5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Angelus
      Katılımcı

Havalar soguyunca arabada acaip bir performans artışŸı oldu. Yazın yollarda baygınlıklar geçiren araç soguk hava ile kendine geldi… Sizde durum nasıl?

piyu
      Anahtar yönetici

Yazın’da gunduz baygın, gece enfes olur ya… keyfini cıkar…

bu arada kayıptın hayırdır???

Angelus
      Katılımcı

ışŸler yüzünden .. Piyasalar acaip kötü işŸleri toparlamaya çalışŸırken pek çok şŸeyi ihmal etmeye başŸladık :( Bakalım umarım ramazandan sonra düzelirde eski keyifler gelir yerine…

piyu
      Anahtar yönetici

üzüldüm bak…umarım biran önce toparlarsın…

arada gazlarsın, neşŸe verir :)

auyilmaz
      Katılımcı

Umarim islerin duzelir, isler hep boyle, bir iyi, bir kotu…

Soguk hava girisi dogal olarak performans artisi sagliyor, sonucta daha yogun bir hava motora giris yapiyor. Soguk, ama yagmur/kar olmayan havalari bu yuzden cok seviyorum. :)

Aslinda yazin hava filteresine onden bir yerlerden uzanan bir aparat ile daha iyi hava alis saglayabilirsin. Yada kaput ustunden bir delik olayi kokten cozer, ama kolay kolay kimse yapmaz. :)

Angelus
      Katılımcı
      auyilmaz wrote:
      Umarim islerin duzelir, isler hep boyle, bir iyi, bir kotu…

Soguk hava girisi dogal olarak performans artisi sagliyor, sonucta daha yogun bir hava motora giris yapiyor. Soguk, ama yagmur/kar olmayan havalari bu yuzden cok seviyorum. :)

Aslinda yazin hava filteresine onden bir yerlerden uzanan bir aparat ile daha iyi hava alis saglayabilirsin. Yada kaput ustunden bir delik olayi kokten cozer, ama kolay kolay kimse yapmaz. :)

Arabanın kaputta hava almak için yer var fakat actırılması gerekiyor. Yaptırıp yaptırmamakta açıkçası kararsızım… HoşŸ kapakları da var ama..

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.