Ana Sayfa Forumlar Teknik Bilgilerinizi Paylaşın chevrolet nova

15 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Anonim
      Ziyaretçi

herkese selam aranıza yeni katıldım umarım hepde buralarda olurum.ben 76 model nova almayı düşŸünüyorum ama performansı hakkında hiç bir fikrim yok.I tipi 6 silindir 4500cm(küp) motora sahip novanın teknik özellikleri hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

76nova
      Katılımcı

slm size ulaşŸacağımız il ve de varsa telefonunuz nova aldınızmı alacakmısınız.

Anonim
      Ziyaretçi

ben izmir buca’da oturuyorum nova almadım almayı düşŸünüyorum ama performans olarak kesin bie bilgi elde edebilsem daha kararlı olacağım.ama yardımcı olcak pek kimse yok galiba

piyu
      Anahtar yönetici

Selamlar,

250ci (4100cc)
      L6 (duz altı silindir)
      L22 (motor tipi)
      105 @ 3800 (3800 devirde 105hp maks. guc)
      185 @ 1200 (1200 devirde 185 lb-ft tork)
      3.875 x 3.53 (bore * stroke)
      8.25:1 (sıkıstırma oranı)

performans bilgisi beklerken umarım yüksek performans’ı kastetmemissindir… 1974-1980 arası Amerikan’larda performans dusuktur… fakat diger yandan altı silindir oldugundan tüketim düsük olacaktır.

Anonim
      Ziyaretçi

bilgi için teşŸekkür ederim arabanın göreceği max. sürat nedir acaba?

piyu
      Anahtar yönetici

muhtemelen 160-170km yapabilir ama sonrası nedir bilemiyorum… acıkcası arabanın konfigrasyonuna ve durumuna gore degisir…

76nova
      Katılımcı

selam mustafa bey benim ilk amerikanım 76 nova concours oldu bunu 2004 yılında kendim toplattım orjinal olmayan hiç bir şŸey yok ama amerikan hastalığı malum derken 1970 chevelle aldım şŸu an cevy i günlük kullanmaktayımve bir tanede 1966 direksiz impalam oldu chevy dışŸında lpg takmadım nova yerden orjinal otomatık klimalı döşŸeme sfır sadece boyasını 2500 ytl ye yaptırmışŸtım sonuç araç fazlalığı nedeniyle arablarımdan birini satmam gerekiyor siz nova dediğiniz için size yazdım ilgilenirseniz arayın tel:0533 717 77 04 ibrahim.

Anonim
      Ziyaretçi

cevaplar için teşŸekkür ediyorum ama bana kesin olarak bu araba normal şŸartlarda şŸukadar basar diyebilecek kimse yokmu.

Anonim
      Ziyaretçi

bi sorum daha acak bu arabaların üstündeki tente kaç paraya değişŸtirilebilir.bi tane denk geldi araç ama tentenin değişŸmesi lazım..

piyu
      Anahtar yönetici

selam,

tente’den kastın nedir? soru daha acık olursa cevap net olabilir.

1. tente dediğin convertible’larda olur ama 76 nova’da boyle birsey yok.

2. ustundeki vinil kaplamadan bahsediyorsan (bazılardan olabilir) o kaporta ustune kaplanan degisik bir tarzdır… ben sevmiyorum… ayrıca nem yapıp curuklere yol acabilir…

3. baska bir tente mi???

Anonim
      Ziyaretçi

tavandaki vinil kaplamadan bahsediyorum.

ebrar36
      Katılımcı

eskiden panzot deniyordu…

piyu
      Anahtar yönetici

deri-vinil oldugundan ve asırı iscilik gerektirmeyeceginden cok pahalı oldugunu sanmıyorum ama amerikan’ında vinil olupta kaporta-boya yaptıranları yaptırmasınlar diye cok ugrasıyorum

Anonim
      Ziyaretçi

teşŸekkür ederim sağol

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

araba bakımlıysa ve oynanmadıysa kadran neyse onu basar arkadaşŸım

firrebird
      Katılımcı

+1 aynen katılıyorum TemPest’e..
      Arabanın motor+şŸanzıman+difransiyel aksamı düzgünse kadranın sonuna kadar gidebilirsin.. ben novamla hiç zorlanmadan 150’yi görmüşŸtüm ki yol müsade etse daha da giderdi.. ama 30 yıllık arabalardan söz ettiğimizi hiç bi zaman unutmamak lazım, dolayısıyla kimse kesin olarak bu araba şŸu kadar basar diyemez, bu anca yolda anlaşŸılır..

vinil konusunu da gelince.. 2 tip malzeme var;işŸal orjinal GM vinili ve yerli vinil..tabiki orjinal GM vinilinin arabanın üzerinde duruşŸu, kalitesi yerli vinile göre çok daha farklı..doğal olarak daha da fiyatlı.. ki şŸu günlerde bulunması da zor oluyor GM vinilinin..
      ve arabanın üstüne kaplanacağı için dikkatli yapılması gereken bir işŸ, kötü malzeme ve kötü işŸçilik arabanın tavanında çok daha erken çürümelere yol açabiliyor piyu’nun dediği gibi.. kaliteli malzeme ve kaliteli işŸçilikle birlikte 400 civarı olacaktır

15 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version