Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Güncel olaylar › 2. Geleneksel ılkbahar Rakı Balık Organizyasyonu
- Bu konu 45 yanıt içerir, 10 izleyen vardır ve en son 18 yıl 6 ay önce
Mustafa YÜKSEL tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
25 Mart 2006: 02:26 #517
AngelusKatılımcıEvet beyler bekliyoruz…. geneee
(Balık sezonu bitmeden, drag sezonu başlamadan)
-
25 Mart 2006: 17:40 #8421
firrebirdKatılımcıALLAH DERıM.. ehehe
BEN VARIM ANGELUS..RAKKI ŞıŞESıNDE BALIK OLALIM HACILARRR
-
26 Mart 2006: 00:40 #8422
AngelusKatılımcıOlalım olalım yer gene beşiktaş… kişi başı max. 30 ytl hesap olcak
-
26 Mart 2006: 01:29 #8423
firrebirdKatılımcıBeşiktaş, kelle başı 30, tamam süper daha ne
Bana uyar
Yalnız şöle bi durumum var, shiftli yani değişken saatlerde çalıştığım için organizasyon günü ve saatini önceden belirleyebilirsek ben de shiftlerime ona göre şekil veriyim.. Sora gelsin çipuralarr -
26 Mart 2006: 04:14 #8424
AngelusKatılımcıÇnceden belli olacak zaten ..Tarihi 2 hafta önce bildireceğiz..
-
26 Mart 2006: 04:36 #8425
illetyusKatılımcıBakin yine gecen seferki gibi hadi hoppaa deyipte sonradan ustat Angelusla ikimiz kalirsak bozulurum haaa…..
Hadi beyler….Gayret !
Baliklar bitiyor, rakilar agliyor……
-
26 Mart 2006: 04:42 #8426
AngelusKatılımcıHaacı su fotolari gondereyim sana bana 1 mail adresi at.
-
27 Mart 2006: 00:27 #8427
firrebirdKatılımcıYok abi olmıcaktır inşalla bu sefer, ben başta kendime sora arkadaşlara güveniyorum
allah korusun bi kaza, bela, hastalık gibi olağanüstü bi durum olmadığı sürece, dediğim gibi ben varım..Rakıları, balıkları ağlatmayız evelallah
derya kuzularııı….illetyus wrote:Bakin yine gecen seferki gibi hadi hoppaa deyipte sonradan ustat Angelusla ikimiz kalirsak bozulurum haaa…..Hadi beyler….Gayret !
Baliklar bitiyor, rakilar agliyor……
-
6 Nisan 2006: 16:36 #8428
firrebirdKatılımcıyahu hadi ama aaaaa, kimseden ses seda çıkmıyo ne bu yahuu 😯
arkadaşlar; rakı dioruz, balık dioruz, muhabbet dioruz, daha ötesi amerikan diyoruz daha ne olsun be yawww ??
-
6 Nisan 2006: 16:37 #8429
firrebirdKatılımcıyahu hadi ama aaaaa, kimseden ses seda çıkmıyo ne bu yahuu 😯
arkadaşlar; rakı dioruz, balık dioruz, muhabbet dioruz, daha ötesi amerikan diyoruz daha ne olsun be yawww ??
-
6 Nisan 2006: 19:52 #8430
illetyusKatılımcıBen su anda uzum ve anason ektim buyumelerini bekliyom….
olgunlassinlar hemen raki yapip geliyorum.Angelus’ u en son balik avlamaya giderken gormustum….yakinda gelir.
-
6 Nisan 2006: 22:58 #8431
firrebirdKatılımcıHah ellerine sağlık be abicim..
Eh, ben de cila niyetine arpaları toplamaya başliim barii..Yahu ne iştir, koskoca forumda sadece 3 kişi midir böylesi bi organizasyona ilgi ve alaka gösteren ?? Tek tek mi söyliyelim yani, abi hadi sen de gel, aaa abi sen gelmiyo musun diye.. yok çekinmem, gerekirse yaparım yani..
Haydi yiğitler davranın, patlatalım bi rakı-balık organizasyonu en amerikanlısından.. ❗
illetyus wrote:Ben su anda uzum ve anason ektim buyumelerini bekliyom….
olgunlassinlar hemen raki yapip geliyorum.Angelus’ u en son balik avlamaya giderken gormustum….yakinda gelir.
-
7 Nisan 2006: 03:37 #8432
oldsmobileKatılımcıselamlar…ben cok gelmek isterim ve istedim abiler ancak benim kendime ait bir amerikanim yok kullanabilecegim bir amerikan olsada kendime ait olmadigi surece buda isin ruhuna aykiri olur kanatindeyim(boyle seyleri fazla dert ediyorum gibi gorunmesin ozel sebepler!bu foruma daha cok katilmak isteyip cok katilamamda bu sebepten gene )
yani keendi aracim oldugu vakit(ki bu cok baska bir duygudur bana gore 😳 ) boyle bulusmalarda sizlerle raki tokusturmayan o bicim olsun..saygilar -
7 Nisan 2006: 07:25 #8433
SzopenKatılımcıBen genelde hergün beşiktaştayım gideceğiniz günü ve mekanı yazınki siz içerken ben arabalarınızı çalayımm
-
7 Nisan 2006: 12:49 #8434
illetyusKatılımcıoldsmobile wrote:selamlar…ben cok gelmek isterim ve istedim abiler ancak benim kendime ait bir amerikanim yok kullanabilecegim bir amerikan olsada kendime ait olmadigi surece buda isin ruhuna aykiri olur kanatindeyim(boyle seyleri fazla dert ediyorum gibi gorunmesin ozel sebepler!bu foruma daha cok katilmak isteyip cok katilamamda bu sebepten gene )
yani keendi aracim oldugu vakit(ki bu cok baska bir duygudur bana gore 😳 ) boyle bulusmalarda sizlerle raki tokusturmayan o bicim olsun..saygilar“Amerikancilik” ruhunun bu arabalardan birine sahip olmak yada olmamakla ilgisi olmamali…!
Hem sonra baliklar, “himm senin araban yok sana yedirtmem kendimi” demiyor 😆 😆 -
7 Nisan 2006: 12:53 #8435
illetyusKatılımcıSzopen wrote:Ben genelde hergün beşiktaştayım gideceğiniz günü ve mekanı yazınki siz içerken ben arabalarınızı çalayımmBenim oglan GITT’ e ozendi…….
Sahibim olmazsa GITT-MEM versiyonu….. -
7 Nisan 2006: 21:06 #8436
firrebirdKatılımcıHah çok yaşa be abicim 😆
Bak olds, bunlar illetyus abi tarafından senin ve benim gibiler için kurulmuş cümleler
Benim gibiler diyorum, çünkü bende de yok amerikan henüz.. ama olmasına kasıyorum
Tabi gönül ister ki, bu arabalara gönül verenlerde ve değerini bilenlerde olsun böle güzel makinalar.. Ama bazen olmayınca olmuyor mleseeff..Diyceğim odur ki; şu anda amerikan’ının olma-masını, rakı-balığa katılmak adına dert ediyosan dert etme.. bak bana, ben dert ediyo muyum??
Zaten bu organizasyona sadece amerikan’ı olanlar katılır, amerikan’ı olmayanlar katılamaz die bi şart da yok… Maksat tanışmak, muhabbet etmek ve demlenmekkk budur yani 😉illetyus wrote:oldsmobile wrote:selamlar…ben cok gelmek isterim ve istedim abiler ancak benim kendime ait bir amerikanim yok kullanabilecegim bir amerikan olsada kendime ait olmadigi surece buda isin ruhuna aykiri olur kanatindeyim(boyle seyleri fazla dert ediyorum gibi gorunmesin ozel sebepler!bu foruma daha cok katilmak isteyip cok katilamamda bu sebepten gene )
yani keendi aracim oldugu vakit(ki bu cok baska bir duygudur bana gore 😳 ) boyle bulusmalarda sizlerle raki tokusturmayan o bicim olsun..saygilar“Amerikancilik” ruhunun bu arabalardan birine sahip olmak yada olmamakla ilgisi olmamali…!
Hem sonra baliklar, “himm senin araban yok sana yedirtmem kendimi” demiyor 😆 😆 -
7 Nisan 2006: 21:37 #8437
AngelusKatılımcıHaftaya CMT. gelmeyen dünya gibi olsunmu? Balıkları aglatmayın rakıyla buluşturun… Pistler onlarınsa meyhaneler biziiimm
-
7 Nisan 2006: 22:10 #8438
firrebirdKatılımcıHaftaya CUMARTESıı.. Eyvallah, bana uyarr 😉 Tabi hocam tabi, gelmeyen de dünya gibi olsunn
Ayrıcana da kalamarlar, rakılar da bizimmm şşşş 😉 -
8 Nisan 2006: 04:38 #8439
illetyusKatılımcıAngelus wrote:Haftaya CMT. gelmeyen dünya gibi olsunmu? Balıkları aglatmayın rakıyla buluşturun… Pistler onlarınsa meyhaneler biziiimmAzizim Cumartesi tamam……
Saat durumu yine gecen seferki gibimi olucak, yoksa onu ayrica haber vericenmi ?
-
8 Nisan 2006: 04:47 #8440
illetyusKatılımcıArabasi olanda gelsin olmayanda gelsin…..
Hem bu tip ortamlarda yazilari okumaktan daha hizli bir sekilde “gaza” gelinir….. 😈
Sonra raki masasinda baslayan film bir muameleci burosunda mutlu sonla biter bakarsin….bellimi olur… 😈 😆
-
9 Nisan 2006: 02:28 #8441
piyuAnahtar yöneticibir tanıdık abi vardı… amerikancı… baska bir amerikancı abi ugrar muhabbet ederlerdi… bu surekli muhabbetler sırasında bir ara icerlerken yaw bu amerikanda ne bicim is harca harca yiyor yedikce de guzellesiyor nerede bitecek bilemiyorum filan derken obur abi yaw sen bosver onu da sat bana diyor… normalde 15.000usd teklif alıp satmadıgı aracı rakı sofrasında 9.000e bırakıyor… obur gunde alım-satım yapılıyor…
amerikanı olmayan arkadaslar anladınız umarım… 😉
-
9 Nisan 2006: 15:03 #8442
Mustafa YÜKSELKatılımcıgeliyoruuuuuuuum
9 milyondu dimi uçak
tek kapılı amerikanı olanlar kesin gelsin >: )
-
9 Nisan 2006: 22:11 #8443
Pontiac301Katılımcıbende var, 13 milyarın varsa konuşuruz;)
-
10 Nisan 2006: 23:13 #8444
illetyusKatılımcıAnladilar, anladilar….. 😉
Ve masada yapacaklari ikna calismalari, bizlere daha cok raki ismarlamalari seklinde olacak 😈 😆 😈 😆
-
10 Nisan 2006: 23:55 #8445
AngelusKatılımcıhe hee hee CUMARTESı GÇNÇ ÇÐLEDEM SONRA AKŞAMDAN ÇNCE 17:00 ‘DE BEŞıKTAŞ BANKSıS’TE BULUŞUYORUZ..
Neyse ilkinde 2 kişiydik bunda 4 kişi olursak aşama kaydettik demektir
-
11 Nisan 2006: 10:05 #8446
firrebirdKatılımcıhımmm 17:00’de, tamamdır..
banksis’i bilmiyorum ama bulurum.bu mantıkla ilerleme kaydedersek bi dahaki organizasyona da 8 kişi oluruz heralde
güzel güzel, iyi gidiyoruzDuymayan kalmasınn; cumartesi 17:00’de, beşiktaş banksis’de görüşmek üzere
-
11 Nisan 2006: 19:13 #8447
illetyusKatılımcıTamam 4 olduk simdilik…..(gerisini bekliyoruz)
Sozunden donenin elinde sise patlasin…..Anlastikmi…. 😈
-
12 Nisan 2006: 00:38 #8448
firrebirdKatılımcıŞişe elinde patlasın, bi de kılçık da boğazında kalsın 😈
-
14 Nisan 2006: 16:10 #8449
AngelusKatılımcıBanksis ,
Beşiktaş deniz müzesi karşısında Akbank ve Ota tıp merkezi var Akbankın yanındaki kapıdan girin asansöre basın 5. kata gelin…Şu an 5 kişi olcaz gibi görünüyor.
Bulamayanlar 0 555 2620663 den arıyabilir
-
16 Nisan 2006: 19:07 #8450
AngelusKatılımcıDün akşam saat 5 sularında ben,can ve firrebird buluştuk balıkları yedik rakıları devirdik 2. şişe rakıdan sonra can arkadaşımız bodruma bizim yazlığa gidelim dedi tamam dedik otoparka gittik arabayı alıp benzin istasyonuna gidip depoyu doldurduk
Araba hararet yükselincekafa da iyi
olyunca zorlamayalım dedik geri döndük o değilde bugün 30-40 km yaptım hararet 1 gram yükselmedi… Bu işte bir şeyler var .. -
16 Nisan 2006: 23:31 #8451
illetyusKatılımcı“Amerikanlarin ruhu vardir” sozune en guzel kanit…..!
Araban senin iyiligini dusunmus olacak….
Baktiki kafan guzel, “dur ben suna mani olayim bari” demis….. 😈
-
16 Nisan 2006: 23:35 #8452
illetyusKatılımcıAh valde sultan ahhh….
Yaktin beni…gitti caanim baliklar, gitti guzelim rakilar….. 😥 😥
hepinize afiyet olsun yarasin… 😆
-
17 Nisan 2006: 20:48 #8453
mustangcinarKatılımcıselamlar.. Bir daha yapılma durumu olursa ben varım. Bir de bu hafta sonu amerikanlar toplanıp bir boğaz turu yapılsa arka arkaya derim?
Çınar -
18 Nisan 2006: 11:35 #8454
illetyusKatılımcıYapicazzzz…… 😈
Olucakkkkk…… 😈
Bu sefer hirs yaptim,
Angelus bey kardesimle milleti gazlayip sonra kendin gelememek cok fena koydu dogrusu…… 😥 -
18 Nisan 2006: 15:59 #8455
firrebirdKatılımcıSon derece güzel bi geceydi; güzel muhabbet, güzel rakı, güzel meze, güzel balıklar herşeyden önemlisi güzel insanlar
ve tabiki V8 homurtusu
😈hem artıkın bodrum’da yazlığımız bile oldu.. hahaha 😆
olsun Angelus’um, hareret yükselse de arabaların alarmlarını öttürdük ya yeter de artar 😆 ertesi gün hararetin yükselmemesi ilginç olmuş vallaAngelus wrote:Dün akşam saat 5 sularında ben,can ve firrebird buluştuk balıkları yedik rakıları devirdik 2. şişe rakıdan sonra can arkadaşımız bodruma bizim yazlığa gidelim dedi tamam dedik otoparka gittik arabayı alıp benzin istasyonuna gidip depoyu doldurduk Araba hararet yükselincekafa da iyi
olyunca zorlamayalım dedik geri döndük o değilde bugün 30-40 km yaptım hararet 1 gram yükselmedi… Bu işte bir şeyler var .. -
18 Nisan 2006: 16:01 #8456
firrebirdKatılımcıGerçekten yaa, heralde öyle oldu.. anladı heralde çocuk, bi sakatlık olcak GıTT-MEM dedi
illetyus wrote:“Amerikanlarin ruhu vardir” sozune en guzel kanit…..!Araban senin iyiligini dusunmus olacak….
Baktiki kafan guzel, “dur ben suna mani olayim bari” demis….. 😈
-
18 Nisan 2006: 16:06 #8457
firrebirdKatılımcıEvet, hep birlikte olmamız çok güzel olurdu gerçekten, geceye ayrı bi renk katacağınız aşikardı
Ama olsun yahu, gönüller bir neticedeEhh, bi dahaki sefere bunun acısını çıkartırız evelallah
😈illetyus wrote:Ah valde sultan ahhh….Yaktin beni…gitti caanim baliklar, gitti guzelim rakilar….. 😥 😥
-
18 Nisan 2006: 16:07 #8458
firrebirdKatılımcıSelam hacım, her türlü bekleriz bi dahaki sefere.. 😉
mustangcinar wrote:selamlar.. Bir daha yapılma durumu olursa ben varım. Bir de bu hafta sonu amerikanlar toplanıp bir boğaz turu yapılsa arka arkaya derim?
Çınar -
19 Nisan 2006: 00:56 #8459
illetyusKatılımcıTesekkur ederim….
O gun hemde oole bi renkli oole bi renkliydimki…. Tam cigene bohcasi misali….. 😆
firrebird wrote:Evet, hep birlikte olmamız çok güzel olurdu gerçekten, geceye ayrı bi renk katacağınız aşikardı Ama olsun yahu, gönüller bir neticedeEhh, bi dahaki sefere bunun acısını çıkartırız evelallah
😈illetyus wrote:Ah valde sultan ahhh….Yaktin beni…gitti caanim baliklar, gitti guzelim rakilar….. 😥 😥
-
19 Nisan 2006: 22:54 #8460
alperKatılımcıya gelmek isterim ama araba iptal oldu blok patlattık 7-8 ay oldu hala öyle duruyor yaptıramıyorum
-
20 Nisan 2006: 11:29 #8461
AnonimZiyaretçialper wrote:ya gelmek isterim ama araba iptal oldu blok patlattık 7-8 ay oldu hala öyle duruyor yaptıramıyorumAmerikan arabası olmayanlar gelemezmi?
-
20 Nisan 2006: 14:47 #8462
illetyusKatılımcıBu konu basligi altindaki onceki mesajlari okuyun…!
Bu siteye yazan herkez gelebilir ve gelmeli…….
(Adminim Ministerim de dahil) 😈
-
20 Nisan 2006: 22:05 #8463
Mustafa YÜKSELKatılımcıya ben gelmeyi çok istiyorum ama mekan zaman ikilemi ve madiiyat kötü unsur
keşke alayımız aynı yerde “amerikan araba” evleri adında bi sitede otursaydık , fantazimi yaptım ne ?
ama süper olurdu akiamları sitenin bahçesinde sohbet eder iki tek atardık hafta sonları pikniğe giderdik birbirimizin düğününe giderdik
hadi bu hayali gerçee dönüştürelim
benim kafa iyi daha azmiim
-
21 Nisan 2006: 12:57 #8464
illetyusKatılımcıBoyle bir konut sitesi kurulsa bile sehirde cok yasatmazlar bizleri inan !
O sitenin sokaklarindan yukselecek sesleri ve cayirtilari dusunebiliyormusun….. 😈 😈 😆 😆
-
21 Nisan 2006: 15:19 #8465
Mustafa YÜKSELKatılımcıevet ya sabah v8 akşam v8 ninni gibi
bizde şehrin göbeene kurmayız trilyonlarım olursa yapıcam böle bişi
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.