Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Forum Hakkında › Yeni forum hk.
Sayın adminlerim ellerinize sağlık.Yeni formumuz harika olmuş.Emeği geçen herkesi kutlarım.
teşekkür ederim… emeği geçen tek ben varım…övgüleri tek başıma üstüme alıyorum
esasında buna sebep oldugu icin hacker arkadaslar bol bol selam soyluyorum…
Dogan bu seferki hazirladigin gercekten daha hos….. Ellerine saglik !
evet bende çok beyendim bunu : ))
Hakikaten guzel olmus herkese tesekkur ederim .Browse button olmasida ayrica bir kolaylik
bazı ingilizce bolumler var, yavas yavas onları da duzelterek, komple turkce bir forum hazırlıyorum…
yorumlarınız için teşekkürler…
Mavi favori rengimdir yani site çok güzel olmuş bence
çok müşiş olmuş. ben şahsen bayıldım..
Emre gene şov yapmışsın
Piyu forumun selameti için yapabileceğimiz birşey var ise bu yeni dahil oldugum olusumda severek birşeyler yapabilirim
teşekkür ederim…halen herşeye yetişebiliyorum
ama daha çok katılımcı olarak, tanıdıklarına tavsiye ederek, siteye her girişinde ana sayfadaki google reklamlarına tıklayarak (ücretiz,virussuz) destek verebilirsin…
Endişe etmeyiniz yayabildiğim kadar yayıyorum
destek için teşekkürler…
{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Gönderiminiz başarısız oldu. Sunucu, {{status_text}} ({{status_code}} kodu) ile yanıt verdi. Bu mesajı iyileştirmek için lütfen bu form işlemcisinin geliştiricisiyle iletişime geçin. Daha Fazla Bilgi{{/message}}
{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Gönderiminizin başarılı olduğu görünüyor. Sunucu TAMAM yanıtı göndermiş olsa da gönderim işlenmemiş olabilir. Bu mesajı iyileştirmek için lütfen bu form işlemcisinin geliştiricisiyle iletişime geçin. Daha Fazla Bilgi{{/message}}
Gönderiliyor…