Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Çıkmacılar Hurdacılar › selam arkadaşlar aranıza yeni geldim
- Bu konu 12 yanıt içerir, 6 izleyen vardır ve en son 18 yıl önce
mustangdelisi tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
1 Mart 2006: 04:49 #491
ilkanKatılımcıselam arkadaşlar aranıza yeni geldim.bende sizin kadar anlamasamda amerikan arabalarının hastasıyım dededen kalma..bana amerikanlar hakkında bilgiler verirseniz sevinirim izmirde oturuyorum.6.sanayide amerikancı bülent die biriyle tanışmıştım (amerikan tamircisi) benbile dükkanı kapatıyorum alma ustası yok artık bu araçların demişti doğrumu? tşkklr
-
1 Mart 2006: 05:30 #7913
acmecamaroKatılımcıslm hosgeldin
fatih kollejine yakin oturuyor ve volkan adinda da bir abin olabilirmi? -
1 Mart 2006: 15:13 #7914
piyuAnahtar yöneticiıstanbul’da var ama iyilermi tartisma konusudur. ıllaki yapacak biri bulunur…
-
1 Mart 2006: 17:00 #7915
ozzKatılımcıhurdacı bülentten bahsediyorsun, zannetmiyorum dükkanını kapatsın, usta konusunda ustalar var, yok degil, sonuçta benim bildiğim amerikancı ustalar var izmirde, ama maalesef sadece amerikanlara servis veremiyorlar, portföy az oldugu için, dolayısıyla diğer markalarada servis veriliyor, istersen sana izmirde gidebileğin ustaların tlf vesaire bilgilerini verebilirim, gerisi sana kalmış
-
1 Mart 2006: 19:51 #7916
acmecamaroKatılımcıizmirde tayfun vardir amerikanci…. 05356505997 egen degismedi ise numarasi…. benim selamimi soyle…Burak benim adim…
-
3 Mart 2006: 01:03 #7917
ozzKatılımcıantik oto tayfun abi camdibi, abim gibidir benim slmımıda ilet, bendeki tlf yeni tlfnu 0-537-4464850 kusadasından özgür ben
acme-burak ya senin camaroyu da satarım diyordun, fiyat ve model neydi abi? buara ne var ne yok işe gömdüm ama..aklımızda olsun 😉
hala izmirde misin? yaz geliyor bi barbekü olayı yapalım buralardakilerle? -
3 Mart 2006: 01:11 #7918
ozzKatılımcıbirde bornavada otomersun var; mercedes ve bmw bakarlar..bide rangerover-landrover-mini falan… eger tayfun abiyi bulamazsan, onlarada ugrayabilirsin arabadan anlayan esnaf ve usta insanlardır,amerikandanda anlarlar.. oktayı yada mehmet abiyi bul, selamımı soyle gene!! ama dediğim gibi öncelikli adres tayfun abi antik oto
kolay gelsin -
3 Mart 2006: 04:20 #7919
acmecamaroKatılımcıOzz, ben dogma buyume izmirliyim, ama 7 yildir istanbuldayim, artik izmire bayramdan bayrama gidiyorum, annem-babam hala guzelyalida oturuyorlar…. Tayfun ile bizim cok mesaimiz oldu zamaninda…. izmirde ilk S10 blazer lift kiti beraber takmistik….
Benim istanbulda garajim var… artik her isimi kendim yapabiliyorum…. hatta bu gun Grand Cherooke min arka tamponunu boyadik garajda guzel oldu… neyse… benim camaro 74 z28 type LT, full +full
25bin$
email atarim fotolarini istersen… -
3 Mart 2006: 17:28 #7920
ozzKatılımcıbende tam tersi son 7 yıldır kuşadasındayım, senin arabanınm resimlerini atarsan sewinirim, trdeki amerikanların resimlerini topluyorum zaten, fakat fiyat olarak beni aşar bu kampanya
zaten bu aralar para baglamasam ii olur..bu tarafara geldiğinde beklerim.. -
4 Mart 2006: 03:11 #7921
piyuAnahtar yöneticiturk amerikan foto arsivimi gorsen aglarsın demek 😉
-
4 Mart 2006: 20:16 #7922
ozzKatılımcıistanbul hariç kapışırım
hatta ege bölgesinde rakip tanımam hehhe bakma eski bilgisayarda istanbulda vardı ama bi tane bilg sattım birde sagolsun atılan formatlar denk gelirsen bu taraflara paylaşırız, hatta daha bi dünya resim var ama scan etmeye üşeniyorum..
ortaca resimlerini söylemiştim http://www.amerikancilar.com “a atmıstım(ufak bi bölümünü) birdfe buralardaki arabalar, bide koleksiyoncu bi abimizin arabalarının resimleri var ama eski teknoloji, scan etmem lazım.. -
4 Nisan 2006: 15:58 #7923
BoogeymanKatılımcı6. sanayideki Bülent aslında hurdacıdır.
Ustası yok diye düşünecekseniz almayın.
Kendiniz yapmadığınız sürece, tek seçeneğiniz var o da önemli miktarlarda para harcamayı göze almanız. Aksi taktirde istediğiniz gibi olmayacaktır. doğru planlama ile maliyeti uzun döneme yayabilirsiniz. Ama acemice gidip toplamaya kalkarsanız daha yarısında acil satılık diye ilan verirsiniz.
ilkan wrote:selam arkadaşlar aranıza yeni geldim.bende sizin kadar anlamasamda amerikan arabalarının hastasıyım dededen kalma..bana amerikanlar hakkında bilgiler verirseniz sevinirim izmirde oturuyorum.6.sanayide amerikancı bülent die biriyle tanışmıştım (amerikan tamircisi) benbile dükkanı kapatıyorum alma ustası yok artık bu araçların demişti doğrumu? tşkklr -
22 Kasım 2006: 02:34 #7924
mustangdelisiKatılımcıarkadaşlarda bende izmirliyim..güzelyalıda oturuyorum..buralarda oturan arkadaşlar varsa bana ulaşsın beraber arayalım parçaları..kendime ait bi amerikanım yok ama beraber aracı toplamak beni çok mutlu eder
-
-
YazarYazılar
- ‘Çıkmacılar Hurdacılar’ forumu yeni konu ve yanıtlara kapalı.