Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Güncel olaylar › istanbuldaki amerikancılar buluşma etkinlik varmı?
- Bu konu 27 yanıt içerir, 10 izleyen vardır ve en son 17 yıl 1 ay önce
enwrc tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
25 Temmuz 2007: 11:15 #1011
tsportKatılımcıistanbuldaki ameikancılar olarak etkinlik buluşma yok mu
-
25 Temmuz 2007: 12:23 #14841
AngelusKatılımcıOlacak inşallah yakında bir istanbulda buluşabilirsek hep beraber
-
25 Temmuz 2007: 18:17 #14842
Mustafa YÜKSELKatılımcıbende bende gelcem bende
-
25 Temmuz 2007: 18:18 #14843
paintitblackKatılımcıbende gelmek isterim, bu siteden sadece piyu’yu tanıyorum, hem onu görmüş olurum hemde diğer arkadaşlarla karşılaşırım…
-
25 Temmuz 2007: 21:25 #14844
v8ciyizKatılımcıAngelus wrote:Olacak inşallah yakında bir istanbulda buluşabilirsek hep berabergenel bi organizasyonmu olacak yoksa kendi aranızdamıdır, önceden tarih verirseniz izmirden 3-5 amerikan gelmek isteriz.
-
25 Temmuz 2007: 22:10 #14845
AngelusKatılımcıgenel olur tabiiki. herkes davetli olur.
-
26 Temmuz 2007: 15:58 #14846
mugatseKatılımcıbu olay şu 1.2 ay içerisinde olsa süper olur
-
26 Temmuz 2007: 16:40 #14847
Mustafa YÜKSELKatılımcıhadi buluşalım
-
1 Ekim 2007: 16:04 #14848
enwrcKatılımcıkaç zamandır burda üyeyim sadece amerikan draglarına gittim
şöle güsel bi organizasyon olsada hepimiz tanışssak 😉
bu işi yapsa yapsa piyu yapar
-
2 Ekim 2007: 15:45 #14849
the_judgeKatılımcıorganizasyonlar nerde oluyo genelde?bende gelmek isterim müsait olursam.bi tanışalım:)
-
3 Ekim 2007: 07:40 #14850
firrebirdKatılımcıaçıkçası üyeler nerdeyse organizayon da orada oluyor
istanbul için konuşacak olursak, hemen herkesin kolayca ulaşabileceği merkezi yerlerde olabiliyor; beşiktaş gibi, kadıköy gibi vs vs2007 yılı bahar ve yaz dönemini maalesef kaçırdık..
ama sonbaharın ılık havasında da pekala birşeyler yapabiliriz, ne dersiniz arkadaşlar..?
plan olmaktan çıkarıp icraat haline getirelim derim bengerçi balık fiyatları da pahalı gidiyo bu aralar 😯
hani rakı-balık yaparsak diye dedim 😈 -
3 Ekim 2007: 08:35 #14851
enwrcKatılımcıben içki içmiyorum ama büyük bi zevkle eşlik etmeye gelirim
hadi o zaman bi yer belirlensin toplanalım:)
-
3 Ekim 2007: 11:28 #14852
paintitblackKatılımcıbelkide sonkez, havalar kötülesmeden riva, polonezkoy tarafalarinda mangal vs biseyler yapilabilir, (direk girtlak dusunuyorum, benim gobek baska bi arabaya sigmiyor zaten) iyi bi plan programla arabasiz arkadaslarida zor durumda birakmayiz herhalde? Yani artik birileri bisey yapsinda goruselim, tanisalim… bana komsu bi ton amerikanci var (kozyataginda) ama hicbirini tanimiyorum…
-
3 Ekim 2007: 11:32 #14853
enwrcKatılımcıvalla pasif bi üye olarak buluşmayı ben düzenlicem olmazzssa
piyudan ses çıkmıyo
-
4 Ekim 2007: 04:54 #14854
firrebirdKatılımcıadminimizin de güzel bi organizasyona imza atmasını bekleriz
tabiki hep birlikte, herkesin işin ucundan tutması olaya daha da güzel bi tat katacaktır..
ama şu da var, adminimiz organize etmiş yada üyelerden biri düzenlemiş, hiç farketmez.. önemli olan birşeyleri paylaşabilmek. kendisinin de dediği gibi bi toplantıda belki 2-3 kişi olur ama sonra zamanla kişi sayısı artaro zaman bi sayım yapalım;
1.enwrc
2.paintitblack
3.benbaşka kimler geliyoo..
: -
4 Ekim 2007: 11:17 #14855
mugatseKatılımcıvalla arkadaşlar havalar iyice bozmadan yani şu 3 hafta içinde süreyyapaşada buluşalım
-
4 Ekim 2007: 12:57 #14856
AngelusKatılımcıDur ben bu olaya bi el atayımm..
Zaman : Bayramdan sonraki hafta sonu
Mekan : ?
Katılımcılar : Ben,Mehmet Ali beeyy, Paintitblack , enwrc,Metehan,Riko,ılletyus, Kambersiz dügün Kenanssız ….. olmas….. veee???????
-
5 Ekim 2007: 15:11 #14857
Chevy_Killer_89Katılımcıbende gelebilirm,yer uzak olmazsa..ornegin besiktas cok iyi?
-
7 Ekim 2007: 05:26 #14858
enwrcKatılımcıbayramdan sonraki hafta eskişehirdeyim arkadaşlar lütfen bensiz yapmayın organizasyonu :
-
8 Ekim 2007: 05:04 #14859
firrebirdKatılımcımemet ali mi? o kim yaww..!? 😆
Angelus wrote:Katılımcılar : Ben,Mehmet Ali beeyy, Paintitblack , enwrc,Metehan,Riko,ılletyus, Kambersiz dügün Kenanssız ….. olmas….. veee??????? -
8 Ekim 2007: 05:13 #14860
firrebirdKatılımcıevet arkadaşlar hade bakalım, operation şunderbolt, organizasyon zamanıı
ayarlayın işlerinizi güçlerinizi..şimdi toplu buluşmalarda şu geyik her zaman vardır ve olacaktır da;
o gün benim programım var, şu gün yapsak olmaz mı? yaw tabiki olur ama alternatif olan 2. gün de bir başkasına uymayacak belki.. gönül ister ki herkesin gelebileceği şekilde uygun bi gün olsun ama bu mümkün olamıyor maaleseff 😥 onun için arkadaşlarım, belirlenen buluşma günü için kendimizi ayarlamaya çalışalım.. 😉 -
8 Ekim 2007: 16:42 #14861
enwrcKatılımcıpeki bayramda buluşma yapsak olmazmı 🙄
: -
8 Ekim 2007: 16:56 #14862
enwrcKatılımcıarkadaşlar böle paarlık yapıyomuşum gibi bi izlenim olmasın sizde gün belirlensin diye zarf atıyom
-
8 Ekim 2007: 17:18 #14863
paintitblackKatılımcıaslında bayramda hava güzel, pazar günü güzel gözüküyo hava. peki beni mazur görün ama, (olursa böyle bişeye ilk kez katılacam çünkü) bu tip buluşmalara eşler geliyormu? eşimde bayaa bi sever ve ilgi duyar amerikanlara ama malum, bizim kadar değil. bi süre sonra sıkılırsa diye korkarım, eğer yalnız kalırsa…
-
9 Ekim 2007: 04:38 #14864
enwrcKatılımcıpaintitblack wrote:aslında bayramda hava güzel, pazar günü güzel gözüküyo hava. peki beni mazur görün ama, (olursa böyle bişeye ilk kez katılacam çünkü) bu tip buluşmalara eşler geliyormu? eşimde bayaa bi sever ve ilgi duyar amerikanlara ama malum, bizim kadar değil. bi süre sonra sıkılırsa diye korkarım, eğer yalnız kalırsa…genelde bu tip buluşmalarda beyler revaçtadır ama burada konuşalım bu konuyuda eşler gelicekse bilgimiz olsun ona göre hareket edilsin 🙄
-
9 Ekim 2007: 10:07 #14865
firrebirdKatılımcırica ederiz ne demek..
daha önceki buluşmamızda eşlerin de katılımı söz konusu olmamıştı, tahmin edeceğiniz üzere biz erkekler zaten anca toplanmıştıkgeçen buluşmamızda eşlerin/sevgililerin katılımı söz konusu olmamakla birlikte, bu sefer için neden olmasın herkese uyarsa olur tabi ki diye düşünmekteyim… ama şu da var herkesin eşi yada sevgilisi amerikancılar buluşmasına sıcak bakar mı, ondan emin değilim
malum sohbet,muhabbet amerikanlar odaklı oluyor ağırlıkla..paintitblack wrote:aslında bayramda hava güzel, pazar günü güzel gözüküyo hava. peki beni mazur görün ama, (olursa böyle bişeye ilk kez katılacam çünkü) bu tip buluşmalara eşler geliyormu? eşimde bayaa bi sever ve ilgi duyar amerikanlara ama malum, bizim kadar değil. bi süre sonra sıkılırsa diye korkarım, eğer yalnız kalırsa… -
9 Ekim 2007: 10:25 #14866
paintitblackKatılımcıişte evet, benim çekincem de bu zaten. erkekler beygir, hacimden bahseder ve doymaz, arabanın altında ne var, üstünde ne var derken eğlenir gederiz, ama eşler için aynısı söz konusu -olamayabilir- sıkılırlarmı acep?
-
9 Ekim 2007: 11:33 #14867
enwrcKatılımcıpaintitblack wrote:işte evet, benim çekincem de bu zaten. erkekler beygir, hacimden bahseder ve doymaz, arabanın altında ne var, üstünde ne var derken eğlenir gederiz, ama eşler için aynısı söz konusu -olamayabilir- sıkılırlarmı acep?kesinlikle sıkılırlar
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.