Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Çıkmacılar Hurdacılar › GMC Typhoon
- Bu konu 8 yanıt içerir, 3 izleyen vardır ve en son 18 yıl 2 ay önce
bpeker tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
16 Temmuz 2006: 23:05 #657
bpekerKatılımcıMerhaba;
1992 GMC Typhoon’um var. Bir şekilde elinde parça ve/veya parçalar olan arkadaşlar haber verirse sevinirim.
-
17 Temmuz 2006: 02:12 #10487
-aLicaN-Katılımcımerhaba lazım olan parçaları sizin adınıza amerikadan getirtebilirim…
-
18 Temmuz 2006: 00:59 #10488
bpekerKatılımcıSaol dostum…
Ama parçaya şu anda ihtiyacım yok. Sadece elinde parça olan ve kurtulmaya çalışan biri varsa diye yazdım.Yine de tşk.
-
26 Temmuz 2006: 19:28 #10489
piyuAnahtar yöneticienfes bir aractır… sahsen bayılırım… biraz detay verirmisin? avantaj dezavantaj filan… (sonra bisi anlatıcam
-
31 Ağustos 2006: 01:09 #10490
bpekerKatılımcıpiyu wrote:enfes bir aractır… sahsen bayılırım… biraz detay verirmisin? avantaj dezavantaj filan… (sonra bisi anlatıcam )Merhaba;
Kusura bakma çoktandır bakamadım buralara…Benimki 1992 Typhoon (No:0106). Bayılıyorum bu arabaya, zannedersem TR’deki 6 Typhoon’dan hala “stock” kalan tek araç bu. Şu anda belden aşağısı için boyada…malesef ilk sahibi biraz “pimpmobile” işi hornlar, extra sis lambaları falan taktırmış (bayağı da para harcamış) şimdi onarın hepsi güzelce sökülüp orjinal haline dönüyor…Henüz resimlerini çekmedim. Çektiğimde onarı nasıl post edebileceimi anlatırsan sevinirim…0 – 100 5sn civarında, su soğutmalı intercooler, 4,3Lt Turbo…ne diyeyim anlatılmaz yaşanır. 2 senedir takip ettiğim bir araçtı ve sonunda rüya gerçek oldu. http://www.syty.net adresli bir forum var, oraya da üyeyim inanılmaz yardımcı oluyorlar. Bütün bir gün anlatabilirim ama seni sıkmak istemem… -
31 Ağustos 2006: 12:58 #10491
piyuAnahtar yöneticisıkmak ???
dilediğin kadar (elin yorulana kadar) yazabilirsin…
birgün almak istediğim araçlar listemde ilk 10’dadır. Hemde makul fiyatıyla… 😉 -
31 Ağustos 2006: 14:43 #10492
bpekerKatılımcıpiyu wrote:sıkmak ???dilediğin kadar (elin yorulana kadar) yazabilirsin…
birgün almak istediğim araçlar listemde ilk 10’dadır. Hemde makul fiyatıyla… winkBen kadere inanırım, uzun zamandır takip ettiğim başka bir Amerikan’ın bugün yine satışta olduğunu gördüm. Fiyatı yaklaşık 40,000YTL. Typhoon’un Bana maliyeti ise yaklaşık 35,000YTL. Bana bu rakamı, veya bu rakama yakın bir rakamı verebilirsen sana satabilirim ki ben de ötekini alayım. Yoksa kredi falan kullanacam. Bir düşün istersen 🙄
: : 💡 -
31 Ağustos 2006: 18:42 #10493
piyuAnahtar yöneticidüşündüm ama düşünmekle olmadı bpeker
bu aralar istediğim amerikanı almam mümkün değil, inşallah ileriki yıllara….
-
1 Eylül 2006: 01:36 #10494
bpekerKatılımcıpiyu wrote:düşündüm ama düşünmekle olmadı bpekerbu aralar istediğim amerikanı almam mümkün değil, inşallah ileriki yıllara….
ınşallah o da olur PıYU…şiddetle tavsiye ederim. Dedim ya anlatılmaz, yaşanır.
-
-
YazarYazılar
- ‘Çıkmacılar Hurdacılar’ forumu yeni konu ve yanıtlara kapalı.