benim yeni avatarı’mı gorunce aklına geldi sanırım 😆
suanda hazırladıgım 40 civarı yeni avatar var ama sitenin renklerinde ufak sorunlar oldugundan yukleyemedim…suandaki avatarları degistiricem…cok guzel seyler yaptım…
tabiki yukleyebiliyorsun ama tam nasıl oldugunu anlatamıycam suanda…sen bana mail at…hepsini yuklerken onu da yuklerim adını burcak yaparım…sana ait olur…
ya dostum nedir bu muhabbet siteye üye oldugumdan beri avatarlar yok sitenin rengine uygun olsun falan.hala anlayamadim ben bunu:(birak herkes kendi istedigi seyi koysun.yoksa sitede mi sorun var anlamadim yani
suanda herkesin kendi avatar’ını koymasını istemiyorum…karısıklık cıkmaması amacıyla… (dosya boyutu ve rengi uymayacagından) bu konu benim icin onemli…tum goruntu ona baglı olarak degisiyor…
bunun yanında suanda uyelerimiz kendi avatarlarını zaten yukleyemiyorlar…ama sen ve diger uyelerimiz bana istediği avatarı mail olarak atar ise siteye uygun hale getirebilirim…
admin@amerikanaraba.com adresine 120pixel genislikte gonderirsen ekleyebilirim… bu arada diger avatarlarda 70tane filan oldu… onları da kısa sürede eklerim… 😉
Yazar
Yazılar
6 yanıt dizini görüntüleniyor
Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.