Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Forum Hakkında › eski postlar
slm dogan eski postlar eski forumlar silindimi? baktım goremedim.. tekrar mı kendişmizi tanıtcaz
selam,
forum’un cok buyuk bir bolumunu kurtardıgımı dusunuyorum fakat herseyi de kurtardım diyemiyorum…
tam olarak hangi bolum yok? (kurtaracagımdan da degil ya, gene de bir bakayım
evet şimdi baktım bazı eski postlar duruyor hatta benim nova coupeyi aldıgım ilk gun gece 3te yazdıgım postta duruyor ama galiba kendimi tekrar tanıtmam lazımçç bu arada satılık ilan verdim dogan o yayınlanmadı hala inceliyormusun?
forum hakkında elimden gelen herseyi yaptım valla… yettigi kadar artık…
ilan tahtası modulu eski sistemden değişik, 3-4 link takip ederek bulmam gerektiğinden eskisi kadar hızlı olamıyorum… gelistirecegim bunu da…
bu arada onaylıyorum…
{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Gönderiminiz başarısız oldu. Sunucu, {{status_text}} ({{status_code}} kodu) ile yanıt verdi. Bu mesajı iyileştirmek için lütfen bu form işlemcisinin geliştiricisiyle iletişime geçin. Daha Fazla Bilgi{{/message}}
{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Gönderiminizin başarılı olduğu görünüyor. Sunucu TAMAM yanıtı göndermiş olsa da gönderim işlenmemiş olabilir. Bu mesajı iyileştirmek için lütfen bu form işlemcisinin geliştiricisiyle iletişime geçin. Daha Fazla Bilgi{{/message}}
Gönderiliyor…