- Bu konu 17 yanıt içerir, 9 izleyen vardır ve en son 17 yıl 9 ay önce
ponti_mania tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
21 Eylül 2006: 17:15 #726
mustangbahadirKatılımcıher ebatta amerikan desenli şisrtler, istanbul yakası içindeyseniz adresinize kadarda getirip teslim ederim. fiyat 20 YTL. 0532 303 41 44 vidasbahadir@hotmail.com daha degısık modellerde mevcut..
-
21 Eylül 2006: 19:47 #11125
the_judgeKatılımcıoh oh ellerinize saglık ya bu tshirtlerin baskısı ve kendisi kalitelimi XL veya L varsa almayı düşünebilirim
-
21 Eylül 2006: 23:10 #11126
mustangbahadirKatılımcıbaskısı kalıtelı yıkanıp ustunden utu yapılabılır kesınlıkle cıkmaz diledıgınız beden bulunur , istanbuldaysanız ayagınıza kadar teslım edebılırım
-
22 Eylül 2006: 12:03 #11127
piyuAnahtar yöneticiSelam,
Çrünlerle ilgili birkaç eleştirim var onun dışında gayret ve çaba için (bir amerikancı olarak) teşekkür ederim.
2.fotoda bulunan chevrolet belair güzel fakat hemen üstünde “piss chevy” Chevrolet amblemine işeyen çocuk var…. bu ford severler tarafından chevrolet ile rekabet yüzünden kullanılan espirili bir anlatım… aynısını chevrolet’ciler “piss ford” olarak kullanır… onun piss ford olması lazımdı…
birde bu tip tshirt’ler cok zor satılıyor… benim tshirt denememde sonuc cok basarılı olmamasına ragmen onceden alırım ne oldugu onemli degil diyenlerin hicbiri almadı… 50 adet yaptırdım… 20’sini yarısa katılanlara ucretsiz verdim… muhtemelen 10-12 adet satıldı kalanları da tanıdıklara hatıra amaçlı verdim… açıkçası elimde patladı… umarım cok az adette yaptırmıssındır…
-
22 Eylül 2006: 20:40 #11128
mustangbahadirKatılımcıkanka ben hem amerıkancı hem motorcuyum , ben motorculara hıtaben yaptırıp satıyorum yanındada neden amerıkan yapmayım dedım, elımde sayılı mıktarda var ama yarısından cogunu elden dagıttım zaten, umarım dıgerlerınıde sıtedekı arkadaslarla paylasabılrıım, elımde az kaldıgından fıyattada ufak bır ındırım yapabılırım;) elestırın ıcın tesekkur ederım,
-
25 Eylül 2006: 19:12 #11129
mustangbahadirKatılımcıguncel
-
26 Eylül 2006: 10:49 #11130
Mustafa YÜKSELKatılımcıben alırım dedim ve aldım piyu :S kırıldım şimdi
mustangbahadir daha bi muscle bassaydın sanki daha iyi olurdu
-
26 Eylül 2006: 18:52 #11131
mustangbahadirKatılımcıTemPest wrote:ben alırım dedim ve aldım piyu :S kırıldım şimdimustangbahadir daha bi muscle bassaydın sanki daha iyi olurdu
eger ıstedıgın bır resım varsa vidasbahadir@hotmail.com msnden yolla sana onu tısort yaparım kanka
-
26 Eylül 2006: 23:19 #11132
piyuAnahtar yöneticiTemPest wrote:ben alırım dedim ve aldım piyu :S kırıldım şimdimustangbahadir daha bi muscle bassaydın sanki daha iyi olurdu
hickimse almadı demedim… ayıp ettin… 10-12 alan oldu dedim… mesela 1 kişi izmir’den ve 1 kisi ankara’dan var…sagolsun onlarda destek olmustu…
-
27 Eylül 2006: 10:26 #11133
Mustafa YÜKSELKatılımcıankaradaki benim sanırım
piyu ben şey için şeetmiştim alırım diyenlerin hiçbiri almadı dedin ya ondan :Sben bu siteyi çok seviyorum ya herkes kardeş gibi…
bahadır aklımda resim var ama malum önümüz kış bunu uzun kollu bişeye basabilirmiyiz? birde siyaha basabilirmiyiz?
-
27 Eylül 2006: 15:23 #11134
piyuAnahtar yöneticiTempest Bahadır’ın yaptıgı bu kadar kolay olduguna gore transfer baskıdır demek… siyah’ta koseleri cok belli olur muhtemelen…
ama kendi acıklasın tabiki 😉
-
28 Eylül 2006: 10:28 #11135
Mustafa YÜKSELKatılımcıhmmm açıklama iyi olur
-
28 Eylül 2006: 14:28 #11136
ebrar36Katılımcıben 55 den istiyorum
beden xl tabiiki -
17 Ocak 2007: 16:59 #11137
exonotzorKatılımcıpiyu nun yaptıgı tshirtlerden bende war
ilerde milyon dolara satacam -
17 Ocak 2007: 21:39 #11138
marety34Katılımcıarkadasın yaptıgı t shırtler pamuklu kumasa transfer baskıdır.belkı guzel kalıtelı makınesı olan bı baskı atolyesınde belkı de kendı evınde utuyle yapmıs olabılır.ama sonucta burdan bakıldıgında transfer baskı oldugu goruluyor.ayrıca sıyah tshırte baskı bıraz daha zor ve malıyetlıdır.cunku renklerı yutar tam olarak cıkaramaz.bu yuzden once altına flash denılen bır ıslem yapılır,sonra beklenır,kurutulur,belkı kımyasal ıslemlerden gecer ve esas ıstenılen baskı bu asamalardan sonra flash uzerıne basılır.kısaca ugrastırır.arkadasın yaptıgı kısayol.herkes yapabılır..
-
17 Ocak 2007: 21:41 #11139
marety34Katılımcıarkadasın yaptıgı t shırtler pamuklu kumasa transfer baskıdır.belkı guzel kalıtelı makınesı olan bı baskı atolyesınde belkı de kendı evınde utuyle yapmıs olabılır.ama sonucta burdan bakıldıgında transfer baskı oldugu goruluyor.ayrıca sıyah tshırte baskı bıraz daha zor ve malıyetlıdır.cunku renklerı yutar tam olarak cıkaramaz.bu yuzden once altına flash denılen bır ıslem yapılır,sonra beklenır,kurutulur,belkı kımyasal ıslemlerden gecer ve esas ıstenılen baskı bu asamalardan sonra flash uzerıne basılır.kısaca ugrastırır.arkadasın yaptıgı kısayol.herkes yapabılır..
-
18 Ocak 2007: 03:29 #11140
CcRiderKatılımcımarety34 wrote:arkadasın yaptıgı t shırtler pamuklu kumasa transfer baskıdır.belkı guzel kalıtelı makınesı olan bı baskı atolyesınde belkı de kendı evınde utuyle yapmıs olabılır.ama sonucta burdan bakıldıgında transfer baskı oldugu goruluyor.ayrıca sıyah tshırte baskı bıraz daha zor ve malıyetlıdır.cunku renklerı yutar tam olarak cıkaramaz.bu yuzden once altına flash denılen bır ıslem yapılır,sonra beklenır,kurutulur,belkı kımyasal ıslemlerden gecer ve esas ıstenılen baskı bu asamalardan sonra flash uzerıne basılır.kısaca ugrastırır.arkadasın yaptıgı kısayol.herkes yapabılır..baskıcı olmakta zor iş.dogru söylüyo bunların basidi eskiden çipslerde çıkardı ütüyle yapıştrrdk.buda ondan we ömrü çok kısa 2 3 yıkamada çıkar büyük ihtimal
-
19 Ocak 2007: 22:59 #11141
ponti_maniaKatılımcıbu işlee kim uğraşıosaaa ben talibim almayaa msn den görüşebilirizz:
a.guneyiz@hotmail.com
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.