Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Forum Hakkında › Sitede problem
- Bu konu 9 yanıt içerir, 3 izleyen vardır ve en son 15 yıl 3 ay önce Mustafa YÜKSEL tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
10 Şubat 2009: 22:44 #1199AngelusKatılımcı
Arkadaşlar sitede bir problem var eski üyeler mesaj yazıp gönderiyorlarmış fakat site mesaj gönder dediklerinde siteye kayıt olmanız lazım diye bir mesaj verip yazdıkları mesajı siliyormuş?
Sebep ne olaki??
-
11 Şubat 2009: 12:05 #16353AnonimZiyaretçi
nasıl yani???
sen yazmıssın, simdi bende yazdım… gonderemeyen uye kim, kontrol edeyim senden benden farkı nedir diye…
ama soyle birsey var, ana sayfada solda bulunan üye girişten kullanıcı adı ve sifre yazdıktan sonra eğer siteye üye olarak girdiyse Merhaba, Kullanıcı adı yazıyor, bundan sonra istediği gibi foruma girip mesaj atabilir.
acaba üye oldugunu anlayan cookie’leri mi kapalı? Yani uye girisi yapıyor sayfayı acıyor ama mesaj gönderirken cookie kullanmadığından üye değil sanıyor ve mesajı kabul etmiyor… muhtemelen olan budur…
-
11 Şubat 2009: 12:34 #16361fehmiKatılımcı
piyu daha önce den siteye giriş yapamayan kimse forumları okuyamıyordu mesela bi bakıyorum 10 misafir var diyor ama üye yok yine önceki sistem yapsan kim var kim yok enazından bizde görmüş oluruz
-
11 Şubat 2009: 19:38 #16362AngelusKatılımcı
Piyu yazan:
Quote:nasıl yani???sen yazmıssın, simdi bende yazdım… gonderemeyen uye kim, kontrol edeyim senden benden farkı nedir diye…
ama soyle birsey var, ana sayfada solda bulunan üye girişten kullanıcı adı ve sifre yazdıktan sonra eğer siteye üye olarak girdiyse Merhaba, Kullanıcı adı yazıyor, bundan sonra istediği gibi foruma girip mesaj atabilir.
acaba üye oldugunu anlayan cookie’leri mi kapalı? Yani uye girisi yapıyor sayfayı acıyor ama mesaj gönderirken cookie kullanmadığından üye değil sanıyor ve mesajı kabul etmiyor… muhtemelen olan budur…
Daturkishulan da problem var mesaj yazdı sitedede online oldugu görülüyordu fakat birden gitmiş.
-
12 Şubat 2009: 18:19 #16354AnonimZiyaretçi
angelus suanda 4 uye online goruyorum….Daturkishulan icin bakıyorum…onu da yazıcam… umarım sorun sadece cookie’dir…
-
12 Şubat 2009: 18:28 #16370AnonimZiyaretçi
uyelik ile ilgili bir sorun gozukmuyor… yapması gereken internet explorer’daki cookie ayaları muhtemelen.
daha önce anlattıgım sekilde giriş yaptıgında sorun olmamalı…
-
21 Haziran 2009: 15:46 #16355AngelusKatılımcı
Türkçe olayını nasıl yapcaz?
-
22 Haziran 2009: 14:07 #16356AnonimZiyaretçi
ugrasıyorum…ama cozemedim henuz…
-
27 Temmuz 2009: 12:30 #16357AnonimZiyaretçi
toparlanmıs olması lazım… devam ediyorum duzeltmeye…
-
30 Temmuz 2009: 04:56 #16773Mustafa YÜKSELKatılımcı
şu an düzgün görünüyo, sağ tıklayıp dil seçmiyorum artık
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.