- Bu konu 34 yanıt içerir, 12 izleyen vardır ve en son 18 yıl 5 ay önce piyu tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
13 Ocak 2006: 20:22 #448piyuAnahtar yönetici
Arkadaslar cok gec olmadan su onumuzdeki 1-2 hafta icerisinde (karar verdigimde tabiki) takvim hazırlamayı dusunuyorum.
Hatta hazırlamaya basladım bile…
Konu şu, bunun fiyatı belli degil ama amacım kar degil… maliyet fiyatının biraz ustune satıcam… sizde hem siteye destek hemde evinizde Amerikanlarla ilgili birseyler bulunsun isterseniz alırsınız.
A4 (halk arasında tabirle dosya kagıdı) boyutları ve a4’un yarısı boyutlarında olacak (henuz hangisi olmalı karar veremedim, a4’te fotolar daha belirgin olacak ama buyuk oldugundan maliyet daha fazla olacak… digeride tam ters tabi…maliyeti dusuk ama fotolar biraz daha kucuk
12 ay icin ayrı sayfalar olacakki foto degissin…
fotolar icin bendeki en kaliteli fotoları ve 12 ayrı marka modeli takvime eklemeyi dusunuyorum… (corvette camaro mustang gto charger challenger gtx cobra barracuda firebird roadrunner..)
fiyatı tahmin edemiyorum cunku guzel bir kagıda iyi bir is olsun istiyorum… ama mesela soyle diyim a4 oldugunda fiyat 20ytl olmayacak…. maliyet boyle bisi cıkacaksa hic girmeyecegim bu ise… ama tahminim daha asagılarda bitecektir…
simdi boyle bir takvimden kim hemen alırım der (cengaverlik yapmayın sonra almayanları desifre ederim ) gercekten alacaklar ben istiyorum desin… sehirdısı olanları da 2-3ytl kargo bedeli ile gonderirim…
(alacaklar alırım desin yorumu olanlar ise once alıp-almayacagını soylesin)
(ek not: belki bir sponsor denemesi ile cok daha ucuza maledip size de cok daha ucuza verebilirim)
-
13 Ocak 2006: 20:28 #7179gtagucuKatılımcı
Şahsen almayı pek düşünmem çünkü masaüstü takvim benim için pek verimli değil tarih bakmak istediğimde saatimden,cep telefonumdan,bilgisayarımdan rahatça bakabiliyorum. Masaüstümde yer işgalinden başka işe yaramaz.
Mesela hani ille birşeyler olacaksa şöyle poster kitabı şeklinde içinde büyük boy 10-15 poster bulunan kitapçık türü bir şekil olsa alırdım.
-
13 Ocak 2006: 22:08 #7180DiamonDKatılımcı
Ben kesin alırım çok hoş olur wlla
-
13 Ocak 2006: 22:21 #7181piyuAnahtar yönetici
ozgur boyutlar masaustu gibi degil… masaustu daha kucuk olur… bu a4 gibi olunca… hani duvara asmalık filan tarzında…
tahmini bir ornek ekliyorum…(tip olarak sadece)
gunlere not eklenebilecek sekilde… sadece tarih gormek icin degil…
-
14 Ocak 2006: 02:15 #7182AngelusKatılımcı
hacım o arabaların yanına şöyle uzun bacaklı 3-5 balıkçıl kuşu koysan çok güzel olur 3-5 tane alırım o takvimden
-
14 Ocak 2006: 04:57 #7183roadrunnerKatılımcı
Abi site logolu falan çok güzel olur. Ben destekçiyim. A4 ebadı iyi bence. Alırım.
-
14 Ocak 2006: 07:58 #7184illetyusKatılımcı
ALIRIM…..!
SOOLE BUYUKLERINDEN 2 ADET RICA EDIIM, PAKET OLSUN LUTFEN….. 😆
-
14 Ocak 2006: 18:39 #7185piyuAnahtar yönetici
yaklasık 4-5 siparis geldi…sanırım daha da gelecek… ugrasmam bana buyuk zaman kaybı ama denemis olmak ve onumzdeki seneye hazırlık acısından deniycem… belki de seneye farklı marka ve modeller icin takvimler hazırlayabilirim… gormek lazım (goruslerinizi gene de yazın arkadaslar)
-
14 Ocak 2006: 18:51 #7186XLR-VKatılımcı
Aslinda benim tam aradigim bir Cadillac takvimi oyle bir sey mumkun olsa alirdim .
Bu arada bence de A4 en ideal olani cunku takvim kadar resimlerin de guzelligi on planda olmali -
15 Ocak 2006: 06:45 #7187piyuAnahtar yönetici
o da olur neden olmasın… bana fazladan is olur sadece ama sadece musteri sensen zamanım bosa gitmis olur…
aklımdaki bir sablon hazırlayıp ustunde farklı fotolar ile kombinasyonlar yapmak… bu gece biraz deniycem sablonu oturtabilirsem alternatifleri denerim…
her marka icin ayrı takvimler, ve hatta her model icinde ayrı takvimler olabilir…. ama bana cok zamana malolur… 1-2 deneme sonrası durum ortaya cıkar… belkide 5 siparis gelen takvimden uretir sonra yeni siparisi ortaya cıkarırız…
-
15 Ocak 2006: 07:08 #7188piyuAnahtar yönetici
ALTERNATıF TAKVıM…
Arkadaşlar biraz evvel aklıma bir alternatif geldi… hem buyuk hem cesitli hemde takvim…
a3= a4+a4 yani 30cm x 42cm’dir… güzel ölçü hiçte ufak değil….
bu ölçüye sadece tek resim ve tüm yıla ait takvim yapabilirim… böylece sabit olur…eve asacaklar icin guzel fakat isyerinde filan buyuk olur gibi… ayrıca her ay baska foto yok…sadece tek foto…
mesela 10 fotodan 2ser adet yapabilirim… boylece isteyen istedigini alır… ama kargo yapmak icin katlamak gerekecek… istanbul-anadolu yakasında elden alırım diyenler varsa olabilir… farklı avantaj ve dezavantajları var… mesela fiyat parlak kagıtta 1,5-2tl filan olur karton gibi biside tas catlasa 3ytl olur…(yada 2ytl’ yi gecmez)
neyse bunu da bir dusunun…. hatta isin cılkını cıkartayım… kendi arabanızın filan güzel fotosu varsa onu da basabiliriz… tabi ya adet cok olacak ya da ilk gittigimde yaptırabilirim gibi(yani acele olmaz)
-
15 Ocak 2006: 18:02 #7189XLR-VKatılımcı
Valla piyu sana cok zahmet olacak ama sanirim sonunda sayende cok guzel bir eser ortaya cikacak gibi gorunuyor .
Ben bir kac arkadasla konusup,ikna etmeye calisayim -
15 Ocak 2006: 23:16 #7190piyuAnahtar yönetici
Ben kararı verdim ve enfes olacağını düşündüğüm takvime baslıyorum… sanırım ilk ornek 1 saat icerisinde hazır olur… enfes fikirlerim var….
ilk takvimin konusu muscle car olacak….
hazırlayınca ornek olması acısından gondericem takip edin
-
15 Ocak 2006: 23:51 #7191Tümer ARCANKatılımcı
ben kesin alırım. duvarımda amerikanla ilgili olcak hiçbişeye hayır diyemem.güzel olur.
-
16 Ocak 2006: 03:57 #7192piyuAnahtar yönetici
arkadaslar ben grafiker olmadıgımdan cok zamanımı alıyor ama neredeyse anahatları bitti… simdi ince ayrıntılarda (ki olmassa olmaz )
ugrasıcam… hedef tumunun haftasonu hazır olması….bu asamadan sonra farklı takvimleri de üretebilirim tabiki…
size basit ornek veriyim…remzi kitapevinde kopek-kedi fotoları olan takvimler 30ytl’ye satılıyor…
begenen begenmeyenler…yorum alayım…
-
16 Ocak 2006: 03:58 #7193piyuAnahtar yönetici
alttaki tarihler 2cmx2cm yani not yazacak yer yok gibi gozukuyor ama ustune not yazılmasını planladım… istemeyende not yazmaz…yani istediginiz gibi kullanırsınız… boyutlar dedigim gibi a4….
-
16 Ocak 2006: 04:36 #7194XLR-VKatılımcı
Ben begendim en azindan bekledigimden daya iyi bir de grafiker falan olsan kimbilir ne dizaynalar yapardiniz
-
17 Ocak 2006: 03:32 #7195piyuAnahtar yönetici
ve diğer aylar…
-
17 Ocak 2006: 03:40 #7196piyuAnahtar yönetici
Ve buna ek olarak a5-a4 ve a3 boyutlarında parlak kuşe kağıda çıktılarını da alıcam… ben evde bazı yerlerde poster gibi kullanıyorum…enfes kalitede oluyorlar…. cok ucuz fiyattan bu posterimsi seyleri de alabileceksiniz… kendime deneme yapmıstım sizler icinde bisiler hazırlıycam….. bana buyuk maddi kulfet olmadan belli bir miktar hazırlayıp CersanAyna’ya bırakıcam… bıraktıktan sonra size haber veririm… istanbul anadolu yakasında goztepe civarıdır… hem Tuncer abi ile tanısırsınız (kendisi sıkı amerikancıdır) hem muhabbet hem alısveris yaparsınız… fiyatları da a5-50kurus a-4 1ytl a3 2ytl olacak… takvim fiyatını bilmiyorum… stok filanda belli degil… dedigim gibi kafama gore… zaten detaylı anlatıcam…
-
17 Ocak 2006: 03:47 #7197piyuAnahtar yönetici
çıktı derken yanlıs anlasma olmasın oyle a4 filan degil… parlak kuşe kağıda… fotograf kagıdı gibi ama ince… kalitesi super oluyor…
-
17 Ocak 2006: 05:45 #7198illetyusKatılımcı
Kagit ve baski kalitesi olarak neyi kastettigini anliyorum….
Arada bende yaptiriyorum hosuma giden birsey oldugu zaman.Hangi ebatlarda ve kac cesit bastiriyorsan 2 ser adet reca ediim simdiden
haberin olsun…. -
17 Ocak 2006: 17:04 #7199piyuAnahtar yönetici
eyvallah…
gurcan simdi olay su… bendeki kaliteli (yani bastırdıgında guzel cıkacaklardan) cogunlugunu bastırıcam… bir para limiti koyup yettigi kadar cogaltıcam… sonra tuncer abi(cersan ayna)ye bırakıcam… ugradıgınızda hangilerini begenir ve alırsanız onları odersiniz…
-
17 Ocak 2006: 19:03 #7200illetyusKatılımcı
Tamam…….
Ben gider soole ortaya karisik bir alevli yaptiririm orda…. 😆 😆
-
18 Ocak 2006: 02:12 #7201Chevy_Killer_89Katılımcı
Bence hepsini en can alıcı Classic Muscle Car lardan yapsan cok daha guzel olacaktır…
Alternativ olarak soyle birşeyde yapabilirsin; mesela Hot-Rod+Custom car sevenler için bir takvim, Classic American sevenler için bir takvim, Muscle Car sevenler için bir takvim ya da hepsinden karısık bir takvim yapabilirsin…
Bana sorarsan Muscle Car ve Hot-Rod+Custom yaparsan ikisinden de alırım…
Ama su an hangisinden yapıyorsan yap bana da bi tane
Bu arada Dogan abi a4 e baskı matbaacılardan mı yaptırıyorsun?
18 Ocak 2006: 02:21 #7202piyuAnahtar yönetici
12 ay doldu… yukarıdakiler iste… artık uzatmamın bir anlamı yok… bir bitsinde sonra alternatifleri yetistiririm…
buradaki yazı nasıl olmus… bence is gorur ama merak ettim yorumları… -
18 Ocak 2006: 13:04 #7203emrekaanKatılımcı
yazı iyi olmuş.. bu takvimin fiyatı ne kadar ?.
-
18 Ocak 2006: 13:37 #7204LowriderKatılımcı
abi bende istiyorum da bizim butaraflarda bırakacağın bi yer var mı hep karşıdan mı temin etmek durumundayız ?
-
18 Ocak 2006: 16:21 #7205piyuAnahtar yönetici
arkadaslar plan su… ben takvimi bu haftasonuna kadar bitirebilirsem ozalitcide bastırıp orada bitiricem ve 1 tane kaca maloluyor gorucem… bu makul fiyatsa yaptırıcam… eger makul fiyat degil ucuk rakam cıkarsa o zaman daha kucuk bisi yapabilirim…
anadolu yakasında alınabilecek yeri soyledim… avrupa yakası icin bisi dusunebilirim ama zor arkadaslar… a4 zarfın kargosu 2ytl filan tutar… belki oyle yaparız… belki toptan biryere gonderirim… ya da alternatif sunarsınız beraber karar veririz… ??? simdi biryere bıraksam yer kaplar adamlara ayıp olur… o da baska bir dert… valla benim aklıma en mantıklı kargo geliyor… ben size tum urunleri detaylı yazıcam… fazla alanlara kampanya da yapıcam… hatta kargo ücretini de min. yapmak icin arastırıcam… sonra tum detayı yazarım….
-
18 Ocak 2006: 17:44 #7206illetyusKatılımcı
Dogan Avrupa yakasi icin herhangi bir dagitim noktasi dusunuyorsan (Cersan Ayna modeli) ben sana yardimci olabilirim. Saklamak ve dagitim icin, yer sorun degil….
Dagitim sekli icin sen karar ver…..
-
18 Ocak 2006: 21:50 #7207piyuAnahtar yönetici
Gurcan sana bıraksam seninde sabit (işsaatlerinde) durdugun biryer varsa ve kisilerin sana ulasması kolaysa ve seni en ufak birşekilde rahatsız etmeyecek ise isterim tabi neden olmasın ama onda da şöyle bişi var, sende hangileri duracak, kac adet bastırıcam ooooooo karısık is…
kafamda karısık zaten )) teklif icin sagol… 1.cersan 2.kargo diyelim… şimdilik
-
19 Ocak 2006: 17:41 #7208piyuAnahtar yönetici
takvim konusunda artık yorum yapmıyorum…. top sizde… satıslardan ve yorumlardan gorucez….
ilk yaptıklarımdan daha iddialı bisi yapmayı planladım ve ortaya bu cıktı…
bakalım ne diyorsunuz??? 😉
-
19 Ocak 2006: 21:30 #7209LowriderKatılımcı
yaww yaptırda alalım artık
-
19 Ocak 2006: 22:50 #7210piyuAnahtar yönetici
inanılmaz zor bişi… 6 ay biraz evvel bitti ama sanırım toplamda 15 saat filan harcadım…
mesela 1970 challenger fotosu var yanına bisiler yazmak lazım… arayıp buldum, yanlış olmasın diye tekrar kontrol et filan falan…. neyse ana tasarım bittiginden devamı nispeten daha cabuk bitecek… sanırım bu gece biter ama ne zaman bastırabilirim????
haber vericem….
-
10 Mayıs 2006: 13:08 #7211firrebirdKatılımcı
Geçen hafta nihayet Cersan Ayna’ya gittim..
Aslında niyetim daha çok film almaktı ama posterlerle takvimleri görünce direk şuurumu kaybettim, film falan aklımdan çıktı direk posterlerin içine gömüldümPosterler de takvim de çok hoş olmuş kaçırmayın derim arkadaşlar, dışarda piyasada bu tarz takvimler posterler bulunmuyo maleseff..
Ellerine, emeğine sağlık Admin’im
-
11 Mayıs 2006: 00:59 #7212piyuAnahtar yönetici
yorumların icin cok sagol…
ben titiz bir adamım…genelde iyi olsun diye cok ugrasırken fiyatı min. tutmaya calısıyorum… farkındaysan o posterleri tek tek seffaf posetlere koydum hem burusmasınlar, hem tasınma sırasında ıslanma dusme filan olunca mahvolmasın diye hem de surekli temiz duruyorlar…. bunların hepsi maliyet ama sonuca baktın mı o fotoları gidip print ettirsen o fiyata olmaz… tabi ben toptan yaptırınca avantajlı oluyor…
o posterlere ek yapmayı planlıyorum ama her yaptıgım is sonrasında “yaw bu kadar cok ugrastın ama toplamda yarısı anca satıldı, masrafını anca kurtarıyor durumunda” oluyorum… cokta hosuma gitmiyor ama maksat hizmet 😉
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.