Ana Sayfa › Forumlar › Üyelerimize Özel › Izmir’deki Üyelerimiz › izmirli üyelerimiz yokmu
- Bu konu 15 yanıt içerir, 8 izleyen vardır ve en son 15 yıl 10 ay önce Necip Ozbey tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
12 Şubat 2007: 16:09 #871piyuAnahtar yönetici
sevgili PıYU site için eline sağlık . bende a.a hastasıyım ve maalesef tedavisi yok bu hastalığın. Gül aynı zamanda motosiklet kullanıcısıyım ıZMıR de kendi motosiklet grubumuz var ne zaman yardıma yada bir şey hakkında bir fikre ihtiyacımız olduğunda bir birimize danışır va koşarız peki bu grup gibi neden ıZMıR A.A grubu olmasın organizasyonlar yapılmasın .. yan komşumuzda 63 model BELAıR var ondan bulaştı bu sevgi herhalde araba azur mavisi o arabayı kullandım çok güzel bir his ya şimdiden para biriktirmeye başladım arabasını bana satacak kaptırmam kimseye Gül hem motor hem araba ikisi bir arada gider inş en kısa zamanda görüşmek üzere ayrıca
yanlız ben siteye üye oldum aktivasyon meal im gelmedi
lütfen ilgilen bu konu ile. -
12 Şubat 2007: 16:32 #12190piyuAnahtar yönetici
-
12 Şubat 2007: 16:37 #12191piyuAnahtar yönetici
evet arkadaşlar işte benm amerikan arabam bu olacak inş yıllara meydan okuyor o gönlümün sultanı benim
-
12 Şubat 2007: 17:48 #12192v8ciyizKatılımcı
amerikancı olacaksın yani, tebrikler. ben de izmirdeyim, bostanlıdan. msn mi eklersen ii olur , tanışırız. mehmetzirvede@hotmail.com mehmet Şahan
-
12 Şubat 2007: 23:39 #12193marety34Katılımcı
bende izmirdenim. marety34@hotmail.com
-
13 Şubat 2007: 02:29 #12194piyuAnahtar yönetici
arkadaşlar bu mesajlarınız için tşk ederim ama bir türlü üye olamıyom kayıtlı nickim buRRka ama aktivasyon mail im gelmedi benim de msn adresim
burak89izmir@hotmail.com sitede en az 20-30 kişi misafir var hadi izmirliler çoğalalım da toplanalım ileride sizleri kendi motosiklet grubumuzla da tanıştırırım 2-4 teker olarak kaynasırız -
13 Şubat 2007: 02:34 #12195AnonimZiyaretçi
sonunda üye oldum nickim burka herkese tekrar merhaba
-
13 Şubat 2007: 03:04 #1219668CmRKatılımcı
bende izmir güzelyalı’danım ayrıca motor grubum var diyen ark bu sözüm senin için 2006 model r6’mı satıyorum (18.5YTL) mail’den ulaşabilirsin “atalayemir@gmail.com” sadece senin için değil tanıdıklarına da söylersen ÇOK sevinirim
-
13 Şubat 2007: 03:12 #12197AnonimZiyaretçi68CmR wrote:bende izmir güzelyalı’danım ayrıca motor grubum var diyen ark bu sözüm senin için 2006 model r6’mı satıyorum (18.5YTL) mail’den ulaşabilirsin “atalayemir@gmail.com”
dostum r6 beni bozar ben endurocuyum ama r6 ve 600 RR ın zevkini de bilyorum
ha bide daha gelir gelmez böyle bir cevap yazman beni kötü etkiledi
motor aleminde ticaret için motorsevdalılarını üye olarak kazıklayanları çok gördüm umarım burası da böyle değildir -
14 Şubat 2007: 23:00 #12198piyuAnahtar yönetici
burka sen simdi cok yersiz bir laf ediyorsun bilmem farkındamısın? Ne amaçları bu cumleleri kurdugunu anlamıs deılım sadece elimdeki motorsikleti satmak istiyorum ve sen aramıza yeni giren birisi olarak bazı seyleri senınle paylasmak ıstedım bu saatten sonra faydan olmasa da olur. sen yinede hersey için saol.
-
15 Şubat 2007: 03:01 #12199v8ciyizKatılımcı
bu sitede amerikanlarla ilgili tartışmalara şahit olmuştum , ama ilk defa motorlu iki genci motor için tartıştığını görüyorum , hadi hayırlısı
-
5 Mart 2007: 03:51 #12200AnonimZiyaretçi68cmr wrote:burka sen simdi cok yersiz bir laf ediyorsun bilmem farkındamısın? Ne amaçları bu cumleleri kurdugunu anlamıs deılım sadece elimdeki motorsikleti satmak istiyorum ve sen aramıza yeni giren birisi olarak bazı seyleri senınle paylasmak ıstedım bu saatten sonra faydan olmasa da olur. sen yinede hersey için saol.
dostum empati yap biraz benim açımdan düşün yeni bir ortam kimseleri tanımıyom daha önce çok şahit oldum bazı şeylere tecrübe diyebliriz biraz biraz sert gibi oldu ama kusuruma bakma 😉 😉
-
28 Aralık 2007: 22:39 #12245kenan salmanKatılımcı
BENDE ıZMıR SEFERıHıSAR SIÐACIKTAN KENAN SALMAN
MSN KENAN-SALMAN@HOTMAıL.COM AYRICA BURDA MOTEL RESTAURANT ıŞLETıYOM MOTOR GRUPLAR BURAYA ÇOK GELıR MERAKLI OLMAYA BAŞLADIM GICIR GICIR MOTORLAR ARABADAN GÇZEL -
1 Ekim 2008: 14:51 #12246Vakkas GUNESHANKatılımcı
araba güzelmiş beğendim.ben izmirde değilim am açok yakınındanım uşakta.bnim bir amerikanım yok öğrenciyim ama inşallah olacak.en yakın zamanda alacağım
-
14 Aralık 2008: 12:42 #12201barbarosKatılımcı
hailz
-
31 Aralık 2008: 10:07 #15027Necip OzbeyKatılımcı
Ben izmirliyim. Yaklasik 9 yildir is nedeniyle Antalyada, simdi de Ankaradayim ama her ay izmire gelirim. 74 model Dodge Challenger arabam da (ana sayfada resimleri olan) izmirde Alsancakta kapali bir garajda durur. Her gelisimde onu çikarir, yikatir, dolastirir sonra tekrar yerine koyarim.
Ekte son resimlerinden ikisi. Direksiyondaki oglum.
Sevgiler izmire,
Necip [file name=Dodge.zip size=96807]http://amerikanaraba.com/media/kunena/attachments/legacy/files/Dodge.zip[/file] [img size=600]http://amerikanaraba.com/media/kunena/attachments/legacy/images/Dodge_74_1.JPG[/img]
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.