Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Güncel olaylar › 1932 ford(önden) ve di?er 3 çizimim :)
- Bu konu 24 yanıt içerir, 11 izleyen vardır ve en son 18 yıl 6 ay önce burAAk tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
17 Şubat 2006: 02:17 #484emrekaanKatılımcı
-
20 Şubat 2006: 21:33 #7831transamumutKatılımcı
Bence sen bu resimleri avrupa araçlarda dene amerikanları farkında olmadan avrupa spor otomobillerine benzetmeye çalışmışsın.amerikanın kendine bi has cizgileri vardır o arabaları 400 mt dende görsen tanırsın ama bu arabalar avrupayi amerikan olmuş o belair in arka camının üstünde olan kanat tofaşlarda pejolarda var enteresan bi durum yani))).Vede ford un arkasındaki kanat dtm kanadı sanki hadi onu es gecelim o arka çamurluk ne öle bence arabayı gerektiğinden fazla şişirme.bunlar benim yorumum.
-
21 Şubat 2006: 00:15 #7832emrekaanKatılımcı
vallaha ben kendime göre modifiye ettim.. yorumunuz için çok sağolun.. en azından dikkate aldınız ama bunlar benim görüşüm.. yani ben böyle seviyorum.. o chevy de sadece bir modifiyenin taslağı.. yani resim kartonuna geçirmeden önceki taslakları. nasıl modifiye edeyim diye.. ama zaten o da bitti.. şu an. ve bu çizimle alakası olmadı. tam tamına bir hot rod oldu… 0 dan bir chevy oldu.. her yerinde AMERıKANCA oynadım
bu arada 32 ford da arka çamuşluğu çıkarıp, yerine kabarttım.. işte arka çamurluk yerin kabartma.. ama ben bunu iteyen kosankaptan arkadaşımdan da yorum bekliyorum..
saygılar -
21 Şubat 2006: 02:44 #7833Chevy_Killer_89Katılımcı
Yalniz 32 Ford unun Hot Rod la alakasi bile yok…
21 Şubat 2006: 11:47 #7834emrekaanKatılımcı
ya apo, hotrod modifiye demek değilmi;?? yani özel modifiye. bence bu demek. aslını bu yansıtıyor . korsan kaptan nikli arkadaş da benden böle bişey istedi (ferrari fln diodu) bu yüzden böyl yaptım.. ama tabii yorum yorumdur
sağol
-
24 Şubat 2006: 02:33 #7835Chevy_Killer_89Katılımcı
Hot Rod un modifiyeyle alakasi bile yok…Aksi takdirde Rat Rod da modifiye demek olurdu…!!!!
Hot Rod kelimesi tam emin degilim ama isinan manifol dan geliyor…
Rat Rod da yeni gibi birşey…Hot Rod dan farki yok, sadece tek farki astar boya atilmis olanlara Rat Rod deniliyor…Cogu kişi buna karsi olsada…
Cunku orjinali Hot Rod dur…
24 Şubat 2006: 15:48 #7836ata recaiKatılımcı
EMRE ELEŞTıRıLER MORALıNı BOZMASINN… ÇıZıMLERıNDE
HERTÇRLÇ SEYı DENE OLUP OLMADIÐINI ZAMAN GEÇTıKCE KENDıN
DAHA ıı ANLARSIN …YANıııı DEVAMMMMMMMMMM -
24 Şubat 2006: 20:46 #7837AnonimZiyaretçi
emre senin çizmlerideki en büyük sorunun bi tasarımcı arkadşa vardı yanımda forlmara bakarken o söyledi hatda bana da doğru geldi amerikanların motor kaput bölümü uzun olur sende hiç belli olmuyormuş görüş açısını motor kaputunun uzun olduğu görülebilicek şekilde çizmen gerekirşmiş unutma motor kaputu uzun olacak.
-
24 Şubat 2006: 22:01 #7838emrekaanKatılımcı
ok yorumlar için çoooook tşk ederim ) eleştriler dikkate alındı
-
25 Şubat 2006: 01:09 #7839ata recaiKatılımcı
emre bir ara benim mustang i cizersen cok memnun olurum
-
25 Şubat 2006: 03:15 #7840AnonimZiyaretçi
Emre kardiş al sana bide örnek
-
4 Mart 2006: 02:25 #7841BluesmanKatılımcıEleanor68 wrote:Emre kardiş al sana bide örnek
bunu nerden buldun ? süper bir çizim
yaa bunların yüksek çözünürlükte olanları nerden bulurum
bastırmak istiyom duvara asmak istiyom -
4 Mart 2006: 03:09 #7842piyuAnahtar yönetici
yüksek çözünürlükte foto nette yok… belki emule filan tarzı ama cok cok nadir…
-
4 Mart 2006: 03:11 #7843BluesmanKatılımcı
evet tilt oluyom, bende belli yüksek çözünürlüktekileri photoshopta birleştirip 6000 10000 gibi posterler yapıyom
-
4 Mart 2006: 03:52 #7844piyuAnahtar yönetici
emre sana bir ogrenciden cizim…
-
25 Mart 2006: 18:56 #7845firrebirdKatılımcı
Selam Emre kardeş,
Bence ’32 Ford çizimin gönderdiğin çizimler içinde perspektifi ve oran-orantısı en düzgün olanlarından biri.. 😉 Çok özendiğin belli, özellikle kaputunun devamından arabanın arkasına doğru uzanan kuşaktaki belirginlik benim çok hoşuma gitti.. Çn kısım biras daha dikkat çekici olabilir.. Tek gözümü tırmalayan spoiler’in oldu, daha sağlam duran bi spiler ya da hiç spoilersiz bile olabilir.. Ama tabi zevk ve hayal gücü senin 😉
Bunun dışında genel olarak şunu söyleyebilirim; çamurluk ve bağlantısında tekerlekleri çizerken extra özenli ol derim.. Zira bu noktalardaki yanlış detaylar göze çabuk batar, doğru detaylar göze hoş gelir.. Amerikan çizimlerindeki uzun kaput detayını da atlama
Aaah aah ben de çizerdim bi aralar da sora sora koptuk
çizimlere aynen devam emre -
27 Mart 2006: 20:32 #7846emrekaanKatılımcı
tüm yorumlar i,çin sağolun..
piyu wrote:emre sana bir ogrenciden cizim…abi bu araba BENCE benimkilerden daha kötü. gövde iyi ama tekerlekler kötü..
-
21 Nisan 2006: 20:35 #7847amerikancýKatılımcı
HotRod diye “piyu” nun verdiği tasarıma denir Bu arada HotRod tamamen elle oluşturulan özel tasarım ile yapılan aletlerdir.Bende tasarım yapıorum.Birazdan webcam’le fotolarını alır size gösteririm…
-
21 Nisan 2006: 22:52 #7848alperKatılımcı
gerçekteh harika bende meraklıyım ama bu kadar iyi çizemiyorum
-
28 Nisan 2006: 18:22 #7849burAAkKatılımcı
HAYDıııı TASARIMCILAR BURAYAAAAAA Ne çok çizim yapan var herkes burda toplanmış Bu arada iyi tasarım.bende çiziorum hemde 13’ümden beri…Vaktim olursa yollarım
-
30 Nisan 2006: 21:26 #7850emrekaanKatılımcı
işte emek hırzızlığı!!!
bu günlerde emek hırsızlığı olayları o kadar ilerledi ki her şey çalına biliyor artık..
Emek Hırsızlığını Görmek ısterseniz Tıklayın….
bir insanın emek emek uğraşıp, alın teri döktüğü şeyleri çalmak ne kadar kolay!! ne kadar acizlik!!! dilerimki bana bunu yapan aynısını kendi bulsun. sinirden hala titriyorum yaa!!!!
admin ve moderatörlerimden de özür diliyorum. sadece bilgilendirmek için yaptım. bu mesajımın silinmemesini arz ederim ki bir daha böyle olaylar yaşanmasın.
saygılarımla
emre kaan şahan -
1 Mayıs 2006: 00:45 #7851piyuAnahtar yönetici
hata sende… bu resimlerinde watermark ile adını yada copyright(olmadı halde) yazmalıydın…
bunu gonderen ya bilerek yapmıs seninle dalga gecmek icin…ya da kafası az calısıyor… senin adın olan yeri silmek toplam 2 dak. alır… hatta istersem kendi adımı da yazarım… photoshop biliyorsan bunları yaparsın… yok bilmiyorum dersen bana gonder sana kıyak yapıp ustune ekliyim…
cokta abartılacak bir durum da degil… rahat ol… zaten anlamıslar… girip bunlar benim de olsun bitsin…
-
1 Mayıs 2006: 18:03 #7852DeSerTKatılımcı
Bunlara gerenk yok…
-
1 Mayıs 2006: 19:44 #7853emrekaanKatılımcı
ok arkadaşlar. gripin aldım. geçicek inşallah
-
5 Mayıs 2006: 15:19 #7854burAAkKatılımcı
Herşeyin hırsızlığı çıktı birazdan bende gönderecem resim allah bilir onuda çalarlar…ŞıDDETLE KINIYORUM 👿
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.