Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Güncel olaylar › Bogaz köprüsünde plakasyz 2009 Challenger
- Bu konu 14 yanıt içerir, 6 izleyen vardır ve en son 15 yıl 9 ay önce riko tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
25 Ocak 2009: 00:16 #1189AngelusKatılımcı
Bu akşam bogaz köprüsünde gördüm. Arabayı bir amca kullanıyordu herhalde ogluna hediye almış. Çzerinde geçici plaka vardı.
http://img525.imageshack.us/my.php?image=photo0075ob4.jpg
Gene ekleyedim bi el lütfen
-
25 Ocak 2009: 11:21 #16247rikoKatılımcı
Belki gişede para ödememek için plakayı sökmüştür
-
25 Ocak 2009: 13:51 #16248rikoKatılımcı
Angelus yazan:
Quote:Arabayı bir amca kullanıyordu herhalde ogluna hediye almış.Bence o amcanın arabayı kendine almış olması daha büyük bir ihtimal, gençlik yıllarında hayalini süsleyen bir challenger’a kavuşma imkanını anca bulmuş olabilir, Challenger’a sahip olmak içinde ukde kalmıştır belki
Oğluna hangi arabayı istediğini sorsa büyük ihtimalle Audi TT, Peugeot GTı, Honda Type R v.s. gibi bir cevap alır bence, yeni nesil pek anlamıyor arabadan
-
25 Ocak 2009: 17:03 #16257melih çakýrKatılımcı
srt8 e benziyor abi ne gider buya o koca motorla istanbulda yol bulursa tabii
-
28 Ocak 2009: 00:13 #16258AngelusKatılımcı
riko yazan:
Quote:Angelus yazan:Quote:Arabayı bir amca kullanıyordu herhalde ogluna hediye almış.Bence o amcanın arabayı kendine almış olması daha büyük bir ihtimal, gençlik yıllarında hayalini süsleyen bir challenger’a kavuşma imkanını anca bulmuş olabilir, Challenger’a sahip olmak içinde ukde kalmıştır belki
Oğluna hangi arabayı istediğini sorsa büyük ihtimalle Audi TT, Peugeot GTı, Honda Type R v.s. gibi bir cevap alır bence, yeni nesil pek anlamıyor arabadan
Açıkça söylemek gerekirse bu tarz arabalara Ertugrul Çzkök tipli sürücüleri yakıştıramıyorum.Çok tuhaf geliyor. Biraz at ile kelebek ilişkisi…Arabanın ruhuna ters gibi.. Mesela son model mustanglerde ve son günlerde rastladıgım chargerlarda akşam iş çıkışında maslaktan plazalardan çıkan kelli felli adamlarda tuhaf kaçıyor.. Tabii bana göre..
-
29 Ocak 2009: 16:54 #16261LowriderKatılımcı
kel adamlara laf atmayalım. herkesin uzun saçları olacak diye bi olay yok.
yaşlı heriflerin mis gibi spor arabalar ve cillop gibi hatunlar ile gezmesine uyuz oluyoruz diyelim
-
29 Ocak 2009: 19:58 #16249rikoKatılımcı
Lowrider, saç problemi var galiba
Neyse saçtan söz etmeyelim o zaman, zaten benimde saçlarla başım dertte, taraması zor oluyo :laugh:
-
29 Ocak 2009: 20:45 #16263AngelusKatılımcı
riko yazan:
Quote:Lowrider, saç problemi var galibaNeyse saçtan söz etmeyelim o zaman, zaten benimde saçlarla başım dertte, taraması zor oluyo :laugh:
Bak tam Challenger lık bir tip.. üste deri mont tamamdır
-
29 Ocak 2009: 23:27 #16250rikoKatılımcı
Angelus, deri mont işi kolay, bizim için olmazsa olmaz zaten, motorcuyuz ya o açıdan
Saçla mont tamam olduğuna göre geriye bi balyacık yeşil renkli kağıtcıklar kalıyo, o da ufak bi detay zaten :laugh:
-
31 Ocak 2009: 09:15 #16264Mustafa YÜKSELKatılımcı
site genelde uzun saçlı galiba
ama bendede deri mont yok :S birde ufak bir detay challenger da daha ufak bi detay ı atlamışım yeşillik te yok hahahahhaha
-
1 Şubat 2009: 00:21 #16251AngelusKatılımcı
😆 Rock’n roll , muscle cars hepsi varda bir girls olayını yapamadık bre tempestim
-
2 Şubat 2009: 12:43 #16267Mustafa YÜKSELKatılımcı
onuda hallederiz ya zamanla hem önce benim eksiklerimi halledelim bence
rock’n roll tamam gerisi yok :S
-
2 Şubat 2009: 22:55 #16271fehmiKatılımcı
desenize param bile olsa benim tip müsait değil challenger a binmeye
gerçi bende cadillac Deville tipi var :laugh: -
2 Şubat 2009: 23:16 #16278AngelusKatılımcı
fehmi yazan:
Quote:desenize param bile olsa benim tip müsait değil challenger a binmeye
gerçi bende cadillac Deville tipi var :laugh:Hafız sende tam challengerlık tip var .. hoş çukurova bir ara m2 ye en çok cadillac düşen yermiş dünyada.
-
3 Şubat 2009: 00:03 #16279rikoKatılımcı
fehmi yazan:
Quote:desenize param bile olsa benim tip müsait değil challenger a binmeye
gerçi bende cadillac Deville tipi var :laugh:Baba, bütün Challenger’lar kapında itin olsun senin be, sen yeterki bincem de :laugh:
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.