Ana Sayfa Forumlar Forumlar Güncel olaylar DODGE Türkiyeye geliyor.

15 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Angelus
      Katılımcı

Avrupa piyasasına girmek için ilk adımını atan Dodge, uzun yıllar sonra Türk pazarına da yeniden dönüyor…. 1.8 lt (150 HP) ve 2.0 lt (156 HP) benzinli ve 2.0 lt dizel (140 HP) motorlarla satılacak Caliber, Türkiye’ye de tüm bu motor seçenekleriyle getirilecek. ǖnden çekişŸli araçta, 1.8 lt ile 5 ileri, 2.0 lt dizel ile de 6 ileri manuel vites kutusu kullanılmışŸ. 2.0 lt benzinlideyse CVT otomatik vites kutusu bulunuyor. .. Haziran ayında Türkiye’de satışŸına başŸlanacak aracın fiyatları 26 bin euro ile 32 bin 200 euro arasında değişŸecek.

Anonim
      Ziyaretçi

Bence Opelden hiç bir farkı yok ne kadarda benziyor.

gtagucu
      Katılımcı

1.8Lt motor turboyla 150hp galiba? O fiyatlara güzel piyasa yapabilir gibi. GetirmişŸken viper’ıda getirseler bayağı güzel olur 😈

XLR-V
      Katılımcı

Dodge’nin diger modellerinide gormek isteriz
      Insaallah diger Amerikan markalarida piyasayi sallayacak

Anonim
      Ziyaretçi

ǖzellikle ımpala ve Monte Carlo modelleri Türkiyeye getirilse peynir ekmek gibi gider kanaatindeyim.

XLR-V
      Katılımcı

Aynen katiliyorum hatta elimde yetki olsa piyasadaki Amerikan Arabalarinin artmasi icin her seyi yapardim her turlu tesvik , vergi indirim falan 😈 😉

Szopen
      Katılımcı

Yaa dodge’un avrupa paazarı arabası, başŸka amerikan markalarıda türkiye ye araba getiricek olsa avrupa pazarına yapıtkları modelleri göndericekler. Almana, japona binerim daha iyi has amerikandan saymıyom bunu ben.

Anonim
      Ziyaretçi

Bence de yani çok Avrupai kokuyor, sadece önünde Dodge amblemi var hepsi bu. Neden peki Baba Amerikan arabalarını Avrupaya sunmuyorlar sonuçta Türkiyede’de büyük araba tercihinde bulunan çok insan var çok para sayanlar var, bence tutulur, çokta güzel olur gözümüz gönlümüz açılır.

XLR-V
      Katılımcı

Bence , Amerikan Arabalarinin ebatlari diger Avrupalilardan daha buyuktur bu da mesela caddeleri USA dan veya CDN den daha dar olan Avrupa sehirlerinde ve trafiginde kullanim zorluguna sebep olabilir (bence olmaz cunku cok rahattir her Amerikan Arabasi ama gel de anlat) ve motorlarida daha gucludur genelde. Bu da belki yakiti dusunen Avrupali tuketiciler icin maalesef bir handikap . Zaten dikkat edersen , Amerikan Arabalarinda dizel bulma sansin yok gibi (Chrysler 300 C de var ama o da zaten Mercedes-Benz uretimi)
      Sanirim, bunlardan dolayi ama TR de durum farkli her ne kadar da benzin fiyatlari yuksek olsada cunku bize bir Amerikan Araba kulturu var diger ulkerlerden farkli olarak ve eger biraz ustune dusulse bence piyasada Amerikan Araba sayisi artacaktir

Szopen
      Katılımcı
      blaccamaro wrote:
      Neden peki Baba Amerikan arabalarını Avrupaya sunmuyorlar sonuçta

Benzin

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

wie benziiiiiiin

dodge da kalos falan gibi bi modelini getiriyo olmasın ehuehue

bide ben yeni nesil arabaların tasarımını beğenmiyorum (istisnalar elbetteki var) çocuksu tasarlanıyolar

Anonim
      Ziyaretçi

Monte Carlo ların son modelleri çok hoşŸ TR ye gelmesini isterim, alabileceğimden değil, ama başŸkalarının altında da görsem yeter.

alper
      Katılımcı

bence avrupa arabalardan hiç farkı yok nerde eski dodge nerde bu bu adamlar iri kalıplı araba yapmayı unuttular herhalde

Chevy_Killer_89
      Katılımcı

O devirlerin geri donmesine(50 li,60 li,70 li, 80 li)imkan yok artik….

Szopen
      Katılımcı

70, 80 ler dönmesin zaten 55 le 65 arası iyidir. O 10 senede amerikada olmak isterdim.

emrekaan
      Katılımcı

viper rt 10 gelsin o bile yeter
      yaa viper gönderiiin

15 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version