Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Güncel olaylar › benimde bir amerikanım olacak artık….
- Bu konu 12 yanıt içerir, 6 izleyen vardır ve en son 19 yıl 6 ay önce
faceless tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
3 Mayıs 2005: 19:59 #218
emrekaanKatılımcıarkadaşlar biraz komik olsa da babamla iddaya girdik. eğer 15 kilo verirsem babam bi chevy impla alacak!!!! 😆
yemin ettirdim. ve şimdi ölüm diyetindeyim. bi kaç ay sonra elimde olacak impala. hehehehehe çok mutluyumm yaa. bu mutluluğumuda sizinla paylaşmak istedim. 15 yaşında olmam onemli deil. araba zaten babamın üzerinde olacak….
nasıl güzelmi? (burak abi silme lütfen. çünki gerçek sölüyorum. gereksiz deil:))))
-
3 Mayıs 2005: 20:11 #3962
facelessKatılımcıinsallah hadi hayirlisi diyelim :)Yalniz ehliyet olayini napican mahkemeye basvurup yasinimi büyütücen..? ayrica sen 3. drag yarislarina gel seni bitane arabanin ön kaputuna yüzün asagi bakar sekilde bagliycam.Ne çene var be kardesim sende…
Alinma kizma sakin saka mahiyetinde diyorum bunlari… -
3 Mayıs 2005: 21:29 #3963
Pontiac301Katılımcı1:18 ebadında var istersen satarım sana…hemde 64 SS
-
3 Mayıs 2005: 23:18 #3964
SzopenKatılımcıMehmet siyah mı o ? bendede var ondan
Bu arada 4dr bulabilen varmı hiç? -
4 Mayıs 2005: 06:36 #3965
LowriderKatılımcıEmrecim işallah olur ama şunu söyleyim ölüm diyeti falan bunlar saçma şeyler umarım ciddi değilsindir. Hiçbirşey sağlığından önemli değildir unutma.
-
4 Mayıs 2005: 07:01 #3966
piyuAnahtar yönetici[quote:6632a82343=”emrekaan”]arkadaşlar biraz komik olsa da babamla iddaya girdik. eğer 15 kilo verirsem babam bi chevy impla alacak!!!! 😆
yemin ettirdim. ve şimdi ölüm diyetindeyim. bi kaç ay sonra elimde olacak impala. hehehehehe çok mutluyumm yaa. bu mutluluğumuda sizinla paylaşmak istedim. 15 yaşında olmam onemli deil. araba zaten babamın üzerinde olacak….
nasıl güzelmi? (burak abi silme lütfen. çünki gerçek sölüyorum. gereksiz deil:))))[/quote:6632a82343]
saglıgın icin kilo ver ama araba ugrunda diyet yapma… daha dun haberlerde kotu seyler duydum…allah korusun… baban senin kiloların ileride sana sorun yasatacagını bildiginden seni ikna edebilecek en buyuk odulu vermis… sende normalde yapmasan bile amerikan icin yapacaksın… sakın kısa zamanda kilo verme… yavas yavas ver… saglıgını bozma… yoksa zaten hicbir anlamı kalmaz…
(mesajların gereksiz olup olmadığına admin ve moderatorler karar verir, mesajlarına boyle seyler yazma antipatik oluyor… yazdım da silinmedi diye dusunme sakın, dogru yere, dogru tarzda forum kuralları cercevesinde yazmıssındır, o yuzden silinmemiştir…)
-
4 Mayıs 2005: 11:40 #3967
emrekaanKatılımcı[quote:0b1edfbbdb=”faceless”]insallah hadi hayirlisi diyelim :)Yalniz ehliyet olayini napican mahkemeye basvurup yasinimi büyütücen..? ayrica sen 3. drag yarislarina gel seni bitane arabanin ön kaputuna yüzün asagi bakar sekilde bagliycam.Ne çene var be kardesim sende…
Alinma kizma sakin saka mahiyetinde diyorum bunlari…[/quote:0b1edfbbdb]babam nazillideki polisleri tanıyo. babamın arkadaşları. ayarlar babam polisleri. 3. draga da inşallah impalamla gelecem. ama benim yarışmama izin verirmisiniz bilmem. arabayı babam getirir oraya. ama siz beni yarıştırmazsınız dmi. ehliyet istersiniz. 😆 ……
-
4 Mayıs 2005: 20:30 #3968
piyuAnahtar yöneticiehliyetsiz yarışman sözkonusu değil, deneme bile yapamassın… sakın…
-
6 Mayıs 2005: 22:24 #3969
SzopenKatılımcı[quote:ca97c6003d=”piyu”]ehliyetsiz yarışman sözkonusu değil, deneme bile yapamassın… sakın…[/quote:ca97c6003d]
Piyu eminmisin? 15 yaşında çocuğun bilmemne body kitli 106 GTI ile draga girdiğini gördüm. Aynı gün yine ehliyeti olmadığına emin olduğum birinin GMC jeep ile yarıştığını gördüm
-
7 Mayıs 2005: 08:19 #3970
piyuAnahtar yöneticikendi adıma konusuyorum, yasının kucuk oldugunu dusundugum birini yarıstırmam, ehliyetini sorarım, emin olunca yarıstırırım.
-
11 Mayıs 2005: 12:47 #3971
emrekaanKatılımcı2 gün bişi yemedim sonra dayanamadım, şimdi 110 oldum. vermem zorlaştı. ama şimdi spora başladım. biras verdirir o…
bi de ehliyetsiz yarışan çok gerçekten. deneme bari yapsam olmas mı???
-
12 Mayıs 2005: 06:15 #3972
piyuAnahtar yöneticiemrekaan bu sorunu cevap vermeye değer bulmuyorum…(biraz daha mantıklı sorular sormanı istiyorum)
nasıl bir deneme yapmak istiyorsan sabahın 4unde babanla beraber cıkarsınız… o sana uygun biryer bulur denersin…
-
13 Mayıs 2005: 15:54 #3973
facelessKatılımcıAynen bende onun icin bu forum’u kitliyorum..Bunun yerine
http://www.amerikanaraba.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=2851#2851
yukaridaki açilan forum’da biseyleri paylassak..?????????????
Emre Kaan!! Abisi Yeter..Ben bidaha böyle abuk subuk seyler yazmani istemiyorum….Harbi Harbi yeter…..!!
Biz biseyleri tam düzene sokalim hani hersey yerli yerine otursun istiyoruz, sen garip garip seyler yaziyorsun.insallah seninde amerikanin olur…!!Ama Amerikan Araban olsada olmasada bazi seylere katkin olsun, hI olmuyormu bak izle abuk subuk seyler yazma…!!!
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.