Ana Sayfa › Forumlar › Üyelerimize Özel › Izmir’deki Üyelerimiz › V8 MOTOR BULUSMASI!
Arkadaslar mrb 1998 model dodge durangoya sahibim izmirde v8 motorlu araclarla bulusup pazar kahvaltisi etkiligi yapsak hic fena olmaz hos bir bulusma olucagini dusunuyorum paylasimlarinizi bekliyorum……
bende katılmak isterim bire bire tanışıp muhabbet etmenin keyfi yok hiç bir yerde kahvaltı ne zaman olacak o na göre ayarlayayım kendimi
samatli_yusuf@hotmail.com mailim
msnye ekledim bulusma olursa bana da istanbula haber verin
bulusmaya gelmek icin v8 mi lazim 6 manuel de gelebiliyomu
arkadaslar araclarimizida soylersek izmirde yeterli sayiya ulasirsak bi bulusma ayarlariz
şubat tatilinden sonra olursa daha güzel olur diye düşünüyorum ben daha rahat olur katılım artar organizasyon daha rahat yapılır
{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Gönderiminiz başarısız oldu. Sunucu, {{status_text}} ({{status_code}} kodu) ile yanıt verdi. Bu mesajı iyileştirmek için lütfen bu form işlemcisinin geliştiricisiyle iletişime geçin. Daha Fazla Bilgi{{/message}}
{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Gönderiminizin başarılı olduğu görünüyor. Sunucu TAMAM yanıtı göndermiş olsa da gönderim işlenmemiş olabilir. Bu mesajı iyileştirmek için lütfen bu form işlemcisinin geliştiricisiyle iletişime geçin. Daha Fazla Bilgi{{/message}}
Gönderiliyor…