Ana Sayfa Forumlar Istekleriniz IE 7 Beta AA da calismiyor

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      XLR-V
      Katılımcı

Internet Explorer’in en yeni versiyonunu download ettim .(IE Beta 7) .
      Tavsiye ederim cok guzel bir browser ancak bu versiyonu download ettikten sonra AA Forumlarina mesaj gonderemiyorum ve forum sayfalari net olarak goruntulenemiyor .
      Su an sitemize posta gondermek icin Opera yi download ettim .Ilginc olan baska bir konuysa AA nin ana sayfasini cok net goruntulemek mumkun IE7 ile ama mesela foto galerisi,videolar gibi kisimlar gorunmuyor .
      Ama neyseki Opera yi download ettim de problem yok su anda .Ama diger forumlari IE7 ile cok net goruntulemek mumkun .
      Her neyse ben IE kullanan arkadaslara tavsiye ederim en son versiyonu ama bu sefer de forum sayflalari ve sitenin bazi kisimlari goruntulenemiyor bunuda sizlere bildirmek istedim

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

aklıma bi tek dil kodlaması geliyo

sayfa açılmayınca sağ tıkla dil kodlamasından tr yi yeniden seç belki olur

piyu
      Anahtar yönetici

valla forum’larda sorun varsa ben kimseye önermiyorum 😉

sakın kullanmayın cok kotu bir program…

xlr-v ie7 yeni oldugundan kullandıgım dragonfly’ın yeni surumu hazırlandıgında yuklemem yeterli olacaktır :)

XLR-V
      Katılımcı

Ok, piyu simdilik IE7 yi diger internet sayfalari icin kullaniyorum ama aciklama icin tesekkurler sana zahmet olacak ama buna degecek bence.Cunku Microsoft Vista yi piyasaya surunce -XP nin halefi- ki bu Vista da IE7 yuklu olacak , yeni Vista kullanicilari boyle bir talepte bulunabilir

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.