Ana Sayfa Forumlar Forumlar Güncel olaylar 5 Mayıs Kontak kapatma eylemi -555-

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Angelus
      Katılımcı

Beyler

Dünyanın en pahalı benzininin satıldığı Türkiyede bunu protesto için bir kampanya başŸlatılıyor ismi 555. Anlamı 5.5.2006 saat 5 den itibaren akaryakıt fiyatlarını protesto için 1 hafta kontak kapatma. Tepkimizi bizde gösterelim…

XLR-V
      Katılımcı

Guzel ama yeterli olur mu bilemem.Daha dogrusu yeterli katilim olur mu sanmiyorum ama Fransa da falan olsa eminim bu protesto amacina ulasirdi

Pontiac301
      Katılımcı

ben yaparım, yeter ya inek yerine koyuyorlar,arabaya binmek haram gibi birşŸey,zaten ben istanbuldayken geneldede toplu taşŸıma araçlarını kullanıyorum çünkü rahatlar,eylem umarım yerine ulaşŸır

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

yav aslında bütün olunursa yani cidden insanlar özen gösterip kapatırsa kontakları mecbur işŸe yaricak

böle durumlarda S S kanunları geçerlidir !!!!!!

Pontiac301
      Katılımcı

ama tabi, şŸunuda unutmayalım, böyle bir durumda çıkıcak mali açığı devlet gene zamlayarak hıncını alacaktır, o yüzden sonucu yok bu işŸin…

Angelus
      Katılımcı

En ucuz benzin Türkmenistanda imişŸ 1$ a 60 litre.Bu arada bir arkadaşŸ kazakistana yerleşŸti ilk hafta 9.000$ a 1996 Pontiac Transam almışŸ .. Benzinin lt. si 55 kuruşŸ diyor burda.

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

benide yanına alsın evlalık falan faretmez

:D

illetyus
      Katılımcı

Agelus bey kardesim milletin uyuzunu kasiyip daha fazla azdirma… 😆
      O ne demekmis oyle 1 dolara 60 Lt……Eski koye yeni adetmi getiriyon 😆 😆

Bu eylem gercekten yapilacaksa, benim senelerdir soyledigim sey gerceklesiyor demektir.
      Ama yinede oylesine “pislik” bir yerde yasiyoruzki bu eylem sonucunda bir seyleri elde etsek bile acisi ya daha sonra ne idi-u belirsiz bir “ek” vergi ile, yada baska birseyden cikarilir ve maalesef bu hep boyle olmustur.

Destekse destek, dedigim gibi gercekten yapilacaksa ben varim ve degil bir hafta 1 ay bile kapatirim.

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.