Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Güncel olaylar › Fordcu oldum!!!
- Bu konu 10 yanıt içerir, 6 izleyen vardır ve en son 19 yıl 7 ay önce Burcak tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
12 Mart 2005: 23:22 #153BurcakKatılımcı
Yok yok mustang filan almadım allah korusun!
Ford-Otosan’a başvurum kesin olarak kabul edildi sonunda! Yakında ızmit’e yerleşiyorum. Arada istanbul’daki arkadaşlara damlayabilirim yani 😉
-
12 Mart 2005: 23:31 #2766piyuAnahtar yönetici
heyyooo… camaro’nda seninle geliyormu? geliyorsa cok guzel haber… Autodrom(tuzla) cokta uzak degil… ilk yarıs ve diger yarısalara kesin bekliyorum…
-
13 Mart 2005: 22:04 #2767ozzKatılımcı
haylrLlsl olsun, ama bence izmite yerlesicegine golcuk taraflarlna yerlessen daha iyi olur, daha yakln cunku ford fabrikaslna!
hatta o zamana kadar kiraclm clkarsa bizim evi sana kiraya verebilirim saka tabii adamcaglza clk benim siteden arkadaslm gelecek diyemem -
14 Mart 2005: 08:53 #2768piyuAnahtar yönetici
ooo ozz…nerede arkadaslık…
hemen kiracına soyle cıksın… AA site forum’larından arkadasım geliyor…ayrıca Admin’de destekledi…cıkmanı soyledi dersin 😆
-
14 Mart 2005: 11:53 #2769ozzKatılımcı
saka bi yana olmadl benim oralarda kalan arkadaslara ulasmaya caLIsabilirim, belki ev bulmanda yardlmcl olabiliriz, haberleselim, izmitte cok yardlmcl olamam ama degirmendere ve golcukte arkadaslarlmln faydasl olur diye dusunuyorum
-
14 Mart 2005: 21:34 #2770BurcakKatılımcı
Ben de zaten Değirmendere felan olabilir diye düşündüm, ama bir etrafı kolaçan ediyim, nereyi beğenicem bakalım…
Arabayı ilk planda götürmiycem, zaten arabanın ön panel ve orta konsol sökük. Gerçi kullanıyorum engel olmuyo ama benzin durumunu filan görmemek kötü.
ılk planda ben de bir garaj bulmayı planlıyorum, Çzcan’ların taktikle olaya giricem Artık araba ne zamana toplanır allah bilir! -
14 Mart 2005: 21:47 #2771facelessKatılımcı
yeni işin hayırlı olsun Burcak… biraz gec oldu ama. 😥
-
14 Mart 2005: 22:03 #2772Pontiac301Katılımcı
Burcak arabanı getir..ızmitde hayat çok ucuz…Kaldıki garj tutmak vs hesaplı… Ayrıca burda işçiliklerde öyle diğer büyükşehirlerdeki gibi abartı değil….ızmitden bir balta kafa uçtu gitti bari seninkini transfer edelim
[quote:e17ef2656d=”Burcak”]Ben de zaten Değirmendere felan olabilir diye düşündüm, ama bir etrafı kolaçan ediyim, nereyi beğenicem bakalım…
Arabayı ilk planda götürmiycem, zaten arabanın ön panel ve orta konsol sökük. Gerçi kullanıyorum engel olmuyo ama benzin durumunu filan görmemek kötü.
ılk planda ben de bir garaj bulmayı planlıyorum, Çzcan’ların taktikle olaya giricem Artık araba ne zamana toplanır allah bilir![/quote:e17ef2656d] -
15 Mart 2005: 23:10 #2773ozzKatılımcı
burcak sen bi bak,karar ver degirmendere golcuk dersen yaedlmcl olmaya caLIslrlm, ama soz veremem sonucta bende oradaki arklara solicem
-
17 Mart 2005: 09:58 #2774Mustafa YÜKSELKatılımcı
hayırlı olsun kardeş
geleceğin pırıl pırıl olur inşallah
-
18 Mart 2005: 16:51 #2775BurcakKatılımcı
Hepiniz Sagolun arkadaşlar
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.