- Bu konu 13 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 18 yıl 8 ay önce firrebird tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
27 Ocak 2006: 04:10 #459piyuAnahtar yönetici
Arkadaşlar biraz geç olsa da Muscle Cars 2006 Takvimi hazır. Talep kaç adet gelir bilemediğimden kısıtlı sayıda hazırladım. Tüm detaylar bu sayfadadır. Takvim yan a4 boyutlarında (dosya kagıdı tabir edilen boyuttur). Kullanılan malzeme 200gr’lık özel kağıt ve baskıda ozalitçilerde kullanılan büyük printer’lardır. Baskı, foto kalitesi gerçekten üst seviyededir. Her aya ait fotoda bulunan Amerikan ile ilgili bilgiler bulunmaktadır. Aylar arka arkaya sayfalarda olduğundan toplam 8 sayfa bulunmaktadır. Çst bölüm spirallenmiş durumda, takvim plasik kabı içerisindedir. Takvimin içinde hangi fotolar ve aylar var merak ediyorsanız kapak sayfasında kucuk fotoları bulunuyor.Takvimin fiyatı 12ytl’dir. (Beraberinde alacağınız ilk dvd 8ytl’dir)
Takvim 10usd (Kredi kartı ile almak isterseniz ise 10usd’dir fiyat. Solda bulunan linke tıkladıgınızda açılan sayfaya ingilizce bilmesenizde doldurabileceğiniz bilgileri girersiniz.) Sonra admin@amerikanaraba.com adresine mail gönderir ve adres bilgilerini iletirseniz adresinize kargo ile gonderebilirim. Kargo ücreti 3ytl’yi geçmeyecek(muhtemelen) şekilde karşı ödemeli gönderilecektir.
Takvim’i şuanda görerek ıstanbul Anadolu Yakasında CersanAyna’dan alabilirsiniz.(Göztepe Soyak sitesinin karşı tarafında ve çok yakındır. h.içi 09:00-17:00 ctesi 09:00-13:00) Firma sahibi Tuncer abi sağolsun bize böyle bir kıyak geçiyor, bu satışta kar amacı olmadığından, lütfen gittiğinizde pazarlık filan gibi komik şeyler yapmayın. Çok adetli almak ya da çevresindekileri adetli dağıtmak isteyen varsa mail ile irtibata geçersek adetli üretim konuşabiliriz. Bunlara ek olarak gerçekten ödeme imkanı olmayan varsa bana mail atarsa ben ücretsiz gönderirim.
Diğer bir konu ise Posterler. Cuma sabah itibari ile gene aynı yerden (CersanAyna) alabileceğiniz posterlerim var. Bu posterlerde özel parlak kuşe kağıda (poster kalitesinde fakat ince) basıldı. Baskı ve foto kalitesi üst seviyededir. Tüm posterler takvimler gibi naylon paketlerindedir. Posterler birçok yere asılabilir veya çerçeveletilebilir. Fiyatları şu şekildedir. Posterlerin 1 adetinin fiyatıdır. A3 (29cmx42cm)=2ytl
A4 (21x29cm)=1ytl
A5 (21×14,5cm)=50kuruş Posterlerden yaklaşık 30 farklı çeşitten 3 farklı boyut ve 2şer kopya var. Yani geç kalırsanız birşey kalmamış olabilir.(Arkadaşlar lütfen mesaj bombardımanı olmasın, bana admin@amerikanaraba.com adresinden tüm soruları sorabilirsiniz)
takvimi alan ya da gorenler buraya yorum yazabilir…
-
28 Ocak 2006: 03:03 #7428piyuAnahtar yönetici
öhö öhö beğendiniz mi arkadaşlar?
-
28 Ocak 2006: 04:49 #7429AnonimZiyaretçi
Güzel olmuş da avrupa yakasınada(sarıyer vs yakınlarına) bir yerlere elden satın alımacak biryer olsa çok iyi olur satışlar 2 ye katla 2 yaka 2 kat satış hahahaa
-
28 Ocak 2006: 14:53 #7430illetyusKatılımcı
Ben siparislerimi biraz once gectim sana….. 😆
-
28 Ocak 2006: 15:31 #7431piyuAnahtar yöneticiEleanor68 wrote:Güzel olmuş da avrupa yakasınada(sarıyer vs yakınlarına) bir yerlere elden satın alımacak biryer olsa çok iyi olur satışlar 2 ye katla 2 yaka 2 kat satış hahahaa
kargo 2-3ytl tutuyor… yani evine teslim 15ytl… sana yakın olsa evden cık git al filan benzer bisi olur… bence kargo iyi fikir… ama sen bilirsin tabiki… teklif var ısrar yok
-
28 Ocak 2006: 17:04 #7432AnonimZiyaretçi
parasında değilim ben hahaha benim kredi kartım yok
-
29 Ocak 2006: 03:26 #7433facelessKatılımcıEleanor68 wrote:Güzel olmuş da avrupa yakasınada(sarıyer vs yakınlarına) bir yerlere elden satın alımacak biryer olsa çok iyi olur satışlar 2 ye katla 2 yaka 2 kat satış hahahaa
ben bugunlerde istinyeye gidicem ben alıyorum tamam dıyorsan yanımda getıreyım hı bu arada tlf. numaram degıstı ozelden mesaj atarım bana ona gore cevap verırsın…
-
29 Ocak 2006: 03:57 #7434AnonimZiyaretçifaceless wrote:Eleanor68 wrote:Güzel olmuş da avrupa yakasınada(sarıyer vs yakınlarına) bir yerlere elden satın alımacak biryer olsa çok iyi olur satışlar 2 ye katla 2 yaka 2 kat satış hahahaa
ben bugunlerde istinyeye gidicem ben alıyorum tamam dıyorsan yanımda getıreyım hı bu arada tlf. numaram degıstı ozelden mesaj atarım bana ona gore cevap verırsın…
VAy burak abim nerelerdesin yaw tamam abi sen geitreceksen istinyeye aldım gitti
-
31 Ocak 2006: 23:25 #7435Chevy_Killer_89Katılımcı
Bugün takvim ve poster aldım,
Sahsen ben gercekten cok begendim, cok emek harcanmıs ve karsılıgı bir o kadarda alınmıs…cok hosuma gitti…
Bu arada posterler de süper olmus, cok cesit yapmıssın secerken cok zorlandım yaww .Ne zamandır o sekilde poster arıyordum…Eline saglık abi…(Posterleri cerceveleyip asacam )
1 Şubat 2006: 03:10 #7436piyuAnahtar yönetici
begendigine sevindim….
arastırmalarım suruyor… hangisi daha cok tutulursa onlarda artıs olacak… posterleri aramaya devam ediyorum… naylon ambalajları da işlevsel degil mi? eve tertemiz getirmissindir diye dusunuyorum…
-
1 Şubat 2006: 03:42 #7437Chevy_Killer_89Katılımcı
Evet evet bak onları unuttum demeyi…onuda dusunmen cok iyi olmus…acıkcası cok işe yaradı yaramısta tertemiz muhafaza ediliyor onun sayesinde…
3 Mart 2006: 01:51 #7438firrebirdKatılımcıpiyu wrote:öhö öhö beğendiniz mi arkadaşlar?
piyu slm,
üzerinden 1 ay gibi bi zaman geçmiş ama, bahsi geçen takvimden ve posterlerden cersan ayna’da bulabilir miyiz halen aceba..??
bulamazsak nası yardımcı olabilirsin..?? şimdiden eyyvalla 😉 -
3 Mart 2006: 02:33 #7439piyuAnahtar yönetici
suanda gidip temin edebilirsin, (özellikle gitmeni isterim enfes posterler var)
-
3 Mart 2006: 02:54 #7440firrebirdKatılımcı
tamamdır üstad saolasın, gidip bi deşelim bakalım neler kalmış bize yarın öğleden önce ordayım işalla..
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.