Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Güncel olaylar › 12,662 ADET CADYLLAC CTS GERY ÇA?RILDI
- Bu konu 7 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 16 yıl önce Mustafa YÜKSEL tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
10 Kasım 2008: 10:09 #1172AngelusKatılımcı
Ulusal Karayolları Trafik Emniyeti ıdaresinin (NHTSA) bugünkü haberine göre 12,662 adet Cadillac CTS modeli hava yastığı problemi yüzünden geri çağrılıyor.
Sorun ise yazılım probleminden kaynaklanıyor. Çn yolcu hava yastığı gerektiği an açılmayıp bir komut hatasından dolayı her an açılabilir halde olduğundan dolayı GM araçları geri çağırıyor. Geri çağrılan 2009 model Cadillac CTS lerde yolcu bölümündeli sistem modülü değişecek. Zor günler geçiren General Motors son olarak Amerikadaki başkanlık seçimleri kazanan Barack Obama ya sektör adına kredi ve yardım talebinde bulunmuştu.
-
10 Kasım 2008: 22:39 #16168rikoKatılımcı
Bu geri çağırma olayı genelde hep üst sınıf lüks araçlarda oluyor, daha önce de Chrysler’in cherokeeleri, bmw’nin ve mercedes’in bazı modellerini geri çağırdığını hatırlıyorum.
Ya en çok hatayı onlar yapıyor yada hatalarının arkasında sadece onlar duruyor :huh:
Daha hiç tofaş’ın veya reno nun araba çağırdığını duymadım, adamlar kusursuz iş yapıyo demekkiBu arada Cadillac 2009 gelmeden 12.000 küsür 2009 model araç satmış, demekki işler Barrack abiye gidecek kadar da kötü değil, henüz barracklara gelmemişler yani
-
11 Kasım 2008: 09:55 #16171ömer çemenKatılımcı
Birde geriçağırma olayını Opelde gördüm 2003 yılında 2000 model opel combo aracı çığırmışlardı sebepte ön yolcu koltuğunun güvensiz olmasıymış şaşırmıştım :ohmy: biraz geç fark edilmiş sanırım ama :silly: yinede araçlarını takip ediyorlar buda güzel bir olay…
-
11 Kasım 2008: 10:21 #16172Mustafa YÜKSELKatılımcı
bi gün 43 model mersedes çaürılırmı acaba karbüratör hatası yüzünden çok geç farketmişler çağırıyorlar
-
11 Kasım 2008: 11:28 #16169AngelusKatılımcı
Müşterisine verilen degerde diyebiliriz. Hiç bir Japon’un geri çagırdıgını duydunuzmu veya gördünüzmü? Japon arabayı satar hataları saptar o hatalardan 3-5 kişi ölür sonra aynı modelin hataları giderilmiş modelini makyajlı model olarak satar :laugh: ..
-
11 Kasım 2008: 20:48 #16174rikoKatılımcı
Angelus yazan:
Quote:Müşterisine verilen degerde diyebiliriz. Hiç bir Japon’un geri çagırdıgını duydunuzmu veya gördünüzmü? Japon arabayı satar hataları saptar o hatalardan 3-5 kişi ölür sonra aynı modelin hataları giderilmiş modelini makyajlı model olarak satar :laugh: ..Ehehee :laugh: pratik zekalı adamlar işte.
crash testlere, test mankenlerine milyon dolar dökeceklerine canlı mankenlerle test ediyorlar araçları ,üstelik üzerine para alıyorlar birde. Natural test driv, en gerçeğindenTempest,dün internette okudum, Henry Ford bütün T modelleri geri çağırmış, döşemeye koydukları tahtalarda tahtakurusu tespit edilmiş :laugh:
-
12 Kasım 2008: 19:14 #16170XLR-VKatılımcı
Geri cagirma hemen hemen butun markalarda olabilen bir durum ,asil benim anlamak istedigim arabalar piyasaya verilmeden once bir suru teste tabi tutulurken hala nasil olur da geri cagirmalara rastlanabiliyor .
Bu muhendisler butun en ince detaylari gozden kaciriyorlar herhalde -
19 Kasım 2008: 16:48 #16175Mustafa YÜKSELKatılımcı
riko tahta kuruları tarafından ısırılan müşterilermi şikayet etmiş yoksa kendilerimi farketmiş
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.