TEMıZ 6 VEYA 8 FARKETMEZ YERDEN OTOMATıK OLURSA ıYı OLUR ARTIK DEDE ARABASINA GEÇıŞ YAPIYORUM 😆 ONUN ıÇıN BıLDıÐıNıZ BıRYERLERDE VARSA HABER VERıRSENıZ SEVıNıRıM MAIL ADRESıM camaroman@superonline.com şimdiden teşkkürler
hakanım arabayı buldum 8 otomatik buick buldum yarın alıyorum inşallah biraz evvel pazarlığı bitirdik sana arabanın resimlerini mail atarım bu arada istediğin zaman iftar olayını gerçekleştirebiliriz ne zaman dersen zaten bayağı oldu görüşmeyeli özledik valla
buıck alma abicim başına dert çıkarır….muhtemelen UU 266 yı alıyosun… kapı döşemelerinden belli nasıl bişey olduğu:) Gel sen bana güven novadan şaşma….
Suadiyede kaya bainin sokağında duran yeşil renkte 6 otomatik klimalı bir 75 nova var concours. çok ciddi bir arabadır…. sahibi hafif yüksekten uçuyor… 8,5 diyo ama kafasına basılıp alınır… senin istediğin gibi koltuklar bucket seat ve araba yerden otomatik…plakası tp 249… Skylark seni üzer çünkü 350 buıck makinasının hararet dırdırı bitmiyodu..benimde vardı zor kurtuldum… Zaten abi novanın birde aksesuarlarının sıfırı çok ucuz.Mesela taksimi ara 77 skylarkın ön sinyalleri 120 milyon çifti… novanın ise 30 milyon… aynı şekilde skylarkın stopları çifti 150 milyon novanınkiler 70 milyon… Daha böyle kıvır zıvır bir sürü detay var…. 75-76-77 novadan asla şaşma… mümkünse birde 6 silindir al benim gibi problemsiz mis gibi bin abicim:)))
Yazar
Yazılar
4 yanıt dizini görüntüleniyor
Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.