Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Güncel olaylar › Fıkra gerçek oldu
- Bu konu 5 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son 18 yıl 2 ay önce Mustafa YÜKSEL tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
1 Eylül 2006: 01:51 #705yirmidörtKatılımcı
[img]http://www.24haber.com/?newstype=normal&newsid=7416[/img]Rizeli emekli işçi ırfan Küçükyazıcı’nın yaşadıkları Temel fıkralarını aratmayacak cinsten. ışte fıkrası yapılacak hikaye.
Küçükyazıcı sanayiden bozuk halde satın aldığı Amerikan yapımı ”Willys” marka jipi, evine kadar yol gitmediği için parçalara ayırarak teleferik yardımıyla havadan evinin önüne taşıdı. Orijinal parçalarını bularak yaklaşık bir yılda jipi tamir eden Küçükyazıcı, şimdi aracını tekrar yola çıkarmanın çaresini arıyor. Merkeze bağlı Yenigüzelköy’de oturan emekli işçi ırfan Küçükyazıcı, bir yıl kadar önce Rize Sanayi Sitesi’nde gördüğü, ancak çalışmaz durumda olan Amerikan yapımı 1953 model ”Willys” marka jipi satın aldı.
Jipi başka bir araca yükleyerek evinin 100 metre kadar yakınına götüren Küçükyazıcı, yol olmadığı için aracı burada indirdi. Eviyle yol arasında kalan arazinin sahibi olan komşusunu yol açmak için ikna edemeyen Küçükyazıcı, jipi parçalara ayırarak teleferik yardımıyla havadan evinin önünü taşıdı. Evinin önünde tekrar jipin parçalarını monte eden Küçükyazıcı, eksik parçaları da kendi imkanlarıyla yaklaşık bir yılda temin ederek, aracını çalışır duruma getirdi. Ancak komşusunu arazisinden yol geçirme konusunda yine ikna edemeyen Küçükyazıcı, şimdi jipini tekrar yola çıkarmanın çaresini arıyor.
”BıR YOLUNU BULACAÐIM”
ırfan Küçükyazıcı, jipi tamir etmek için yaklaşık bir yıldır uğraştığını ve orijinal parçalarını bularak aracı yeniden oluşturduğunu söyledi. Jipin kaportasını ise orijinaline uygun olarak kendisinin yaptığını belirten Küçükyazıcı, şunları anlattı: ”Jipin maliyeti yaklaşık 3 bin avro tuttu. ılk zamanlar aracın yola çıkarılmasını sıkıntı etmemiştim. Fakat hazır hale gelince artık bunun çarelerini aramaya başladım. Komşum yol vermediği için şu anda jipi kullanamıyorum. Bu jipi hevesle aldım. Bir şekilde çözümünü bulup, onu yola çıkaracağım.”
http://www.24haber.com -
1 Eylül 2006: 01:55 #10939XLR-VKatılımcı
Enteresan !
Daha once de karadenizli birisinin yaptigi kayik mi taka mi her neyse tersaneden disariya cikamamis diye hatirliyorum . -
1 Eylül 2006: 02:16 #10940ExcellenceKatılımcı
komşu da tam dayaklıkmış hani gerçi bir helikopterle taşımak da fena olmazdı hani 🙄
-
1 Eylül 2006: 02:25 #10941XLR-VKatılımcı
Bosuna dememisler ,ev alma komsu al diye ama bende kotu komsu insani ev sahibi yapar sozu de ok
-
1 Eylül 2006: 02:30 #10942ExcellenceKatılımcı
“komşu komşunun külüne muhtaçtır” vardır bide. neticede insan sosyal bir yaratık sürüler halinde yaşıyor hemcinsine güvenemeyeceksen kime güveneceksin di mi ya
-
1 Eylül 2006: 10:35 #10943Mustafa YÜKSELKatılımcı
ne izin istiyonki altındaki jeep dayan komşu arazisinden hatta patinaj falan çek toprağı boz
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.