Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Forum Hakkında › login de login
- Bu konu 10 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 18 yıl 6 ay önce XLR-V tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
22 Nisan 2006: 16:32 #557Mustafa YÜKSELKatılımcı
beni bu site cookie olarak bi kaydediyo bi kaydetmiyo ne bu anlamadım
2 girişimden birinde tekrar tekrar kullanıcı adı şifre yazıyorum acep nedendir ?????
özel istek : kullanıcı adımın “TemPest” olarak değiştirilmesi mümkünmüdür?????
-
22 Nisan 2006: 16:48 #9062XLR-VKatılımcı
Ben otomatikman her girisimde log in oluyorum onu senin bilgisayarin cookie kisminin acik olmasi gerekir .Birde anti spy program yukluyse bilgisayarinda , o butun cookielerini siler ve boylece her defasinda log in kisminda sifre ve kullanici adi yazmak zorunda kalirsin
Birde tam hatirlamiyorum ama remember me veya beni hatirla diye bir kisim olmali onu da clickle
Son olarak inboxun altinda cikis yazan yere clickleme eger oyle yaparsan her siyete girisinde sifre yazarsin -
23 Nisan 2006: 11:55 #9063Mustafa YÜKSELKatılımcı
damam da bu daha anlaşılmaz bir olay
mesela az önce hiç bişiş sormadı direk siteye üye olarak girdim bişi yazmadan
bazan forumlarda gezerken bile kısıtlı bir alana ulaşmaya çalışıyorsunuz mesajı geliyo
-
23 Nisan 2006: 15:22 #9064XLR-VKatılımcı
Benim isletim sistemi XP Media Center Edition English o yuzden bazi seyler yazicam tam olarak Turkce olanlarda ne yaziyor daha da kafani karistirmayayim o yuzden aynen orjinal sekilde yaziyorum .
My computer, control panel, internet options , security,custome level.
Aynen ustteki sirayi takip et ve oradaki opsiyonlarin hepsini enable yap .
Bende oyle ve firewall da acik .Active-X Control kisminida enable yapmayi unutma birde bunu dene bakalim .
Eger olmazsa sanirim Internet Options kisminda Advanced yazan yerde ki ayarlarla ilgili sanirim -
23 Nisan 2006: 15:26 #9065Mustafa YÜKSELKatılımcı
valla ayarlarda açmayı düşünmediiğim şeyler var ama fire wall ım kapalı kasper de böle bişi yapmaz bakalım format bascam zaten yakında ne olcak
saol ilgilendiğin için basiim formatı temiz olsun
-
23 Nisan 2006: 15:28 #9066XLR-VKatılımcı
Ok, ne demek insaallah ayarlar tam istedigin gibi olur
-
23 Nisan 2006: 15:31 #9067Mustafa YÜKSELKatılımcı
aslında ben her formattan sonra ayarları kendim yaparım ama son bir haftadır loginde sıkıntı yaşayınca siteden şüphelendim ama kimse şikayetci değil demek bende bi sorun var
-
29 Mayıs 2006: 21:50 #9068Mustafa YÜKSELKatılımcı
sorunu buldum bi program yapıyomuş net limiter tarzı bişi di neydi unuttum denemek için kurmuştum msconfig den kaldırınca hayat normale döndü
-
30 Mayıs 2006: 01:08 #9069XLR-VKatılımcı
Iyi sevindim senin adina
Bu arada ben IE7 download ettim ama maalesef siteyi duzgun olarak goruntuleyemiyorum (diger forum ve siteler ok) hala o yuzden siteye Opera yi kullanarak giriyorum . -
30 Mayıs 2006: 02:18 #9070Mustafa YÜKSELKatılımcı
ya böle giderse bende opera yada fireworks müydü neydi onlara geçicem
sıkıntı yaratıyo ie
-
30 Mayıs 2006: 02:44 #9071XLR-VKatılımcı
Yalniz su var IE ye alistigin zaman ondan vazgecmek cok zor bak ben mesela eski versiyondan bile memnundum ki sistem de sacma sacma hatalar vermesine ragmen ….
Hele hele IE7 den sonra daha da zor …Bana da cok tavsiye etmislerdi IE yi bosver, Opera ya gec diye bende o ne ya Opera mi , konser mi,cinema mi,arya mi diye dalga geciyordum
IE7 cok daha guvenli ve guzel zaten Microsoft Vista da bunu kullanacak
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.