- Bu konu 4 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 19 yıl önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
17 Ekim 2005: 22:19 #374AnonimZiyaretçi
Dün 4 yarışın dvd’sini izledim ve inanılmaz güzellikteydi doğan abi ye tekrardan teşekkür ediyorum gerçekten çok emek harcanmış işin en güzel tarafa görüntü kalitesi süper 0 kayıpla aktarılmış. Sanki o anı tekradan yaşıyorsun görüntü kalitesi iyi ,renkler daha bi canlı vs vs…
Budan sonraki yarışlar bence kesinlikle dvd de olmalı benim düşünceme kaltılamayan arkadaşlar varsa 4. yarışın dvd sini izlemaden karar vermesinler derim .Evet bu kadar alkışlama yeter gelelim kızdığım tarafaBenim arabayı niye okadar az çekmişsiniz moparı seviyorsunuz,gm ‘i seviyorsunuz peki mustang i niye sevmiyorsunuz o sizin üvey evladınız he mustang i niye hor görüyor sunuz hahah tabi bu şakayla karışık dokundurmaydı güldürme amaçlı
Arkadaşlar doğan abiyi bir kez daha tebrik ediyorum ve sizede 4. yarışın dvd sini almanızı tavsiye ediyorum aradan uzun seneler geçip terardan izlenilidiğinde gözleriniz yaşartıcak güzellik te olmuş
-
17 Ekim 2005: 23:13 #6247piyuAnahtar yönetici
Cihan sağol.
Arkadaşlar Cihan bana mailde beğendiğini yazmıştı, bende görüşlerini Forum’lara aktarmasını rica ettim. Aman yanlış anlaşmalar filan olmasın ne kadar objektif olduğumu herkes biliyor sanırım… kötüyse kötüdür
Cihan ben hem organizasyonda hem kamera’da, hem sorunları problemleri çöz filan derken kaçanlar, istediğim gibi çekilmeyenler kesin oluyor. Bundan sonrada %100 memnunum diyemiyorum… 2006’da insallah daha profesyonel bisiler yapabilirim.
Bu arada 5.yarıs dvd vcd’ye 1-2 gün içerisinde başlıyorum. Hadi bakalım hayırlısı…. ondan 1-2 hafta sonra da 3.yarışı ele alıcam… o en zoru olacak…
-
18 Ekim 2005: 07:36 #6248AnonimZiyaretçi
Ben çok beğendim güzel olmuş bence o benim mustang az görünüyor filan şakaydı yaw zaten topu topu 1 mustang vardı yarışan az gökzüküyor gibi olması normal haaha dğer yarışaların artık dvd olması şart derim ben hele o sonlara doğru resimlendirme çok süper olmuş .Ben ce abi diğer gelicek dvd lerde şöyle bir köşe yapsan ‘showtime ‘diye lastik haşllayanlar işte yanlayanları ,komik anları filan koayarsın.Doğan abi bide mağazaya daha fazla film düşünüyormusun ben bi sürü film bilyorum eğer bulamıyorum daha koyucak film diyorsan ben bi kaç tane daha film biliyorum yardımcı olurum.
-
18 Ekim 2005: 16:54 #6249piyuAnahtar yönetici
en sondaki fotolar bolumunu bende cok seviyorum…
3. ve 5.yarısı da dvd ve vcd olarak hazırlıycam zaten… kalite gittikce artmalı yerimizde saymayalım
baska film? ne var? piyasada satılanları koymak istemiyorum…o zaman kopya olayı filan ters… bunlar piyasada satılmayanlar… f&f serisini koymuyorum mesela
sen yaz ben bilip bilmediğimi, olup olmayacagını soyliyim…
-
18 Ekim 2005: 18:53 #6250AnonimZiyaretçi
Sokak yarışları ile ilgili olan fiilm de baş rolü 1970 Mustang paylaşırken diğer arabaları tepeliyor ve kötülere raconu kesiyor
Doğan abi bi kr kaç tane daha vardı bilidiğim şimdik aklıma gelmedi hatırlarsam filmleri yine yazarım bu film çok babadır 1993 yapımı sorun çıkarmaz bence
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.