası gözükmüyor summit’te benim arabama uyanı yok yani.
-
1 Haziran 2006: 22:26 #9775AngelusKatılımcıAYBARS wrote:Ben Gm derim.
AybarsGelen gidem mesaj yok Aybars. Tekrar gönderirmisin?
Edelbrock su pompası yok bende ama takmayı düşünüyorum bu arada bunları yaptırmadan önce radyötörünü bir bakıma al tıkanma falan varsa açtır. Hafta sonu bende orta paneli yeniletip yeni hazırladığım alüminyum fan sistemini takacağım birde şanzıman ve yağ için radyotör ekletip sonrada su pompasını değiştirmeyi düşünüyorum..
Bu arada aldığın sis farlarını taktınmı nasıl oldu?
-
1 Haziran 2006: 22:37 #9776acmecamaroKatılımcı
bu arada serpentin icin “counterclockwise” su ponmpasi almalisin…summitte rotation lari kontrol ederek bulabilirsin…
-
1 Haziran 2006: 23:02 #9777AYBARSKatılımcıAngelus wrote:AYBARS wrote:Ben Gm derim.
Edelbrock su pompası yok bende ama takmayı düşünüyorum bu arada bunları yaptırmadan önce radyötörünü bir bakıma al tıkanma falan varsa açtır. Hafta sonu bende orta paneli yeniletip yeni hazırladığım alüminyum fan sistemini takacağım birde şanzıman ve yağ için radyotör ekletip sonrada su pompasını değiştirmeyi düşünüyorum..
Yahu şu senin gönderdiğin son mesajı bir daha gönderirsen tekrar cevap yazayım.Temizlik yaptığım için senin son mesajıda uçurdum. 🙄
-
2 Haziran 2006: 00:48 #9778gtagucuKatılımcıAngelus wrote:AYBARS wrote:Ben Gm derim.
Radyatörün önceden bakımını yaptırmıştım bir tıkanıklık yok ama radyatörde bayağı yamuk durumda bütçeyi ayarlayınca onuda değiştirecem. Benim arabanın orjinalinde çift plastik fan var. Ben ekstradan summit şanzıman soğutucusu taktırmıştım.
Acmecamaro alacağım edelbrock pompa counterclockwise verdiğim linkte ayrıntıları yazıyor.
Sis farlarını taktırdım şöyle 2 resim göndereyim ;
Tüm cevaplar için Teşekkürler
-
2 Haziran 2006: 01:02 #9779AngelusKatılımcı
Mükemmel olmuş bende düşünüyorum söle bişi önlere plaka yanlarına
-
2 Haziran 2006: 01:16 #9780XLR-VKatılımcı
Cok guzel olmus
Hem gorunus hem emniye bakimindan iyi bu arada Xenon falan da dusunuyor musun ?
Bazi caponcu tayfalari taktiriyor ama onlarinki cogunlukla gosteris icin ama bence hem emniyetli bir surus hemde teknoloji itibaryle cok guzel olur -
2 Haziran 2006: 01:28 #9781AngelusKatılımcı
Alta neon olmazsa olmaz parlement mavisi..
-
2 Haziran 2006: 01:39 #9782XLR-VKatılımcı
Hatta egzosdan alev cikaran bir kit bile taktirmislar Trans Am da ama ben acikcasi bu tip seyleri pek sevmiyorum veya soyle diyim ben asla ne marka olursa olsun oyle sova yonelik seyleri sevmiyorum bir tek sey haric .Ama tabii zevk meselesi onada saygi duyarim
-
2 Haziran 2006: 02:41 #9783gtagucuKatılımcıXLR-V wrote:Cok guzel olmus
Hem gorunus hem emniye bakimindan iyi bu arada Xenon falan da dusunuyor musun ?
Bazi caponcu tayfalari taktiriyor ama onlarinki cogunlukla gosteris icin ama bence hem emniyetli bir surus hemde teknoloji itibaryle cok guzel olurBütçeyi ayarladım mı xenon’da düşünüyorum ama o biraz uzun vadelik iş. Şu an üzerinde Osram silverstar farlar var + sislerde güçlü ampüllü, hafif beyazımsı ışık veriyorlar.
Angelus resimdeki ön tampon iroc-z tamponu mu? Senin arabanda sis yok mu şu an? Arabanın bir resmini göndersene.
-
2 Haziran 2006: 02:56 #9784AngelusKatılımcı
Şu an sis yok arabada.. benim araba iroc-z değil kırmızı bir iroc z vardı yanına almayı düşündüğüm kaçırdım onu gitti yok pahasına .. Resimleri upload ederim bir ara.
-
2 Haziran 2006: 02:56 #9785XLR-VKatılımcı
Kolay gelsin ,evet sis farlari dikkatimi cekti oldukca guclu bravo cok iyi secim yapmissin
-
2 Haziran 2006: 03:20 #9786AngelusKatılımcı
Upload Error: Could not upload Attachment to ./uploads/forums/camaro.jpg.
hata veriyor 2 resim buldum 70 k dusurdum falkat yukaridaki hatayi veriyor.
-
2 Haziran 2006: 12:08 #9787gtagucuKatılımcıAngelus wrote:Upload Error: Could not upload Attachment to ./uploads/forums/camaro.jpg.
hata veriyor 2 resim buldum 70 k dusurdum falkat yukaridaki hatayi veriyor.
http://www.imageshack.us ‘a gir oraya upload et boyut önemli değil sonra orda direct link kısmını kopyala buraya [img]resim linki[/img] şeklinde yapıştır.
-
2 Haziran 2006: 15:23 #9788piyuAnahtar yönetici
hakan tekrar denermisin?
cözüldü sanırım…
-
2 Haziran 2006: 16:15 #9789AngelusKatılımcı
Bu geçen sene ilk aldıgim gunlerdeki resmi.. Kardeş kardes yatiyolar Aksam evden yeni resmi gonderirim baya degisti araba.
-
2 Haziran 2006: 17:43 #9790Mustafa YÜKSELKatılımcı
çok hoş arabalar birini bana hediye edermisin
-
2 Haziran 2006: 22:54 #9791AngelusKatılımcı
Şimdiki hali
-
3 Haziran 2006: 00:44 #9792Tümer ARCANKatılımcı
allah sahibine bağışlasın. maşşallah baba. nurtopu gibiymiş. çok hoş.
özellikle siyah renk olması ayrı bi avantaj banada banada banada 😥 😥
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.