Ana Sayfa Forumlar Teknik Motor (Engine) PONTIAC 350'Sı HAKKINDA BıLGı

12 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      roadrunner
      Katılımcı

arkadaşŸlar selam,
      70li yıllar 350 v8 pontiac motorları hakkında neler söylersiniz?
      nasıldırlar? karakteristik avantaj-dezavantajları nelerdir???

transamumut
      Katılımcı

Dostum bende pontiac 350 kulaniyorum arabamda ama benimki modifiyeli ama şŸunu diyebilirimki pontiac 350 bence çok güzel bi makina standart binim için ama modifiye dersen 400 derim.çünkü pontiac 350 de sıkışŸtırma yakalaman çok zor oluyo.Benzin tüketimin az yolda kalma derdin yok.ya sorun yok işŸte standart bi pontiac 350 de bas marşŸa yürü da ötesi yok.

Pontiac301
      Katılımcı

Novaya 350 pontiac koymayı düşŸünmüyosun umarım:)…Ayrıca 73 ve öncesi makinlar 74 sonrasından daha kuvvetli…ama şŸu bir gerçekki 400 kadar popüler değŸil…birde parça sorunu var pontiac makinların da….

roadrunner wrote:
      arkadaşŸlar selam,
      70li yıllar 350 v8 pontiac motorları hakkında neler söylersiniz?
      nasıldrlar? karakteristik avantaj-dezavantajları nelerdir???
      roadrunner
      Katılımcı

can alıcı yerden vurdun… elimde var bir 350, ne dersin??? Olmaz mı yani

transamumut
      Katılımcı

olur olmasına parayı pastırırsın sıkışŸtırma için özel tepeli piston döktürürsün amerikada.bide 70 modelle 67 li seneler arası pontiac 2.77 ve 1.66 valveli 72cc yanma odalı kapak bulursan o makina yürür tabi bundan sonra işŸ üst kompinasyona gelir yani monifold seçimin egzantirik ateşŸlemen filan filan ya bu işŸler boktan işŸler ya girme bırak ya ufak çıtır yap arabanı gez toz ya.

transamumut
      Katılımcı

Ama şŸunuda diyim mehmet doğŸru diyor pontiac ta en popüler makina 400 bu motorun pistonu var amerikada krankı var kolları var stroker kiti bile var yeterki paran olsun pontiac yürütecem diyosan makina 400 olacak cebindede paran olacak ondan sonra ok derim herşŸeye 350 yi konuşŸmak boşŸ yürümez yürümezzzz.

Pontiac301
      Katılımcı

Şanzımanın uyum sağŸlamaz…. araban buıck veya oldsmobile olsaydı cuk diye otururdu..Ama asla 350 chevroletden şŸaşŸma..bide üzerindeki 250 nin kıymetini bil daha bu hafta ankaradaydım novayla kulaklarını çınlattım… 800 km de 145 milyon gaz yaktım hehehe…sakın 6 silindirden şŸaşŸma…

roadrunner wrote:
      can alıcı yerden vurdun… elimde var bir 350, ne dersin??? Olmaz mı yani
      roadrunner
      Katılımcı

Şanzıman hadisesini biliyorum.motor+şŸanzımanla beraber buldum zaten, benim 250yi+şŸ350yi bir kenara koyacağŸım. Abi bıktım 6 silindirden, bu aşŸkın ızdırabı buraya kadar dedirtti bana. Arabaya indirme veya tadilat problemim yok , rahatça hallederim. Kısaca bir v8 indireceğŸim. Tamam chevy 350 si gibi olmayacak ama çok mu mantık dışŸı???

roadrunner
      Katılımcı

Bu arada motor LeMans’tan çıkma. 77 model sanırım. Ama çok sağŸlıklı bir motor.

Pontiac301
      Katılımcı

Dertsiz başŸına dert alıcaksın…ıkinci olarakta performansın değŸişŸmiycek….Cebinden çıkıcak paraya yazık….

transamumut
      Katılımcı

ya illa 8 diyosan tak bence bi sorun olmaz standart binmede performanssa gelince arada deyişŸiklik olacak tabi ama pontiac 350 ye standart alt devirlerde gazlamak için koyacaksın öle modifiyeye filan girme.bu arada yakışŸ bakımındanda chevy 350 ile aynı yakar fazla fark yaratmaz standartta.zaten takıcağŸın makina 150 hp ile 175 hp arası güc ler arasındadır. ya tak düşŸünme.arti şŸ350+350 cid engine uyum içinde birbirini götürür.şŸunuda iletiyim eyer bi amerikanin varsa amerikanin zevkini 8 ile çıkar gerisi hikaye.AMA BU BENıM DǜŞÇœNCEM. 400 makina varmi şŸöle bildiğŸiniz 400 yada 455.

roadrunner
      Katılımcı

ArkadaşŸlar teşŸekkür ederim.
      Bu arada 400 veya 455 makina olup-olmadığŸına bakarım Ankarada. Sanırım bu işŸe gireceğŸim. Sonuçlardan haberdar ederim ve sizlerden yine akıl danışŸırım. GörüşŸmek üzere…

spectro
      Katılımcı

8 olsun çamurdan olsun kardeşŸim her halükarda 6’dan iyidir. 350′ varsa elinde yeter Allah işŸini rast getirsin

12 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version